o
o

Nov 21, 2012

Green wall


Was it yesterday when I said  -no interest at all for home decoration ? Okay, no the wind is turning... I needed something green and I collect all my posts and plats here. 

***

Joo, eihän se ole eka kerta, eikä toka, kun tirppasen marisen täällä jotain ja -puh! tuuli kääntyy. Se taitaa olla vähän tämän blogin tarkoituskin, ihan rehdisti vähän potkaista itseäni persuksille. Keinonsa kullakin ;)  No, en minä pitkällä ole, en edes alussa, mutta jotain pientä  kasasin jo olkkarin nurkkaan. Vihreää, se piristää tämä kaamoksen keskellä. 

Meillä sisustaa  rehdin maalaisjärjen omaava, klassikkoja arvostava Minna sekä hyvin impulsiivinen ja kokeilunhaluinen Minna. Näiden kahden vuoropuhelu on välillä vähän sekavaa. Miten teillä? Super harmonia tietysti.

8 comments:

 1. Katselin just yhtä joulukirjaa ja ihastelin valkoinen-luonnonsävyt-sisustusta. Niin harmonista. Seuraavaksi tulikin vähän räväkämpi koti musta-valkoisin joulukuvin ja taas huokailin ihastuksesta. Niinpä...

  Ihania muuten nuo sun retroiset kukkapurkit! Minäkin olen mustia 70-lukulaisia äidiltä evakuoinut käyttöön.

  ReplyDelete
 2. Minä juuri löysin itselleni myös tuollaisen sinisen Kerä-ruukun! :)

  Kiitos mukavasta blogistasi!

  ReplyDelete
 3. Kodin sisustaminen on rankkaa etenkin kun lopputuloksen täytyy miellyttää sekä miestä että omaa silmää. Kyllähän se mieskin vielä menettelisi mutta kun oma mielentila ehtii kuluvan kuukauden aikana heittää häränpyllyä useampaankin otteeseen niin hukassahan sitä väistämättä ollaan. Oma tyylikin kun vielä vähän etsii itseään. Eipä sitä maalaistyttö osannut aikoinaan kuin ihailla sisustuslehtien tarjontaa ja ajatella kuin noin hienoa on muilla, mutta eihän nyt meillä sentään. Onneksi Ikea-kausi sentään alkaa olla jo ohi.

  ReplyDelete
 4. I love p`lants and green at home too!

  ReplyDelete
 5. Mä kaipaan mustaa, selkeää - toisaalta taas vaaleaa, hörhellyksiä. Olen ratkaissut asian sillä, että makkari saa olla romanttinen ja alakerta vähän yksinkertaisempi. :)

  ReplyDelete
 6. No todella kaukana harmoniasta. Sekameteli soppaa, joka joskus toimii joskus ei. Ja kun oma silmä tottuu kaikkiin ihmeellisiin viritelmiini, niin ei edes tajua että jotain voisi tehdä toisin. Mussa asuu romantikko ja modernia sisustusta kaipaava persoona samassa paketissa ja niiden yhdistäminen joskus toimii, toisinaan ei.

  Meillä on tällä hetkellä juttuja mitkä heivaisin heti mäelle, jos vain joku veisi ne pois ja toisi uudet tilalle. Ja raha, sitä ei ole koskaan. Tai no pankki lainaa, mutta korot ei nappaa.

  ReplyDelete
 7. Nonna: Juu, nuo vanhant Arabiat ovat kyllä kivoja ja ajoittain harmilisen hintavia. Oma kokelemani on ostettu n. 5€ kpl.

  Junnu: No eipä kestä. Kaapissa on vielä yksi iso Kerä mutta siitäkin puuttuu aluslautanen. Tuo taisi maksaa 1€.

  nuokku: sisustaminen on prosessi ja välillä pitkä sellainen. Oman tyylin löytäminen voi viedä aikaa mutta kun se löytää ei tule tehtyä niin paljon virheostoksia.

  Olivilla: I always have some plants at home, it´s just essential.

  Pieni Lintu: kaksi puolta tai mieltä ja makua, aika usein se on niin. Niiden yhdistäminen on sitten taitolaji.

  Terhi: Usein se on näin, sitä pitää monesta tyylistä ja sekoittelee niitä surutta. Joskus toimii, joskus ei.
  Hyvää viikkoa!  ReplyDelete
 8. Where is the shelf system from? Its really nice! :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!