o
o

Nov 20, 2012

Sun raises from eastMy home decoration ambitions comes and goes. Now it´s really dry season. No interests at all. I think our summer cottage project and my work projects (which involves interior decoration) has sucked my energy, but I already know that after a while -it´s nice to do something new but not now. 

By the way I am fan of Downton Abbey, I hope I´m not the only one? and I realised that the shooting place Highclere Castle is really near where our kids grand dad lives (in England) and of course I have to visit there someday (next summer).

***

Olen vähän sellainen tuurijuoppo tämän kotini sisustamisen ja säätämisen suhteen. Kun tehdään, tehdään isolla kädellä ja kun ei tehdä -kuten nyt, on sellainen kuivakausi. 
Huomaan myös että jos teen sisustamiseen liittyviä työjuttuja, ei oma koti jaksa kiinnosta. Viis että rappaukset tulevat katosta -olkoot se vaikka uusi industrial trendi. Nyt odottelen innolla yhden suunnittelemani keittiön valmistumista ja mietin muita juttuja, vaikka miten tekisin uuden kaivonkannen mökille. Se on pakko hommata ja pian.
Ja illalla tulee Downton Abbey eli ei taas ehdi... Ja arvatkaas mitä huomasin. Kuvauspaikka, Highclere Castle, sijaitsee ihan siinä vieressä missä lasten fafa  asuu (Englannissa). Pakko varmaan käydä fiilistelemässä. Meillä on tätä britti veren perintöä ;) Kröh, kröh... Ja silti sössötän tänne ihan laadutonta englantia. Mokomakin wannabee.

Vanhasta konjakkipullosta (mitä en itse juo -HUOM :) tuli tyylikäs oliiviöljypullo, tai no, ainakin stylempi kun se edeltäjänsä Pirkka.

13 comments:

 1. Kuivakausi!? Minna anna vähän armoa itsellesi, olet juuri sisustanut kesämökin parissa kuukaudessa/päivässä. Monella meistä samaan menee vuosia. Sitä paitsi kuvat näistä entisistäkin sisustuksista viihdyttävät oikein hyvin :).

  Nostan sinulle hattua kun jaksat vääntää englanniksi, minäkin ensin yritin, koska se on hyvää treeniä, mutta kiireessä se on jäänyt. Nyt yritän keskittyä suomenkieleen, mulla taitaa olla jonkin asteinen lukihäiriö (oma dignoosi).

  Dawnton Abbey uppoaa myös täällä.

  ReplyDelete
 2. SarP: Tämä mökkiprojekti on tehnyt sen että kotiin ei ole ollut aikaa ja sitten blogiini. Kyse ei ole mistään sohvatyynyjen pöyhimisestä vaan asioista jotka todella täytyisi tehdä. Ei vaan jaksa, olen armollinen ; ) Kiitos.

  Se on vähän niikö pakko, tuon Scandinavian Dekon takia ja vaikka se välillä ärsyttää todella paljon, otan sen jonkinmoisena opiskeluna. Kuule, ihan sama täällä, hyvä jos kotimaisen kielen jotenkin hallitsee.
  Hahaa, ilta britti yläluokan parissa siis tiedossa : )

  ReplyDelete
 3. your poster wall looks amazing
  and yes we love Downtown Abby

  ReplyDelete
 4. Kaylovesvintage: It´s just brilliant; costumes, actors, setup, manuscript and all.

  ReplyDelete
 5. Nyt tätä lukiessa muistin, että mun piti tänään kilauttaa sulle. Tsiisus, mikä hattarapää mä olen. Huomenna?

  ReplyDelete
 6. I love your picture-wall :) Annie

  ReplyDelete
 7. Naku: Ei mulla varmaan mitään asiaa ollut, ylleensä ei ole ; ) Palataan.

  Annie: Thank you.

  ReplyDelete
 8. Voi mahtava toi öljypullo. Noin yksinkertainen juttu, eikä ole tullut ajatelleeksi ;) Upea on! Ja saa olla rinta rottingilla jos on enkulaista verta :) Terkkuja! <3

  ReplyDelete
 9. Super idea tuo öljypullo! Kopioin!

  ReplyDelete
 10. Anonymous21/11/12

  Kauniiksi olette mökkinne rempannut!

  Täällä Englannissa Downton Abbeyn kolmas kausi loppui jo pari viikkoa sitten. Hyviä juonenkäänteitä luvassa:-)

  Highclere Castle on kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen kohde! Todellisuudessa paljon pienempi kuin miltä tv:ssä näyttää. Liput sinne pitää varata hyvissä ajoin. Tämän vuoden liput loppuunmyytiin hurjan nopeasti!

  -Leena

  ReplyDelete
 11. Johanna K : Ihan Alkon hyllystä löytyy ; ) Tosin täytenä vähän tyyris.

  onshore: Siitä vaan : ) konjakit miehelle ja pullo sinulle. Se on Brastadin pullo.

  Leena: Kiitos. Huippu laadukas sarja, sellainen jonka kulisseihin olisi kiva päästä katsomaan kuinka tuotantoa tehdään. Olen ollut Chanel 4:in Anna Karenina tuotannossa Britti pukusuunnittelijan assarina joskus miljoona vuotta sitten, kuvasivat Suomenlinnassa pari päivää, ja olihan sekin ihan mielenkiintoista. Meillä Suomessa tuotannot ovat hitusen erilaisia ; )
  Joo näin, nyt myydään pääsiäistä loppuun. Meillä kausi alkoi vasta pari viikkoa sitten.

  ReplyDelete
 12. Anonymous21/11/12

  Pieneksi en tuota pytinkiä kyllä menisi kutsumaan...;D mitenköhän on, miksi käyttävät kohtauksiin vain muutamia huoneita (kirjasto, ruokasali, halli, pari makuuhuonetta) kaikista viidestäkymmenestä? Tiedän toki että hallitseva Carnarvonin jaarli asuu perheineen siellä mutta kaipa sinne nyt mahtuisi kuvaamaan muuallekin. Jospa ei sitten ole kuvattavassa kunnossa. :D

  Muista kertoa täällä runsain kuvin varustettuna kun siellä käyt, itselläkin on tarkoitus keväällä päästä jos vaan liput onnistuu nappaamaan.

  Anna

  ReplyDelete
 13. Anna: ehkä niin, siis että ei ole kuvattavassa kunnossa. Luulisi että moni modernikapistus (sähköt tms) on kuitenkin hiljaa livahtanut linnaan ja kaikea ei voi modifioida 20-luvulle takaisin.
  Ehdottomasti, jos nyt pääsen sinne : )

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!