o
o

Nov 26, 2012

New products from Kekkilä
New products from Kekkilä (A Finnish company specialised in growing mediums and mulches). Designed by super talent Linda Bergroth and Klaus Aalto.
Available on shops 12 / 2012. Simple, beautiful, practical =  perfect.
Styling: Linda Bergroth. Pictures: Kaapo Kaamu.

***

Kekkilän uutuuksia multitalentilta Linda Bergrothilta ja Klaus Aallolta. Yksinkertaisia ja kauniita. Tehty toki kukkia varten mutta kuinka hyvin nämä käyvät muuhunkin. Kauppoihin tuotteet alkavat tulla joulukuussa. Hinnat 79€- 159€
Hyvät on myös kuvat. Stailaus Linda ja kameran takana (oletan) Kaapo Kamu .

Voi kun muutkin kotimaiset brändit vähän tsemppaisivat näissä markkinointi kuvissaan. Varsinkin ne isot. Mikä siinä on, että kuviin ei voida satsata. Se on oikeastaan aika halpa tapa markkinoida tuotetta - hyvät kuvat.
Nuoret designerit onneksi tajuavat mikä arvo laadukkaalla tuote- ja fiiliskuvalla on. Heitetään nyt vielä esimerkkinä vaikka tämä ja tämä.

13 comments:

 1. Oih, hyvältä näyttävät! Voisin jopa harkita kasvien ostoa ihan vain noiden hyllyjen vuoksi... (en ole mikään viherpeukalo...)

  Halit Lontoosta!
  S

  ReplyDelete
 2. S : Näiden kanssa ei tarvitse olla (viehereukalo). Minusta tuo hylly menee vaikka kevyenä sivupöytänä. Samoin sinne : ) ja terkut lapsille.

  ReplyDelete
 3. Maailman hienoin kasvilamppu on VIHDOINKIN suunniteltu!!! Tosi hieno, kaikki näkemäni aiemmat viritykset ovat olleet luotaantyöntävät karseita. Tuollainen sopisi tähän 50-luvun taloon ilman naamiointia.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 5. No onpa hienoja! Mä vaan aina tapan kaikki kukat..ehkä joskus opin..

  ReplyDelete
 6. JAANA: tuo kasvilamppu on todella tyylikäs, lisäksi siihen voi vaihtaa tavalliset polttimot eli käy ihan pöytälampustakin.

  Riikan Blogi: Aloita helpoilla kasveilla, esim. mehikasveilla jotka vaativat vähän hoitoa.

  ReplyDelete
 7. Wau! Kekkilä on kyllä ottanut ison harppauksen ja vieläpä eteenpäin. Kyllä mä kotiuttaisin noista minkä vaan. Enää tarvitsisi vaan opetella pitämään ne kukkaset hengissä :)

  ReplyDelete
 8. nuokku: Joo, edellinen vihervaja (myös Lindan) oli upea ja kuten kuvatkin. Kun satsaa oikein, saa hyvää.
  Aloita helpoista kasveista. Anopinkielistä, rahapuista jne. jotka vähän pitävät laiminlyönneistä. Jos innostut, hanki kasveja jotka tarvitsevat säännöllisempää kastelua. Muista myös valo.

  ReplyDelete
 9. Meillä on töissä tarjolla jättimäinen limoviikuna, ottaako vai jättääkö, se on melko armelias kukka. Kekkilä osaa todella panostaa laadukkaisiin tuotekuvauksiin, ja niillä on todella iso merkitys myynnin edistäjänä. pieni vihervaja oli alkusyksystä loppu, nyt olen haukkana sitä vaanimassa heti kun tulee kauppoihin.

  ReplyDelete
 10. Ihastelin näitten protoja jo syksyllä ja samantien oli nähtävissä se, että näistä tulee hyvä juttu! Kiitos tiedosta, että kohta saa kaupoista, ehkä tännekin muuttaa viherpeukalo, on nuo sen verran nättejä!

  ReplyDelete
 11. Rillirousku: Nämä ovat ihania. Kaupoissa tosiaan jo tämän vuoden lopusta. Hinnatkin ovat minusta järkeviä.

  ReplyDelete
 12. Ihan mielettömiä! Tässä kodissa onkin vähän pulaa kasvien paikoista. Minä haluan kaikki!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!