o
o

Dec 12, 2012

s i m p l e & e a s y

My recipe for Christmas is very simple: Some flowers, lot´s of spices and candles. No fuss and not too much decoration. Simple and easy.

***

Perinteisesti joulukuuni on ollut veromätkyjen maksun juhlakuukausi ja se on opettanut sen että jouluna ei hirveästi rillutella. Olen kuitenkin aina ollut kohtalaisen hyvä nyhjäisemään tyhjästä, jotain pientä kun pitää olla. Koristeista en pahemmin välitä, mutta nämä pois kuihtuvat -, palavat- sekä syötävät riittävät mainiosti joulun tuojiksi. 
Vinkkinä vielä. Kokonaiset kanelitangot toimivat tietysti ruokaan ja juomiin mutta myös vaikka paketointi koristeiksi ja niitä saa edullisesti esim. etnisistä ruokakaupoista. Omat noudin Hämeentien Vii Voanista 1.50€ pussi.

13 comments:

 1. I am so on with your christmas recipy Minna, enjoy your christmas season! /maria x

  ReplyDelete
 2. Anonymous12/12/12

  Tiesitkö että receipt on suomeksi kuitti? Englantisi on kyllä niin kökköä ja jokainen postauksesi niin täynnä virheitä että sinuna miettisin tarkkaan millä kielellä blogia kirjoitan. Mutta hyvät naurut siitä saa.

  ReplyDelete
 3. Kauniit kuvat! Mm, totta muuten. Luultavasti paljon edullisempia kuin askareteluliikkeiden "vastaavat".

  ReplyDelete
 4. Floor number four: thank you and you too.

  Anonyymi: Kiitos kun korjasit. No mutta eikös ole ihanaa, viihdettähän tämä on. Aina jaksan ihmetellä miksi luet näitä "englannin" kielen postauksiani?
  Alla on teksti ihan suomeksikin. Hyvät joulut ja naurut : )

  Kaisa: Kyllä ovat ja kiitos ja oiiiikein hyvät joulut.

  ReplyDelete
 5. Anonymous12/12/12

  Kiitos inspiraatiosta! Juuri tätä tunnelmaa kaipasin.

  Maija

  ReplyDelete
 6. Tuo Vii Voan on muuten yksi aarreaitta. Sieltä saa yhtä sun toista jännää varustettuna edukkaalla hintalapulla ja maukkaammalla suutuntumalla. Voittaa lähes 100-0 santamariat sun muut.

  ReplyDelete
 7. Maija: Eipä kestä. Minä en hirveästi innostu joulukrääsästä, nämä riittävät ihan mainiosti + tietysti lasten leipomat piparit.

  nuokku: No niin on. Ostan sieltä aina jättikatkaravut, ovat parhaita siellä sekä mausteet tietysti.
  Perhe on aloitanut muistaakseni -86 kaupan (kysyin sen joskus) ja voin vain kuvitella miten vaikeaa se on Suomessa silloin ollut.

  ReplyDelete
 8. I love it ♥
  Greetings!

  ReplyDelete
 9. Jaksan ihmetellä noita ihmisiä ketkä kommentoivat postauksiesi kirjoitusvirheitä. Miksi lukea blogia jos niin kovasti ottaa päähän???

  No se siitä.

  Ihanat kuvat, taas kerran. Minä joka en tee uudenvuodenlupauksia, päätin, että ensi vuonna opettelen käyttämään järjestelmäkameraani. Haluan oppia ottamaan yhtä hyviä kuvia kuin sinä. Mukavaa ja rentouttavaa joulunalusaikaa teidän koko perheelle.

  ReplyDelete
 10. anlomar: Greetings from Helsinki : ) : )

  Terhi: No samaa samaa minäkin usein mietin.
  Valinnan varaa blogeissa kyllä on, mutta kai se on joillekkin tärkeätä että pääsee pätemään.
  Huonoa se on, mutta eipä nuo ulkomaiset lukijani siitä valita ja heitä varten minä kirjoitan. Vähän huvitti kun Design Sponge-blogi pyysi artikkelia Helsingistä ja sopertelin takaisin että englantini on kyllä niin huono että en voi tehdä sellaista... Heitä se ei haitannut. Kai se on kun yrittää jotain mitä ei kunnolla osaa, niin se ärsyttää täällä. No sama se, jatkan harjoituksiani ja annan koirien räksyttää.

  Lue manuaali ja opettele. En voi sanoa muuta. Olen omistanut perusjärkkärin vajaat kaksivuotta. Objektiivini se on kameran mukan tullut perus ja sen lisäksi minulla on halpa 50mm/ 1.8 Kuvaan aina manuaali säädöllä, sillä oppii aika hyvin. En omista photoshoppeja tms. mutta suoristan ja säädän valoa iPhotolla, se riittää minulle.
  Kiitos, sitä samaa teille : )

  ReplyDelete
 11. Samoilla mennään täällä. Pinterestiin on kiva pinnailla joulutunnelmia, mutta harva niistä kotiin eksyy. Tuoksut, kynttilät ja valkoinen maisemat on tärkeimmät..ja tietty tujaus glögiä silloin tällöin ;)

  ReplyDelete
 12. Hanna H: Joo ja mielellään terästettynä se glögi ;) Ah ja uh tämä pimeys.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!