o
o

Jan 30, 2013

for the sauna -------------- sauna juttui


Something nice for our cottages sauna: Linen towels from Marimekko. Aesop-Marimekko sauna cosmetics series (arriving 04/13). Pukkila´s Natura tiles and last but not least, traditional wood basket


***

Vähän sauna juttui. Haaveilen näet tällä hetkellä mökkisaunastamme ja sen löylyistä, lumisesta merimaisemasta ja... no vaikka mistä. 
Pukkilan Natura-sarjan laatat, Marimekon uudet, kauniin karheat pellavapyyhkeet sekä Aesopin kanssa yhteistyössä tehty saunakosmetiikkasarja (saatavilla huhtikuun lopulla).  Haluan ja kaikki! Ja viimeisenä mutta ei vähimpänä, perinteinen puunkantokori
Materian kanssa rälläämisessä on se hyvä puoli että kohta en halua taas mitään. Sisso.
Suosi kotimaista - ja vaikka vain täällä suunniteltua. Olkoot se tämän vuoden yksi teemani.

7 comments:

 1. Ovatko nuo pellavapyyhkeet jo myynnissä? Ihan pakko saada omaan saunaan! Upeat!

  ReplyDelete
 2. Sini: oli niitä ainakin Stockmannilla tovi sitten. Jos ovat loppuneet, on toinen kova haastaja Jokipiin Pellava. He tekevät myös aivan loistavia juttuja. Ne ovat myös Suomessa valmistettuja. Marimekon taitaa tullaa itä naapurista.

  ReplyDelete
 3. Hienot pyyhkeet.Meille meinas tulla Natura-sarjasta Octagon-laatta mutta olisin halunnut punaisella kulmapalalla ja se olikin livenä lähempänä ruskeaa joten Kaakelikeskuksen vastaavilla,pienemmillä,lasitetuilla mennään.Pukkilalla olisi ollut toimitusaika 5-6 viikkoa ja siihen se Octagon lopullisesti kaatui,ei olis ehtinyt.Venuksen Kylvyssä olis ollu ihan just sellasia laattoja mitä hinguin,kuviollisia,vanhoja,brittityyliin mutta toimitusaikaa karahti sekin,en tajunnut olla ajoissa liikkeellä.Tekemällä oppii,saan ainakin keittiöön sitten sitä ykkösvaihtoehtoani kun sen aika on :)

  ReplyDelete
 4. Rimpsukaisa: Joo, noilla on n. 4-6 viikoa toimitusaika, perusmalleilla. Muutenkin remonttimatskuilla on usein pitkät toimitusajat ja siihen kannattaa varautua. Tsemppiä rempaan.

  ReplyDelete
 5. tutu-täti31/1/13

  Puunkantokori, klassikko ja niin suomalainen kuin olla voi, on ihan MUST! Meidän mökillä se palveli klapien kannossa sekä takan vieressä kodikkuutta luomassa yli 20 vuotta.

  ReplyDelete
 6. tutu-täti: Jepulis ;) Arkikauneutta.
  Meillä tuo on mökillä mutta narulla korjattuna ja hajoamispisteessä. Pitäisi lampsia tuonne Starkkiin ja ostaa uusi.

  ReplyDelete
 7. Anonymous1/2/13

  Oi, mitä laattoja!
  Itsellä on ollut reilun vuoden kylppärissä Pukkilan nypyläpintaiset laatat nimeltään Koodi (http://www.pukkila.com/referenssikuvat_iso.php?tuotesarja=Koodi&nimi=koodi14). Voin todellakin suositella, sillä laatat ovat todella laadukkaita, pinta tuntuu aivan ihanalta jalan alla ja kaiken hyvän lisäksi, eivät ole liukkaat vaikka saippuan kanssa tulisi läträttyä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!