o
o

Jan 28, 2013

giveaway winners ------------- Kekkilä arvonnan voittajat


This was really hard but here are the four winners with their comments for the Kekkilä giveaway. Thank you and congrats to winners!

***

Vaikeaksihan tämä meni, tai oikeastaan täysin mahdottomaksi, mutta tässä neljä voittajaa Kekkilä arvontaan. Onnea voittajille ja kiitos kaikille kun jaksoitte osallistua. 
Voittajat! Laittakaa yhteystietonne aquariusblog@gmail.com niin postitellaan palkintoja.
Ja tuotteista suosituin oli ehdottomasti tuo Vihervalo. Eikä ihme, hyvin se valaisee meitä sekä kasveja. Kevättä kohti, lumisateesta huolimatta!


aniiri: Siis oikeasti Kekkilältä ihan mielettömän upeita tuotteita! Hienoa. Mua miellyttäisi kaikista eniten tuo viherseinä. Siitä yksinkertaisesta syystä, että olisi hiljaisessa tyylikkyydessään vallan kätevä lapsiperheessä. Kesällä meillä taas kontataan ja lattialla viherkasvit eivät siis "menesty".
Monikäyttöisyys myös viehättää. Noihan olisi hyvät säilyttimet lastenhuoneen seinälle esim kynille jne.
Lotta Vuorma: Onneksi tulin kurkkaamaan tähän ihanaan blogiin ja huikeaan arvontaan. Taimihyllyyn ihastuin heti. Se olisi ihana saada ja sille olisi niin monta käyttötarkoitusta. Se olisi täydellinen terassillamme, koska puput (parhaimmillaan niitä on 5 kesäöisin pihallamme) syövät maanrajasta kaiken. Toisaalta kelpuuttaisin taimihyllyn mainiosti olohuoneeseen erilaisille vaihtuville näyttelyille. Siihen olisi kiva asetella kipsiveistoksia, kortteja, hauskoja otuksia jne. Se toimisi myös terassilla syödessämme apupöytänä ja tarjoilualustana. Olisi jo valmiiksi omat kerrokset alkupaloille, pääruualle ja jälkkärille! Monikäyttöinen ja kaunis. Ilahduttaisi ja toisi kevään tänne pohjoiseen himpun aiemmin. :)
Minime: Vihervalo, ehdottomasti. Asettaisin itseni ja yrtit sen alle odottamaan kevään tuloa!
MinnaValintani olisi Ruukkuporras. Ensinnäkin se on kaunis, tarpeeksi yksinkertainen, tyylikäs mutta samalla kotoisa. Lisäksi rakastan valkoisen ja puun yhdistelmää. Talvella siinä saisi majailla kaikki huonekasvimme, hyllyn paikka olisi tietysti tämän pimeän vuokraloukun valoisin kohta. Kesällä hylly muuttaisi terassille yrttien ja kesäkukkien valtakunnaksi. Lupaan siis, että täällä olisi uusi rakastava koti kodittomalle Ruukkuportaalle.

8 comments:

 1. Congratulations to the winners!
  Love your plants and dinning!
  XX

  ReplyDelete
 2. Kiitos.
  You Made My Day.

  ReplyDelete
 3. Ilahduin niin! Kaunis kiitos.

  ReplyDelete
 4. Hei! Meiltäkin löytyy kotoa tuo Kekkilän vihervalo, joka on kieltämättä tosi kaunis, mutta voi sitä järkytyksen määrää, kun valon napsauttaa päälle.. Enpä tullut etukäteen ajatelleeksi, että yleensähän vihervalot ovat tosiaan väriltään sinipunasia/liiloja..

  Meidän asunto muuttuu ainakin hetkessä kelmeän väriseksi. Kyllä siihen tottuu, mutta ei siitä kyllä opi pitämään :( Nyt sitä sitten joutuu vähän harkitsemaan, että viitsisikö nyt antaa yrteille valoa (eli viitsisinkö nyt itse elää lilassa valossa, tulee sellainen "huumevessa" fiilis).. Häiritseeköhän tämä ketään muuta? Mulla on sellanen olo, että naapuritki ihmettelee mikä ihmeen valo noilta kajastaa.. :)

  ReplyDelete
 5. Ja edelliseen kommenttiini vielä lisäten, jännä juttu ettei missään Kekkilän mainoskuvissa ole sitä lilaa valoa näkyvissä... EIhän se heidän vikansa tietenkään ole, että kasvit siinä kasvaa, mutta kyllä se hieman muuttaa tuon tuotteen esteettisyyttä..

  ReplyDelete
 6. Emmi: Heh, tiedän :) Se väri on aika raju ja näkyy hyvin ainakin ulos. Käytän sitä siitä huolimatta mutta aijon käyttää Vihervaloa myös ihan tavis lamppuna/ kukkatasona, peruspolttimoilla.
  Nyt on myös niin pimeätä tuo väri todella korostuu.

  ReplyDelete
 7. Anonymous30/1/13

  Valoa elämään, iso kiitos niin itseni kuin erityisesti yrttien puolesta!

  -minime

  ReplyDelete
 8. aniiri, Lotta ja minime: kiitokset lähtevät Kekkilälle :)
  Valoa ja kevättä kohti !

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!