o
o

Jan 23, 2013

in the bathroom -------------- kylppärissä

Two years ago we renovated our bathroom and I´m still very happy about this. Kids have space to take a bath (all three) and there is lot´s of storage places. I also like the natural light which comes from two windows. Before we had a tiny sauna (too tiny for five) and no space. Old bathroom was cute but this really works.

***

Olen yhä tyytyväinen kaksi vuotta sitten rempattuun kylppäriimme -kaikessa. Useimmiten, kun suunnittelen jotain, mietiin jälkikäteen "tuon olisin voinut ehkä tehdä toisin" tai jotain muuta rakentavaa. Aika harvoin olen täysin tyytyväinen omiin touhuihini. 
Muistan kun tein jutun rempan jälkeen, joku lukija parkaisi -"ihan hirvee, ei todellakaan mikään lapsiperheen kylppäri". Mietin jo silloin -ai miksi? Joo, ei täällä ole muumiboordeja, mutta muuten tämä on hyvin toimiva. Pesua toki valkoisuus vaatii mutta mikä kylppäri ei. Kylmä, kalsea -varmasti jollekkin, mutta minulle tämä on se lapsiperhekylppäri. Selkeä ja helppo pitää siistinä.
Lattiakaivona on pitkä Unidrain, tuossa märkä ja ei niin märkä tilan välissä ja se vetää hyvin. Suihkuja on kaksi, vähän överiä -myönnetään, mutta meitä on viisi ja tuossa tilassa oli ennen sauna. Säilytystilaa on paljon, pesukonekkin mahtuu ja lapsilla on nyt myös tilaa kylpeä. Pakko kuitenkin sanoa -en muistele tätä remppaa suurella lämmöllä.

34 comments:

 1. Aikast kiva tuo lopputulos...eikun oikeasti ihana! Eipä tuo vanhakaan ihan niin pahalta näytä, paitsi tuo patteri seinällä, oi miksi niin tehdään vieläkin?!

  ReplyDelete
 2. Niimu: joo, ei se näissä mustavalkokuvissa paha ole mutta kalusteet oli alkuperäiset vuodelta -59 ja aika palasina. Tilaa ei ollut ollenkaan ja sauna oli koppi viidelle.

  ReplyDelete
 3. Oli lapsiperheen kylppäri tai ei, niin meitsi ainakin tykkää! Olisipa meilläkin edes se neliö lisää tilaa ja saisi pesukoneen piiloon niin minäkin olisin häpi. Putkiremonttia siis odotellessa :)

  ReplyDelete
 4. Kaunis ja käytännöllinen, olen kylppäristänne ajatellut ekoista rempan jälkeisistä kuvista alkaen. Ja sitäpaitsi kaksi suihkua viiden hengen perheessä on suurta viisautta, ei överiyttä. Kokemuksesta sen tiedän.

  ReplyDelete
 5. Lovely renovation, really like the straight lines! Thank you for sharing and have a beautiful day

  ReplyDelete
 6. Kylppäri on ylellinen ja minusta oikea lapsiperheen unelma. Valkoisuus ja selkeys ovat ainakin meillä valttia kotiin usein leviävän kirjavan kaaoksen keskellä...

  ReplyDelete
 7. Anonymous23/1/13

  Ai miten niin ei lapsiperheen kylppäri? Siis aivan ihana, minimalistinen, simppeli.

  ReplyDelete
 8. Niin siisti!
  Simmpeli ja rauhottava. Kaks suihkuu ei kyl oo överi meit on neljä ja kaikil vois olla vaikka omat ;)
  En kyl ihmettele et toi aiempi kylppäri on käyny rasittaa on se sen verra old school eikä hyvällä tavalla.
  Ja hei ikkunaki vielä voi kun mä kaipaan luonnonvaloa vessassa. Yhessä kämpässä oli sininen ysäri vessa mut ikkuna pelasti kaiken! Musta toi on niin fressi!!!:)

  ReplyDelete
 9. Hieno kylppäri! Kiva pönttö ja mahtavaa, kun pesukone on piilossa!

  ReplyDelete
 10. Hanna24/1/13

  Ihana! Kiinnostaa, mistä kylppärikalusteet löytyivät...sama homma edessä. :)

  ReplyDelete
 11. nuokku: pesukone tason alla on toimiva. Tsemppiä tulevaan.

  anu: No joo, tuo tila oli vähän sellainen että olisi ollut hölmöä laitta yksi suihku mutta kyllä se aluksi tunti aika överiltä, tuon kopin jälkeen.

  Monstercircus: Thank you and you too!

  Riikka: tämä on simppeli ja toimii hyvin.

  Anonyymi: makuja on moneen. Tack!

  räsymatto: ikkunat ovat ihanat, toinen puoli on ollut aikoinaan vaatekomero (ikkunallinen).

  Satu: jepulis ;) Jemmaan aina koneet jos vain mahdollista.

  Hanna: ne ovat Duravitin. Tsemppiä tulevaan :)

  ReplyDelete
 12. Tuuli24/1/13

  Kaunis!!
  Vähän asian vierestä, mutta millä pidät kaakelit - ja etenkin saumat - puhtaina? Meillä uusi talo ja valkoinen kylppäri, enkä yrityksistä huolimatta ole vielä keksinyt parasta tapaa puhtaana pitämiseen...

  ReplyDelete
 13. Tuuli: Vimillä minä niitä hinkkailen. Pahimmat tummentumat saan puhtaaksi kloritella. Tackista ja hyvää aurinkoista päivää :)

  ReplyDelete
 14. Anonymous24/1/13

  Hei, ihana valoisa ja selkeä kylppäri! Meille tulee putkiremppa ja siis vihdoin mahdollisuus toteuttaa omat visiot - mutta ne putket. Taloyhtiön suunnitelman mukaan ne asennetaan pintavetona. Jouduitko kovasti taistelemaan, että sait putket jemmaan?

  ReplyDelete
 15. Kaunista ja niiin järkevää ja osaavaa taas! Pyyhkeesi näyttävät niin vanhanajan vohvelikankaisilta ja kauniilta, mahtaako noita saada nykyisestä tuotannosta?

  ReplyDelete
 16. anonyymi: jouduin. Minulla on "apuna" lvi-suunnittelija mutta rättipatterin putket tulivat silti pintaan joka on täysin turhaa. Lvi suunnittelijan olisi pitänyt osata auttaa tässä... Isännöitsijä (nykyään jo ex isännöitsijä) teki kaikkensa hankaloittaakseen jo ennestään aika stressaava urakkaa. Opin tästä aika paljon ;)
  Meille tulee jossain vaiheessa vielä putkiremppa (pinnoituksella) ja uusimme tässä yhteydessä kylppärin viemärit ym. Kaapissa joka on pesukoneen vieressä, takaosa on auki ja kaikki putket menevät siellä vapaasti pystyvetoihin.

  Villis: Kyllä saa. Nuo ovat parhaa pyyhkeet mitä olen koskaa omistanut. Ostin ne aikoinaan Laivurinkadun Common-liikkeestä joka myy Japanilaista kauneutta ja arkea. Kalliit mutta joka pennin arvoiset. Perus froteet eivät ole mitään näihin verrattuna.

  ReplyDelete
 17. Aivan ihana! Kyllä huolisin tähän lapsiperheeseen :)

  ReplyDelete
 18. tutu-täti24/1/13

  muutoin täydellinen kylppäri, vain yksi puuttuu: alapesuun tarkoitettu käsisuihku pytyn vieressä. Ilman sitä en tulisi päivääkään toimeen!

  ReplyDelete
 19. Anonymous25/1/13

  Hei, mistä on tuo ihana pyyhekoukkuteline? Haluaisin samanlaisen, kivasti pyyhkeet irti seinästä ja kuivahtavat varmaan hyvin...

  ReplyDelete
 20. Tuuli26/1/13

  Kiitos! Miten onkin tuo vanha kunnon Vim jäänyt kokeilematta. Seuraavaksi sitä ;)
  Ja vielä jatkoksi muiden kommenteille, että simppeli linja kyllä perustelee paikkaansa lapsiperheenkin kodissa. Niin paljon visuaalista ärsykettä saatavilla muutenkin, että tuskin ne lapsetkaan kokevat suurempaa tarvetta muumiboordeihin...

  ReplyDelete
 21. Your Bathroom is a Dream! Wonderful! xx Annie

  ReplyDelete
 22. Kaunis kylppäri! Kenen valmistama tuo lavuaarin hana on? Upea!

  ReplyDelete
 23. Delicate! Like it! :)

  //Beate

  ReplyDelete
 24. Annie: It´s working ;) Thank´s!

  Mood: se on Damixan.

  Beate: Thank you! For us five, it´s now really practical.

  ReplyDelete
 25. Anonymous28/1/13

  Oi,Ihana kylppäri minun mielestäni !

  Puunattavaa kyllä varmasti on vaan onneksi löytyy likaa räjäyttävät tuotteet...., vaan onko ne sitten niin ekologisia..
  Joskus kyllä pitää kloriittia käyttää, kyllä tulee puhdasta jälkeä.

  t.Leena ja Pojat

  ReplyDelete
 26. Ihanan näköinen kylppäri :)

  ReplyDelete
 27. I like that the washing machine is in the Bathroom instead of the Kitchen. Looks very beautiful, love White.

  ReplyDelete
 28. love how the washing mashine fits perfectly. really nice pics, thanks for sharing! :)

  ReplyDelete
 29. Anonymous1/2/13

  Miten muistan jostain lukeneeni että kylpyhuoneen kaapistot olisi teetetty jossain mittatilaustyönä, vai olenko vain unta nähnyt? Olinkin tulossa kyselemään että missä teetitte ne mutta nyt en löytänyt edes mainintaa että olisivat mittatilaustyötä. Meillä on pikkuvessan remontti edessä ja lisää säilytystilaa tarvittaisiin. Juurikin jotain samanoloista ratkaisua olin ajatellut. Allaskaappi mittojen mukaan ettei jää hukkatilaa ja wc-pöntön tason päälle myös jotain kaappia.
  T:Tiina

  ReplyDelete
 30. Tiina: Ne on teetetty luottopuusepälläni jota käytän aina työ- ja omissa projekteissani. He eivät kuitenkaan halua että mainitsen / mainostan heitä täällä -kun tulee turhia tarjouspyyntöjä jne.
  Kokeile vaikka Mittapuuta tms. hyviä puuseppiä kyllä löytyy. Tsemppiä rempaan!

  ReplyDelete
 31. Anonymous25/1/14

  Moikka, kylppäriremppa tulossa ja inspiroiduin kovasti teidän kylppäristä :-) Minkä mallinen/merkkinen pyykkikone teillä on, kun se mahtuu noin näpsäkästi tason alle. T: kaisa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Kaisa, malli on AEG mutta kyllä muiltakin valmistajilta löytyy integroitavia malleja.

   Delete
 32. Hi

  Very nice bathroom!

  I was wondering where you tap and lights are from?

  Many thanks!

  Kathrine

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Kathrine! Lamps are from Ikea, but they aren´t available anymore. Tap is from Damixa.
   Thank you! This works well for 5 persons.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!