o
o

Jan 19, 2013

Kekkilä giveaway ----------------- Kekkilä arvonta
I love these Kekkilä´s new products, designed by Linda Bergroth (Green Light, -Stand and Plant Shelf) and Klaus Aalto (Plant Step).
All these are designed to make it easy to set up your own home garden and of course if you don´t own pots and plants ( & green thumb) you can use these for something else. 
Now I also have possibility to host a giveaway to my readers. A product from each series goes to one lucky person. So there will be four winners. 
Rules are simple. Just tell me what is your favorite product and why would you like to have it.  And remember leave at least a pen name!  //  Open until 27.1 
Giveaway is closed!
(pictures from Kekkilä)

Products are from top to bottom  1. Green light, worth 159€  2. Plant shelf, worth 159€  3. Plant step, worth 189€  4. Green stand, set of three, worth 79€

***

Ei taida olla suuri salaisuus että pidän näistä Kekkilän uutuuksista. Tuotteet vievät vähän tilaa, ovat tyylikkäitä ja helpottavat ruukkujen esillepanoa sekä lisäävät tietysti valonsaantia. Näillä tekee helposti pienen viherkeitaan tai oman taimiviljelypalstan kerrostalon olohuoneeseen, parvekkeelle tai vaikka mökille.
Suunnittelijat ovat Linda Bergroth (Vihervalo, Viherseinä ja Taimihylly) sekä Klaus Aalto (Ruukkuporras).
Se miten muuten näitä voisi käyttää on tietysti toinen juttu. Ainakin minusta muutkin tarkoitukset kun ruukuille ja taimille löytyvät.
Arvontani säännöt ovat yksinkertaiset, kuten aina. Kertokaa mikä on oma suosikkinne ja miksi haluaisitte sen. Nyt ovat hyvät perustelut valttia. Valitsen neljä voittajaa eli yhden kutakin tuotetta. 
Lisää kuvia sekä infoa löytyy Kekkilän sivuilta. Onnea arvontaan ja muistakaa ainakin minimerkki. Arvonta on auki 27.1 asti ja voittajat ilmoitan tällä. 
Arvonta on sulkeutunut!

Tuotteet ovat: 1. Vihervalo, arvo 159€   2. Taimihylly, arvo 159€  3. Ruukkuporras,  arvo 189€  4. Viherseinä, kolmen setti, arvo 79€
Kaikki kuvat: Kekkilä.


334 comments:

 1. Ihana arvonta. Jos voittaisin, ottaisin näistä ihanuuksista mieluiten vihervalon yrteille :)

  ReplyDelete
 2. Seinäruukut miellyttää eniten. Näyttäis varmasti hyvältä ulkonakin!

  ReplyDelete
 3. No niin! Nythän asia on niin, että puutarhurin koulutuksesta huolimatta, onnistun tappamaan jokaisen kasvin, jonka kotiini hankin. Aikaisemmin olen syyttänyt huonoa huoneilmaan, nykyään sentään syytän pimeitä huoneita. Siksipä olisi aikamoinen lottovoitto saada kotiini tuo vihervalo. Olisi yksi häpeän paikka hoidettavana. Nam.

  ReplyDelete
 4. mukana ja ihania on. 1 olisi kivoin..

  ReplyDelete
 5. Vihervalo, meillä on pimeää sisällä ja vähän paikkoja siinä valoisimmassa kohtaa. Lisäksi tuote on harvinaisen kaunis tähän tarkoitukseen tarkoitettu!

  ReplyDelete
 6. Anonymous19/1/13

  Kaikihan noista ovat kauniita, mutta oma suosikkini on tuo Klaus Aallon ruukkuporras. Viime kesänä päätimme alkaa viherpeukaloiksi ja otimme Teurastamolta kaksi viljelysäkkiä. Riemu oli suuri kun versot alkoivat nousta mullasta, mutta eipä ilo kauaa kestänyt sillä joku kävi säännöllisesti säkeiltä varastamassa kaiken sadon. Tulevana kesänä on tarkoitus rakentaa omalle parvekkeelle pieni kasvimaa jonne vorot eivät pääse ja ruukkuporras olisi siihen täydellinen lisä.

  Frida

  ReplyDelete
 7. Anonymous19/1/13

  Tuo vihervalo on niin kaunis ja sen valossa voisi varmasti kasvatella yrttejä läpi talven.

  Papu

  ReplyDelete
 8. Hihkaisin ääneen silloin ekan kerran kun kirjoitit näistä, mutta jouduin kuitenkin toteamaan, että meidän perheen opiskelijabudjetille nämä ovat kuitenkin turhan kalliita. Sen takia hihkaisin nyt vielä kovempaa ääneen, kun näin tämän arvonnan!

  Hirveän vaikeaa valita oma lemppari, kun mielelläni ottaisin kaikki! Päädyin kuitenkin pitkän pohdinnan jälkeen tuohon vihervaloon. Meidän kämpässä ei varsinkaan talvella tahdo valo riittää kaikille meidän kasveille, niin tuosta olisi paljon apua. Ja onhan se kaunis ihan esineenäkin. Piristäisi siis niin meidän kasveja kuin meitä asukkejakin.

  Nyt on kaikki sormet ja varpaat ristissä, että onni osuisi omalle kohdalle!

  Julia

  ReplyDelete
 9. Vihervalo on elegantti ja tyylikäs ja tietysti toisi sen pienen auringon meidän keittiöön, jotta saisimme nauttia myös tuoreista yrteistä pimeän talvikauden ajan.

  ReplyDelete
 10. Asumme kauniimman osapuolen kanssa kaksiossa, jossa on isot ikkunat. Valitettavasti sitä valoa ei mistään talvisin sisään tule. Vihervalo olisi upea. Ei. Täydellinen. Opiskelijan pelastus! Vihdoinkin tuoreita yrttejä ruokaan!

  ReplyDelete
 11. vihervalo ikkunalle ehdottomasti :)

  ReplyDelete
 12. Anonymous19/1/13

  Vihervalo sopisi täydellisesti uuden oman (!) asuntoni keittiön ikkunalaudalle.
  -amppi-

  ReplyDelete
 13. pöllö19/1/13

  Vihervalolle olisi tarvetta. Se on kyllä älyttömän kauniin näköinen ja toimiikin varmasti hienosti. Sille olisi jo paikkakin suunniteltuna keväällä valmistuvasta talosta. Luultavasti piristäisi nykyään niin kärttyistä väsynyttä raksamuija minääni :D

  ReplyDelete
 14. I would love to win the green light. Because it makes a really nice still life for plants.

  ReplyDelete
 15. Mä niin tarviin tuon Vihervalon! Meillä on keittiössä se ainoa taso missä voi ruukkuja pitää niin pimennossa että mikään ei ole tähän mennessä pysynyt hengissä:(
  Ja senkin takia tahdon tuon kun siitä tulee niin Cluedon hahmot mieleen;) Meijän ikioma suosikki on Viherperä...oiskohan se oikeasti pastori Viherlevä ja Professori Purppuravalo...hih hih.

  ReplyDelete
 16. Joka perheessä on varmaan yhdessä istutettu se appelsiinin kivi, mutta oletteko testanneet ananaskirsikkaa, inkivääriä, kiiwiä, mangoa tai suuret helikopterilehdet tekevää avokadoa?

  Jos siemen ei idä, saa ainakin perhe maistella eksoottisia makuja. Mutta sitä itänyttä haluaisi hoivailla parhaansa mukaan ja etelän hedelmät tarvitsevat yhtä ylitse muiden: valoa, valoa ja valoa.

  Valitettavasti tässä kodissa on juuri valosta puute ja harva kasvilamppu on olohuoneen sisustuksessa kaunis katsella. Perheen yhteinen harrastus on siis muuton myötä muuttunut enemmänkin epätoivoisen eloonjäämiskamppailun seurailuksi. Tässä syy, miksi arvonnassa kallistuisinkin vihervalon puoleen.

  ReplyDelete
 17. Valitsisin ilman muuta vihervalon, joka mahdollistaisi tomaattien ja chilin kylvämisen jo näin tammikuussa. Tarvitsisin siis ehdottomasti jonkinlaisen lisävalon alkukevään taimikasvatteluille, mutta en ole sellaista tullut aikaisemmin hankkineeksi kun ne kaikki ovat olleet tähän asti niin turkasen rumia loisteputkihökötyksiä. Tämä Kekkilän vihervalo onkin ihan toista maata :)

  ReplyDelete
 18. Anonymous19/1/13

  Vihervalo miellyttää kyllä kaikista eniten. Olin itse asiassa pari päivää sitten juuri ihaillut sitä jossakin blogissa! Olisi ihanaa pitää yrtit elossa vuodenajasta ja valon määrästä riippumatta :) Mukavaa olisi myös, jos kukkien taimien kasvatuskin helpottuisi!

  ReplyDelete
 19. Mukana! Ja jos voittaisin, olisi tuo Plant Step mieluisin. Voisin laittaa sen kesällä ulos pihalle ulkorakennuksen seinää vasten, ja laittaa siihen kauniin kesäkukkavalikoiman.

  ReplyDelete
 20. Vihervalo on ainoa, joka meille mahtuisi. Ikkunalautoja ei ole, mutta tuo kaunis Vihervalo sopisi ruokapöydän päähän. Siinä olisi ihana kasvatella yrttejä ja kukkia, ja voitaisiin ihastella vehkoja aina syödessä :)

  ReplyDelete
 21. Anonymous19/1/13

  Nää on ihan superihania kaikki! Ruukkuportaan valitsisin.

  -TinttiR

  ReplyDelete
 22. Ehdottomasti Green light! :) Olen ihastellut sitä jo tovin aikaa!!

  ReplyDelete
 23. Anonymous19/1/13

  Ihana arvonta. Mukana ollaan. Tuo vihervalo on kyllä hieno, sen siis ottaisin. Se on todella kivannäköinen ja huonosti valoa saavat makuuhuoneen viherkasvit kiittäisivät. -Marikken

  ReplyDelete
 24. Anonymous19/1/13

  Ihania! Kevättä ja kesää odotellessa mikä vaan noista kelpaisi!

  Sherry

  ReplyDelete
 25. Anonymous19/1/13

  Ehdottomasti vihervalo. Toivoisin, että yrtit pysyisivät sen alla hengissä ja ehtisi yrtit ihan kokkailuun asti eikä heti roskiin.

  -Hanna K.

  ReplyDelete
 26. Vihervalo tekisi minusta vielä täydellisemmän avovaimon: sen avulla onnistuisin pitämään miehen tyytyväisenä ruokkimalla hänet myös talvella herkullisilla yrttiruuilla.

  Miss Mo

  ReplyDelete
 27. Taimihylly ja ruukkuporras on mun suosikkeja! Sopis oikein kivasti parvekkeelleni, sinne kun ei pysty mitään amppeleita tms ripustelemaan :-)

  ReplyDelete
 28. Mahtava arvonta. Kekkilä tuotteet on nykyisin niin kauniita ja oivaltavia.
  VIHERVALOn alle tahtoisi laittaa kasvien lisäksi muutakin näytille.

  ReplyDelete
 29. Valoa kasveille, jotka pimeydessä vaeltavat...

  Vihervalo virkistäisi täällä paitsi valonpuutteesta kärsivät huonekasvit ja yritit, niin myös niiden nuukahtaneen hoitajan.

  T: Suvi

  ReplyDelete
 30. Anonymous19/1/13

  Nämä Kekkilän uutuudet ovat aivan ihania! Voisin ottaa ne kaikki omaan kotiimme. Suosikkini on kuitenkin Klaus Aallon ruukkuporras. Siihen saisi kasvit mukavasti esille. Tähän aikaan vuodesta kaipaa paljon kasveja kotiin.

  IdaN

  ReplyDelete
 31. Anonymous19/1/13

  Pieni koti + viherkasveista pitävä omistaja. Viherporras auttaisi tekemään yhtälöstä huomattavasti helpomman.

  Shaka

  ReplyDelete
 32. Mullahan ei tunnetusti ole viherpeukaloa, mutta tuon vihervalon avulla voisin vielä koettaa onneani. Se on kaunis ilman kasvejakin.

  ReplyDelete
 33. Arvon mielessäni vihervalon ja ruukkuportaan välillä. Vihervalolle olisi varmasti eniten käyttöä, kun taimikasvatuskuume kohta iskee.

  ReplyDelete
 34. Ruukkuporras olisi kovasti kaipaamani istutuspaikkaratkaisu uuden pihan terassille! Sopivasti simppeliyttä 50-luvun hengessä.

  ReplyDelete
 35. Anonymous19/1/13

  Kaikki ovat kauniita, muta ehdottomasti suosikkini on Vihervalo. Kaunein sellainen mitä olen nähnyt.
  t. johanna

  ReplyDelete
 36. Anonymous19/1/13

  Ihastelin näitä jo aiemmin New Products from Kekkilä -postauksessasi: ihan mahtavat markkinointikuvat, kerrankin! Meidän karun opiskelija-asuntomme kaunistajaksi ottaisin näistä uutuuksista mielelläni ruukkuportaan. Innolla kasvattamamme sitruuna, passion ja kahvi kavereineen majailevat tällä hetkellä ahtaasti ties missä kirjanhyllyn päällä ja varmasti intoutusivat rehottamaan taas kunnolla kevään koittaessa :)

  -Suvi

  ReplyDelete
 37. Vihervalo. Sillä onnistuisi varmasti kasvattaa tienoon komein rairuoho

  ReplyDelete
 38. Vihervalo. Sopisi muotoilultaan täydellisetsi keittiööni!!

  ReplyDelete
 39. Plant step on suosikkini, se sopisi uudelle terasille paremmin kuin hyvin :)

  ReplyDelete
 40. Tuon vihervalon ehdottomasti haluaisin! Olen kirppiksiltä keräillyt Sagaformin yrttiruukkuja ja tuon valon ympärillä ne olisivat niin hienot. Ja yrtitkin varmasti kiittäisivät :)

  ReplyDelete
 41. Heidi19/1/13

  Viherseinä näyttää hyvältä! Toimisi hienosti pienessä asunnossamme jossa viherkasvit ovat kaiuttimien ym. päällä.... :)

  ReplyDelete
 42. Ruukkuporras, vaikka kaikki olis kivoja.

  ReplyDelete
 43. Anonymous19/1/13

  Onpa kiva arvonta! Ilahtuisin erittäin paljon Vihervalosta, koska se pitäisi kasveista osin huolta puolestani, ja toisaalta muistaisin valon (ja kauniin designin) myötä kastella viherystäviäni tiuhempaan. Tai näin ainakin toivon. Muutan huhtikuussa pois meren ja valon ääreltä. Vihervalo, kasviparkani tarvitsevat sinua pian!

  Auli

  ReplyDelete
 44. Plant Shelf eli kakkonen! Tuo olisi niin passeli meille tuohon keittiön pöydän päähän yrttienkasvattelupuuhaan, kiva "kerrossänky" :)

  ReplyDelete
 45. Ruukkuporras on minun suosikkini.

  Olemme ihan kohta, muutaman viikon päästä muuttamassa uuteen kotiin. Kerrostalosta omakotitaloon. Sitä ei koskaan pitänyt tapahtua, koska minä en ole ollenkaan puutarha- tai pihaihminen. Mutta jos muutamalla pienellä yrttiruukulla yrittäisin houkutella sisäisen viherpeukaloni esiin ruususenuniltaan...

  ReplyDelete
 46. Anonymous19/1/13

  Onpa tosi vaikea valita yksi. Kaikki kelpaisi. Taimihyllyn valitsisin siitä syystä että kevät kun saapuu (viimeistään maaliskuusta lähtien) täyttyy meillä kaikki ikkunoiden lähellä olevat tasot taimista. Tuntuu että taimipurkkeja on joka puolella. Tuollaisella taimihyllyllä saisi asiaan edes vähän apua. Ja kauniskin se olisi. Mieheni kun hurahtaa joka kevät tähän kasvatushommaan..

  Maaria

  ReplyDelete
 47. Voi hertsileijaa miten upeita! Tykkään erityisesti portaista ja hyllyköstä! Vau! Hyllykkö meille, ne ovat juuri sitä parveekkeemme kaipaa, myöhemmin sille löytyy sisältä paikka! Tulevana kesänä nuorinkin lapsi alkaa olla niin iso että (toivottavasti) ei kaivele ja tuhoa kaikkia kasvejamme. Ollaan kesällä paljon partsilla ja sen sisustaminen on silti jäänyt valitettavan vähäiseksi, olisipa huisia saada sinne jotain uutta ja hienoa!

  ReplyDelete
 48. Anonymous19/1/13

  Vihervalo! Rakastan tuoreita yrttejä, mutta aina kun niitä lähikaupasta kotiin kannan niin ennenkuin kissaa ehdin sanomaan, ovat ne jo nuupahtaneet. Kumpa voittaisin kerrankin!

  Kivinen

  ReplyDelete
 49. vihervalo sekä taimihylly ovat suosikkejani. jos pitää valita järjestys niin tuossa järjestyksessä. Ihanat palkinnot jotka kaikki olisi tarpeellisia.

  ReplyDelete
 50. Ruukkuporras olisi täydellinen meidän parvekkeelle. Siihen saisi ihanasti rakennettua yrttitarhan ja kukillekin riittäisi tilaa. Alin porras voisi olla lasten kasveille, joita ylettyisivät siitä hyvin hoitamaan. Talvella portaan voisi koristaa kanervin, lyhdyin ja talvivaloin.

  ReplyDelete
 51. Voi, se olisi tuo vihervalo, ehdinkin jo ihastella sitä kaupassa. Vihervalo saisi valaistavakseen yrttejä, jotka eivät meidän pohjoiseen antavassa keittiössämme muuten menesty. Aiempina kesinä olemme pitäneet pientä kasvimaata talonyhtiömme nurkalla, kaupungin joutomaalla. Eiköhän kaupunki vain häätänyt kaikki viljelmät pois, vaikka maan valtaa nyt takuulla jättipalsamit ja lupiinit, jotka jo ehtivät palstojammekin hätyytellä. Tulevana kesänä lienemme siis vailla tuoretta ja takuuvarmasti luomua syötävää.

  ReplyDelete
 52. Ruukkuportaalle olisi meidän keväällä valmistuvassa kodissa tarvetta. Sen laittaisin lasitetulle terassillemme tuomaan kodikkuutta ja vehreyttä. Siihen saisi luotua ihania asetelmia, joista voisi nauttia ympäri vuoden. Terassimme on sen verran pieni, joten tämä olisi täydelllinen sisustusesine/huonekalu pikkusen pöydän ja muutaman tuolin lisäksi. Voi, kuulostaa jo liian hyvältä!!! :)

  ReplyDelete
 53. Anonymous19/1/13

  Ruukkuporras, koska siitä tulee hassulla tavalla lapsuus ja kasarikukkatelineet mieleen. Ja sen innoittamana tulisi hankittua lisää kukkia tupaan.

  Minna H. :)

  ReplyDelete
 54. Henna19/1/13

  Voih, ihastelin näitä jo aiemmin, mutta totesin tuotteet liian kalliiksi äitiyslomalaiselle. Viherseinän seinäpidikkeet olisivat kuin tehty meidän kotiin, jossa kaksi pientä karvaista tuhoeläintä napostelevat suihinsa liki kaikki vaivalla kasvatetut viherkasvit. Ylähyllyt ei auta, sillä ketteräkoipiset hyppivät sinne oitis. Yksittäisten seinäamppeleiden päälle rontit eivät pääsisi. Ehkä vihdoin saisin silmäniloksi muutaman mehikasvin, joita kissavanhuksemme rakastaa jyrsiä. Yhteen sijoittaisin anopinkielen, klassikkokasvin, joka miellyttää silmää, mutta jota en ole koskaan voinut hankkia, koska se on myrkyllinen. Pian pystyyn nouseva ja kaikkea ympäriltään hamuava puolivuotiaskin pitäisi pienet sormensa erossa kasveista. Nämä meille siis :)

  ReplyDelete
 55. i've wanted the ruukkuporras since i first saw it, would be great with a big bunch of green to make up for the long finnish winter

  - Liv

  ReplyDelete
 56. Ahh... Great giveaway. Thank you.
  All of them are so beautiful.
  Small shelf is nothing less than genius, also the green light is something special ;) But shelf is though a bit more practical. Would love it on my window shelf.

  Maja

  ReplyDelete
 57. Anonymous19/1/13

  Huoh mikä arvonta, Kekkilän tuotteet on vain niin yhtäkuin KESÄ :) Kaikki noista on erittäin hienoja mutta taimihylly toimisi meidän kahta pojan-nulikkaa ajatellen parhaiten! Saisi minun istutukseni kasota kaikessa rauhassa pienten nakkisormien ulottumattomissa! Nyt kaikki ne pienetkin peukut pystyyn että arpaonni kerrankin osuisi kohdalleni ;)

  ReplyDelete
 58. Kekkilällä on ollut viime vuodet toinen toistaan ihanampia tuotteita. Kuvastokin on aina, kuin upea lifestyle-lehti. Vihervalo olisi ihan minua varten!

  ReplyDelete
 59. Valintani olisi Ruukkuporras. Ensinnäkin se on kaunis, tarpeeksi yksinkertainen, tyylikäs mutta samalla kotoisa. Lisäksi rakastan valkoisen ja puun yhdistelmää. Talvella siinä saisi majailla kaikki huonekasvimme, hyllyn paikka olisi tietysti tämän pimeän vuokraloukun valoisin kohta. Kesällä hylly muuttaisi terassille yrttien ja kesäkukkien valtakunnaksi. Lupaan siis, että täällä olisi uusi rakastava koti kodittomalle Ruukkuportaalle.

  ReplyDelete
 60. Anonymous19/1/13

  Vihervalo on oma suosikkini. Valon alla saattaiivat viherkasvit ja yrtit pärjätä paremmin, kuin mien ne jaksavat tällä hetkellä. Kaunis ja hyödyllinen vihervalo innostaisi varmasti myös hoitamaan kasveja paremmin ja ostamaan ja kasvattamaan yrttejä useammin.
  Vihervalo sopisi myös mukavasti uuteen vuokra asuntooni :)

  Lapa

  ReplyDelete
 61. Ihana arvonta! Nämä ovatkin uusia tuttavuuksia! Taimihylly pieneen kotiini olisi ihana! Aurinkoista kevään odotusta sinulle!

  ReplyDelete
 62. Ruoanlaitto lisääntyy tulevana kesänä moninkertaiseksi, kun jään äitiyslomalle. Olisi hienoa laittaa tuollainen ruukkuporras terassille lämpimään paikkaan ja kasvattaa siinä salaatteja ja yrttejä! Niillä voisi tuore äiti sitten herkutella kesän läpeensä ja maustaa pöperöt itselle ja pikkuisellekin, kunhan se vähän kasvaa.

  ReplyDelete
 63. Anonymous19/1/13

  IHANAN IHANA ruukkuporras. Se olisi täydellinen säilytyspaikka tuoreille yrteille pieneen city-mökkiimme. Talveksi toisin sen kerrostalo keittiöömme tuomaan lisä säilytystilaa kauniille purkeille ja purnukoille.

  Saarelainen

  ReplyDelete
 64. Kaikki ihania ,mutta minä valitsisin ruukkuportaat....luulen että niille olisi käyttöä muunakin kuin ruukuille...esim..kirjoille,lehdille.

  ReplyDelete
 65. Vihervalo on mun suosikki, koska se on ehkä noista parhaiten nykyaikaan päivitetty "kasvualusta".

  ReplyDelete
 66. Taimihylly olisi noista ihanuuksista varmasti tarpeellisin. Idättäminen ja taimikasvatus olisi kiva saada pikkuisen järjellisempään tilaan ja tuohan on ihan loistava ratkaisu siihen. Puhumattakaan nyt siitä, että ratkaisu on vielä kauniskin.

  ReplyDelete
 67. Vau mitkä palkinnot. Oikeasti mikä tahansa näistä olisi ihana ja täydellisen sopiva meille. Koska meillä on pieniä kasveja useampi, ruukkuporras kokoaisi ne kauniisti yhteen.
  Kuparinen pannu, vanha arabian kulho, saviruukku ja kaikki muut kirpputoreilta rakkaudella valitut astiat kasvineineen ansaitsevat tämän valtaistuimen.Taitaisi tuohon mahtua muutama uusikin löytö, joten aarteita voisi etsiä kirppareilta jatkossakin.

  ReplyDelete
 68. Anonymous19/1/13

  Tuon ruukkuportaan tarvitsisin ehdottomasti! Pieni asunto ja liian paljon viherkasveja on vähän hankala yhdistelmä, kun ei noille kaikille tunnu olevan tilaa. Nyt niitä on kaikilla pöydillä ja tasoilla ja tiesmissä. Kirjahyllyssä ne jää varjoon ja ikkunalautoja ei ole. Enkä tykkäisi kuitenkaan luopua niistä, sen verran kiintynyt olen mun kasveihin. Eli tuo porras olisi ihan nappiratkaisu tähän ongelmaan.

  Hai

  ReplyDelete
 69. Anonymous19/1/13

  Onpa vaikea valinta, kun kaikille olisi käyttöä. Ehkä kuitenkin vihervalo toisi eniten iloa. Talvellakin yrteissä pysyisi kaunis vihreä väri, kun saisivat tarpeeksi valoa.

  -MiiaN

  ReplyDelete
 70. Anonymous19/1/13

  Osallistun arvontaan, koska haluaisin antaa sisarelleni lahjan Kallioon. Hän on viherpeukalo, mutta saa toteuttaa sitä vain kesäisin palstalla. Hänellä on hyvin pieni asunto, jonne ei mahdu suurempia kukkaplantaaseja ja asunnon kaksi ikkunaakin ovat pohjoiseen päin. Hän todella, todella ilahtuisi pienestä ruukkutarhasta valoineen pimeän sisäpihan uumenissa. Tämä on perusteluni.. Itse en kukkia kasvata ja siksi ihailen sitä intoa, jolla lapseton neiti-ihminen kasveja hoivaa. Ainoa mahdollinen näistä on valoilla varustettu.

  Heli L.

  ReplyDelete
 71. Klaara20/1/13

  Ruukkuporras, kiitos. Koska sohvan vieressä ylisuureen ruukkuunsa pystyynkuollut anopinkieli on niin murheellinen näky. Tarvitaan uusi alku.

  ReplyDelete
 72. ääh, onko pakko valita?? vihervalo tai ruukkuporras, kumpikumpikumpikumpi.....
  ruukkuporras se on vaikka kaikki kyllä kelpais!

  ReplyDelete
 73. i love the green light. we don't get much natural light in our row house so it would be great to have for these dreary winter months when the plants are stuck indoors.

  ReplyDelete
 74. Andrea20/1/13

  Oh. My. God. What a give-away!!

  I want them all, but realize that the wall-hung pot holders (Green Stand) would fit best since my apartment is overwhelmed with green plants and quite a few of them have ended up in not so accessible places such as on top of shelves because my cats like to eat on them and not all of them are cat-friendly. ;-)

  (If I win, you can contact me on andrea.liljenbrunn[a]gmail.com)

  ReplyDelete
 75. Anonymous20/1/13

  Oo, juuri näitä ihastelin tällä viikolla. Vihervalo olisi oma suosikkini, jos arpaonni osuisi kohdalle.

  Annim

  ReplyDelete
 76. Is it open to North Americans? I've been in love with the Green Light for a while and I need the extra light in dark Canada.

  ReplyDelete
 77. Anonymous20/1/13

  Viherseinä: tätä juuri katselin ja mietin, että olispa näppärä ja nätti tapa saada kukkia esille. Meillä on kolme pientä lasta, koira ja kaksi kissaa, joten kukkaruukkujen asettelussa on haasteita! :)
  -Ihmekolmoset@gmail.com-

  ReplyDelete
 78. Anonymous20/1/13

  Kyllä se on tuo vihervalo, joka olisi niiiiiiiiiin oiva kapistus...
  Yksenkertaisen tyylikäs ja vieläpä hyödyllinen - täydellinen.
  - mari kookoo-

  ReplyDelete
 79. Kaikki ihania, mutta ykköseksi nousee tuo vihervalo, jota kaipaisin!

  ReplyDelete
 80. Anonymous20/1/13

  Hienoja kaikki, mutta vihervalolle oli erityisesti tarvetta eli siis se :)
  Mirja-Liisa

  ReplyDelete
 81. Anonymous20/1/13

  Suosikin valitseminen ei ollutkaan ihan helppoa. Kamppailua suosikin paikasta kävivät vihervalo ja taimihylly. Pitkän pohdinnan jälkeen suosikiksi nousi vihervalo ja hyvänä kakkosena taimihylly.

  Vuosittaiset viljelyprojektini tarvitsisivat nyt uutta pontta. Usein nämä projektit toteutetaan ajatuksentasolla ja toteutus viivästyy niin, että satoa ei lyhyt kesä ehdi tuottamaan. Taimien esikasvatus sisätiloissa on usein jäänyt tekemättä ja siemenet on heitetty pihamaan multaan, vailla uskoa siementen itämisestä. Ehkä nämä uutuustuotteet saisivat minut ryhtymään taimien viljelyyn aikaisemmin ja saisin vihdoin onnistumisen iloa viljelyksistäni.

  kati

  kati.h.kurkipuro@student.jyu.fi

  ReplyDelete
 82. Kauniita ovat kaikki! Ykkössuosikkini on kuitenkin vihervalo, joka olisi varmasti talviaikaan kasvien ja yrttien pelastus.

  ReplyDelete
 83. Oh, ihanat Kekkilät :) Ruukkuporras on ollut suosikkini siitä lähtien kun ekan kerran nämä bongasin. Lähinnä siksi, että jotain tuollaista tarvisin juuri nyt pienen yksiön kasveilleni tai kesäksi parvekkeelle. Kasvien väleihin voisi ujuttaa tuikkuja tai vaikka joulusta jääneet led-valot tulikärpäsiksi ja siinähän mulla oiskin jo oikein toimiva viidakko asuntooni.

  ReplyDelete
 84. Oh, ihanat Kekkilät! Suosikkini on ollut Ruukkuporras siitä lähtien kun nämä tuotteet ekan kerran näin. Lähinnä siksi että tarvitsisin juuri jotain tuollaista kasveilleni pieneen asuntooni ja kesäksi sen voisi siirtää parvekkeellekin. Kasvien väliin voisi asetella tuikkuja tai joululta jääneitä valosarjoja jotka näyttäisi tulikärpäsiltä vihreyden keskellä. Siinä mulla olisi oma viidakko kotiini.

  ReplyDelete
 85. Lisää valohoitoa kasville olisi tarpeen kun niille ei voi antaa d-vitamiinia...;-)

  Saisin itsekin kaipaamani valohoitoa siinä sivussa kun luen aamulehden...

  Next-door-Malin

  ReplyDelete
 86. Voih, onpa vaikea valinta. Tuo vihervalo olisi kuitenkin ehkä se tarpeellisin - ostan viikottain yrttejä ja ne kuolevat aina tosi nopeasti. Olen yrittänyt myös siemenestä kasvattaa, siinäkään onnistumatta. Tuo valo varmasti jeesaisi yrttejä pimeiden kuukausien aikana!

  ReplyDelete
 87. that plant step has been on my mind ever since i saw it here on your blog last year. i want it. and i need it (my plants are taking over my apartment and would love to be arranged on that step instead of crammed in the window)

  ReplyDelete
 88. Ei ihan yksinkertainen valinta. Vihervalo nousi pohdinnan jälkeen ykköseksi, koska se voi olla lasten ulottumattomissa. Tokaks tuli viherseinä samoin perusteluin.

  ReplyDelete
 89. Vihervalo on suosikkini. Kaunis ilman kasvejakin.

  ReplyDelete
 90. Kaunista muotoilua! Vihervalo on hyödyllinen ja näyttääkin kivalta, se voisi olla mieluisin :)

  ReplyDelete
 91. Meidän lasiterassi on kesällä kasvihuone vailla kasveja. Saisin RUUKKUPORTAAN avulla sinne kauniin viherseinän. Innokas pikku puutarhurimme saisi myös mielikkejään siinä hoidella ja kasvattaa:)
  Ja hyllykköhän kätsysti talvehtis sisällä pikkuisten hyllykkönä.

  ReplyDelete
 92. Siis oikeasti Kekkilältä ihan mielettömän upeita tuotteita! Hienoa.

  Mua miellyttäisi kaikista eniten tuo viherseinä. Siitä yksinkertaisesta syystä, että olisi hiljaisessa tyylikkyydessään vallan kätevä lapsiperheessä. Kesällä meillä taas kontataan ja lattialla viherkasvit eivät siis "menesty".

  Monikäyttöisyys myös viehättää. Noihan olisi hyvät säilyttimet lastenhuoneen seinälle esim kynille jne.

  ReplyDelete
 93. Vihervalo piristäisi varmasti yrttejä ja omaakin mieltä kaamoksen keskellä. Voin melkein nuuhkia tuoreiden yrttien tuoksun lammaspadan poristessa uunissa. Vielä ei taida tosin valo riittää täällä pohjoisessa, mutta muutaman kuukauden päästä ikkunalaudat täyttyvät jo pienistä versoista. Lampulla tai ilman.
  -MiLi-

  ReplyDelete
 94. Anonymous20/1/13

  Viherseinä, koska meillä on niin vähän paikkoja ja tilaa kasveille pienessä asunnossa pöydillä, hyllyillä tai ikkunalaudoilla, Viherseinä olisi ratkaisu tilaongelmaani!


  Tsaigala

  ReplyDelete
 95. Anonymous20/1/13

  Kevään projekti on laittaa kunton meidän pienehkö parveke. Taimihylly toimisi hyvin siihen, koska sillä saisi paljon vihreyttä eikä vie liikaa tilaa kun asettaa kukat päällekäin. Terv. Susanna

  ReplyDelete
 96. Apua, noi on kaikki niin parhaita.
  Ruukkuporras sopisi ehkä parhaiten pienelle kaupunkiparvekkeellemme. Siihen saisin paljon kukkia ja yrttejä tyydyttämään joka keväistä ja kesäistä oman pihan kaipuuta.

  ReplyDelete
 97. Suosikkini ehdottomasti on tuo pelkistetty kasvivalaisin, Green Light. Uskon, että se toisi kevään kotiin kertaheitolla! Pidän tuollaisesta konstailemattomasta ja tarkoituksenmukaisesta muotoilusta. Voisin ostaa heti perään toisen työpaikallekin arjen aherrusta virkistämään.

  ReplyDelete
 98. Oih, tämän arvonnan ihanuutta! Taimihylly olisi tarpeellinen, koska parvekkeelta loppuu lattiapinta ja silti kiikutan kesäisin lukuisat rahapuut ym. mehikasvit nauttimaan auringosta. Loppukesästä kukoistavat basilika-ruukut saavat tyytyä aina lattiapaikkaan ja toivoa, että aurinko paistaa korkealla.

  ReplyDelete
 99. Anonymous20/1/13

  Vihervalo ja ihan vain siitä syystä, että meän kukat tai paremminki kukkien jäljellä olevat varret näyttäis kaipaavan kipeästi lisävaloa..

  -Pipsa

  ReplyDelete
 100. Anonymous20/1/13

  Ruukkuporras sopisi täydellisesti parvekkeelleni. Siihen voisi rakennella kunnon kesäpuutarhan ensi kesänä.

  Anskuvee

  ReplyDelete
 101. Osallistun arvontaan, taimihylly on ihanin:)

  ReplyDelete
 102. Viherseinä ehdottomasti! Muutkin on aivan ihania, mutta kissojen takia hankalia. Ne kun napostelee tai tiputtaa kasvit lattialle, jos sattuvat olemaan tiellä. Noilla olisi hieno rakentaa korkealle seinälle "kasvitaulu". :)
  Lik

  ReplyDelete
 103. laalaalaura20/1/13

  Taimihylly olisi todella kätevä. Olen miettinyt mitä laittaisin uudelle ikkunalaudalleni ja taimihylly olisi mahtava kevään istutuksille : )

  ReplyDelete
 104. Anonymous20/1/13

  Hei!

  Vihervalon haluaisin ehdottomasti! Olen katsellut sitä jo aiemmin monesta lehdestä.

  Se olisi täydellinen meille kahdesta syystä, ensinnäkin 1) meillä on yli 200-vuotias talovanhus, jota rakastan, mutta jonka keittiö on pienehkö, eikä ikkunoita ole työtasojen lähettyvillä lainkaan. Rakastan ruoanlaittoa ja tuoreita yrttejä, mutta vähässä valossa yrtit kuolevat meillä parissa päivässä.

  Toiseksi 2) minulle erittäin tärkeä kasvi (jonka sain eräältä ihmiseltä, jota en ole nähnyt vuosiin) on täysin nuupahtanut monen yhteisen vuoden jälkeen, koska tässä vanhassa talossa en voi sitä vetoisuuden takia säilyttää ikkunalaudalla ja täten kasvi ei saa tarvitsemaansa valoa.

  -Niini :)

  ReplyDelete
 105. Anonymous20/1/13

  Taimihylly tai vihervalo. Ehkä kuitenkin taimihyllylle vois olla enemmän meillä käyttöä. Toivottavasti tärppää. :) Tiina Y.

  ReplyDelete
 106. Aerit20/1/13

  Haluaisin ruukkuportaan kesäksi ensimmäiselle ikiomalle parveketerassilleni. Vuosien jonottamisen ja odottamisen jälkeen saan vihdoin ihkauuden ja oman (vuokratun) asunnon, jonne pääsen muuttamaan vanhempieni nurkkiin varastoidut suunnittelemani kalusteet (valkoista, koivua, terästä), joihin tuo porras sopisi loistavasti.

  ReplyDelete
 107. Anonymous20/1/13

  Oi, Vihervalo tulisi niin tarpeeseen! Olen innokas, mutta en vielä kovinkaan menestyksekäs "puutarhuri". Suurin ongelmani on ollut taimikasvatus hämärässä asunnossamme. Valo ei yksinkertaisesti riitä ja taimista tulee pieniä honteloita jotka eivät kesän aikanakaan ehdi avomaalla vahvistua ja sato jää hieman kituliaaksi. -Saija

  ReplyDelete
 108. Anonymous20/1/13

  Vihervaloa tännekin kaivattaisiin. Vaikka meillä on sekä etelän että pohjoisen puoliset ikkunat, ei ensimmäiseen kerrokseen tule kasveille riittävästi valoa kuin kesällä. Tyylikkäitä tuotteita ovat kyllä jokaikinen.

  -Anna-

  ReplyDelete
 109. Vihervalolle olisi paikka varattuna kodissani =) Sen alle pääsisivät paistattelemaan rakkaimmat huonekasvini.

  ReplyDelete
 110. Ruukkuporras sopisi loistavasti uuden talomme puuterassille. -Suvi N.

  ReplyDelete
 111. Kirsi20/1/13

  Asun kivassa kodissa, jonka ainoa miinus on pimeä ja kylmä keittiö. Olen yrttien suurkuluttaja ja syytänyt rahani erinäisiin yrttiruukkuihin ja altakasteluvimpaimiin, mutta nekään eivät pimeydelle pärjää. Vain mung-papujen idätys onnistuu tässä keittiössä. Olen siis haaveillut vihervalosta, jonka kansoittaisin pelkillä yrteillä.

  ReplyDelete
 112. Anonymous20/1/13

  Omille kasveilleni tarpeellisin olisi tuon vihervalo. Pimeät huoneet + Suomen valon määrä eivät ole hyvä yhdistelmä kasveille :D keittiössä tuo olisi mainio apu pitää yrtit elossa.


  - IinaS

  ReplyDelete
 113. Anonymous20/1/13

  Ruukkuporras olisi loistava! Ei tarvitsisi peittää kaikkia ikkunalautoja taimiruukuilla, mahtuisivat kaikki ruukut pieneen tilaan ja voisi virittää olemassa olevan kasvivalon hylllyn yläpuolelle. Sopisi sisälle ja kesällä parvekkeelle. JES!

  suvimaaria.ak@gmail.com

  ReplyDelete
 114. Anonymous20/1/13

  Terassin seinällä olisi juuri sopiva paikka noille kolmelle ruukkupidikkeelle. Lempiyrtit niihin tuoksumaan ja maustamaan kesäruokaa...

  - Maaka -

  ReplyDelete
 115. Kun rakas nahkasohva ja tv mahtuivat uuteen keittiöön, tapahtui kaksi asiaa: Mies rupesi kokkaamaan. Vaimo siirtyi sisustuslehtineen sohvalle pitämään seuraa. Voiko lapsiperheen arki-ilta paremmin alkaa. Nyt tarvittaisiin vielä yrttejä ja "lukuvalo" - eli Kekkilän Greenlight. Designtuote loistaisi keittiössä, jota lämmittää läntinen mutta niukahko sisäpihan auringonvalo ja hallitsevat musta high-tech, valkoiset lattiat sekä kotoisat kulahtaneet talonpoikaiskalusteet, ks. kuva
  http://aijaa.com/eXPxqP

  ReplyDelete
 116. Anonymous20/1/13

  Vihervalo olisi ihana. Kaunis ja tarpeellinen.
  -rk-

  ReplyDelete
 117. Suosikkini näistä on vihervalo. Talvella ruukkuyrttien hengissä pitäminen on aikamoinen taitolaji, ja uskoisin että tämä keksintö pitäisi yrtit kauemmin vihreinä keittiössä!

  ReplyDelete
 118. Anonymous20/1/13

  Vihervalon avulla voisin tuoda keväisen puutarhan parvekkeettomaan kaupunkiasuntoon. Myös pienet seinähyllyt piristäisivät kotiamme, ja toisivat tänne myös ripauksen skandinaavista designia!
  - SMS

  ReplyDelete
 119. Anonymous20/1/13

  Yrttini huutavat vihervaloa, kuten minäkin huudan lisää valoa syksyn ja talven jälkeen! Tule jo kesä! Voisimme vuorotella yrttieni kanssa vihervalon alla energiaa hakien ;).

  -Eevis-

  ReplyDelete
 120. Anonymous20/1/13

  Ovatpa ihania! Taimihylly olisi todellakin tarpeen minulle, koska kasvatan valtavan määrän taimia keväisin mm. tomaatit, kurkut, kesäkurpitsat, yrtit, kesäkukat, munakoiso jne. Pienessä puutalossa tila on vähäinen kolmilapsisessa perheessämme ja purkit valtaavat kaiken tilan. Hylly auttaisi pöydän päälle asetettuna tässä ihanassa taimirumbassa:). T Maarit K

  ReplyDelete
 121. Jälleen kerran mahtava arvonta! Vihervalo is the best. Kerrassaan loistokas keksintö ja tyylikäs toteutus. Perusteluni vastannee tuotteen suunnittelun peruslähtökohtia. Pimeähköön kerrostaloasuntoomme tarvittaisiin kipeästi lisävaloa yrttien kasvattamiseksi. Ilman lisävaloa välitön nuupahtaminen on tosiasia. Fingers crossed!

  T: JP
  (jennispost(at)hotmail.com)

  ReplyDelete
 122. Katri20/1/13

  Kaikki ihania tuotteita, mutta vihervalo olisi ykköstoiveeni :-)

  Katri V.

  ReplyDelete
 123. Minä rakastan yrttejä. Ne kuulisivat jokaiseen ateriaani, mutta talvisin joudun syömään kotonani usein aterioita, joissa ei ole mitään vihreää. Asun nimittäin Oulussa ja minulla ei ole autoa. Pitkien pakkasputkien aikana kaikki vihreä ostoskassissani jäätyy ennen kuin olen pyöräillyt sen kaupasta kotiin, joten en enää edes osta mitään tuoretta kylmillä. Kasvatan yrttejä kotona, mutta kaamosaikaan ne eivät menesty, joten arvaat, että sekoaisin onnesta, jos voittaisin vihervalon.

  ReplyDelete
 124. Anonymous20/1/13

  Ruukkuporras ilman muuta! Asun kodissa, jossa ei ole ikkunalautoja, ruukkuportaaseen saisin kukan jos toisenkin ihanasti esille :)

  t. Heidi R.

  ReplyDelete
 125. Ihan huippu arvonta! Kesä tulee<3
  Meille nuitten 20 pienen vipeltävän varpaan vuoksi lattialla olevat tasot yms eivät oikein käy päinsä. Senpä tähden ottaisin meille heti viherseinän. Jonkinlainen sellainen on ollutkin hankintalistalla jo pitemmän aikaa, kun nuita tasojakaan ei liiemmälti ole. Ja olishan tuo viherseinä jo pelkästään sisustuselementtinäkin hieno piristys :).

  ReplyDelete
 126. Anonymous20/1/13

  Oi, mitä uutuksia. En olekkaan näihin aikaisemmin törmännyt missään. Ottaisin ehdottomasti tuon vihervalon keittiöön. Ikkunan edessä ei ole yhtään ikkunaa ja kaikki kukat nuupahtaa mitä yritän hengissä pitää. Ja sen alle sopisi niin hienosti se basilikaruukkukin :)
  -Lenny-

  ReplyDelete
 127. Ruukkuporras on suosikkini. Esikoinen 12 v. on päättänyt alkaa yrttiviljelyt keväällä, joten pitäisihän hänellä olla kunnon puitteet uuteen harrastukseen!

  ReplyDelete
 128. postauksen ja tämän pävän auringonpaisteen innostama suuntasin tänään jo Plantageniin ja ostin vähän viherkasveja kotiin. Ja hiplasin tietenkin näitä Kekkilän uutuksia. Kaikki on hienoja mutta omaan kotiin haluaisin viherseinän. Niistä jotenkin tulee mieleen lapsuudenkoti jossa oli paljon viherkasveja seinällä sellaisissa rottinkisissa seinätelineissä. Niitä kasveja oli lapsena maailman ärsyttävin kastella kun ei oikein ylettänyt ja vesi valui yleensä ohi. Mutta ehkä näin kolmekymppisenä se voisi onnistua paremmin:)

  ReplyDelete
 129. Tuo vihervalo on sitä mitä juuri nyt eniten kaipaisin. Näin pimeään talviaikaan olen huomanut että yrtit eivät säily paria päivää kauemmin keittiönpöydällä, vaikka kuinka yrittää jutella nättejä ja asettaa ikkunan viereen. On niin sääli heittää basilika josta ehti käyttää sen pari lehteä roskikseen. niiskis.
  Nti Papu
  herneetkinrokkaa at gmail.com

  ReplyDelete
 130. Beautiful products! I like the Green light best.
  #fingerscrossed

  Trine

  ReplyDelete
 131. Ruukkuportaaseen saisi ihanan kokoelman kasveja siihen unelmien kuistille tai terassille jollaisen toivottavasti pian saan kun ostamme ensiasuntomme!

  ReplyDelete
 132. Vihervalon tarvitsen, ihan sillä kun minulla on ystäväni kasvit hoidossa ja ovat mokomat alkaneet kitumaan, pakko pelastaa! Ja kun on kerrankin tarjolla kaunis kasvivalo...

  ReplyDelete
 133. Meillä on kyllä keittiössä mukavan leveät ikkunalaudat,joilla yrttien kelpaisi kasvaa. Vaan eipä mahdu, ei.Tilan ovat vallannnet jo vuosia sitten miehen keittokirjaröykkiöt.Röykkiöiden alla istun minä mutisemassa vanhalla puutarhasohvalla.

  Yrtit puolestaan voisivat röyhöttää onnellisena vihervalon alla sivupöydällä toimimattoman samovaarin kaverina. Luulen,että valo sopisi edellämainittujen tsehovilaisten elementtien ohella täydellisesti meidän keittiön ikkunoiden kaltereihin! Juu, 200 vuotta sitten Pohjois-Saksalaisten maalaispappiloiden keittiöt nähtiin tarpeelliseksi näin varustella...

  ReplyDelete
 134. http://www.youtube.com/watch?v=7jH9-0UfQgs

  May my wish come true! Sinä olet aurinko, Minna! Ja jos avasit linkin, tiedät haaveeni...

  t. Eppu

  ReplyDelete
 135. Viherseinä sopii parhaiten tälle. :) Pienessä asunnossa on vähän tilaa, eikä ikkunalautoja, joten seinäratkaisu viherkasveille olisi ihanteellinen. Pelkistetyn kaunis muotoilu sopii hyvin musta-valko-harmaaseen sisustukseen. Laittaisin telineet samalle seinälle eri korkeuksille ja ripustaisin niihin riippuvia viherkasveja. Sopisivat hyvin seinälle, jossa on iso tv pehmentämään ja viemään pois huomiota ruudusta. Eikös jotkut viherkasvit poista sähkömagneettista säteilyäkin huoneilmasta? ;)

  ReplyDelete
 136. Anonymous20/1/13

  Suosikkini on vihervalo. Asumme sen verran metsän keskellä, että sisälle ei pahemmin riitä valoa. Tuoreet yrtit eivät kestä kauaa hengissä täällä, mutta niitä olisi aivan parasta kasvattaa itse.

  - Paula V.

  ReplyDelete
 137. OI että, tykkään myös kaikista :) Eniten tarvitsisin kyllä tuota taimihyllyä. Kun pöytätilaa on vähän ja ikkunalautoja ei ollenkaan niin mahtuis paljon taimia keväällä :)

  ReplyDelete
 138. Anonymous20/1/13

  Voi, tuo täydellinen viherseinä!
  Olen vuosia kyylännyt netti- ja livekirppareita haaveissani löytää asialliset rottinkiset 50-luvun ruukkujen seinätellingit - siinä onnistumatta. Yhden huutiksesta yhytin kerran, sillä oli hintaa yli kaksikymppiä ja kunto arvelluttava - nej tack.

  Edellisen postauksesi nähtyäni singahdin oitis kyttäämään Kekkilän sivuja ja googlasin viherseinän. Anttilan postimyynti antoi hinnaksi 99 euroa - laimensi intoani huomattavasti, ainakin seuraavaan liian suureen tilipussiin (ei tule tapahtumaan) tai lottovoittoon (todennäköisempää)saakka.

  Joten kiitos! :)
  t. meria + leegio kodittomia köynnöksiä tiskipöydällä

  ReplyDelete
 139. Anonymous20/1/13

  Taimihylly on ehdoton suosikki! Muutimme hetki sitten ensimmäiseen omaan asuntoomme, ja tällä hetkellä asustelemme ilman kasvin kasvia muuttolaatikoiden keskellä unelmien 50-luvun asunnossa. Edellinen asunto oli pimeä koppi jossa ihmeen kaupalla selvisi vain avomieheltäni saatu orkidea, joka huolimattomuudestani johtuen palentui kuoliaaksi muuttopäivänä... Taimihylly toisi nyt hieman vehreyttä kotiin ja antaisi silmän levätä siinä vaikka se olisikin tilapäisesti sijoitettu muuttolaatikkopinon päälle.

  /Nea

  ReplyDelete
 140. Vihervaloa yrteilleni, kauniimmin sitä ei voisi enää antaa.

  ReplyDelete
 141. Paula N-V20/1/13

  Tästähän tulee ihan kevätfiilis! Vihervalo nopeuttaisi kevään tuloa kirjaimellisesti. Simppelistä designista ja puuvarresta plussaa.

  Aurinkoa,
  Paula

  ReplyDelete
 142. Anonymous20/1/13

  Ruukkuporras on ehdottomasti mun mielestäni paras. Jos mulla olisi sellainen parvekkeella meidän chilejä varten, mahtuisin myös minä parvekkeelle kesästä nauttimaan.

  Anna B.

  ReplyDelete
 143. Anonymous20/1/13


  Mahtavaa! Haluaisin ehdottomasti tuon valollisen systeemin, että saisin aloittelevana viljelijänä edes jonkinlaista satoa. Ei tahdo muuten nuo taimet itää...

  Lapsikin tuossa jo fiilisteli, että "jee, sitten saatais aina tuoretta, rapeaa salaattia!"

  Voi kun edes joskus onni potkisi. -aimotar-

  ReplyDelete
 144. Ruukkuporras olisi tervetullut, on ollut jonkinmoinen hankintalistalla jo pidempään! :) Ruukuille ei ole meinannut löytyä oikeaa paikkaa ja kivan näköiset telineet ja systeemit on olleet harvassa. Tämä ruukkuporras näyttää tosi kivalta ja sopisi sisustukseen hyvin. Keksin jo monta kivaa juttua ruukkujen kaveriksi tuolle portaalle ja se pääsisi varmasti kunnon käyttöön meillä! Viime keväänä jäi yrttikasvatukset väliin, koska ei löytynyt sopivaa paikkaa ruukuille, tässä sitä nyt sitten olisi! Voi että kun voittaisinkin :)

  ReplyDelete
 145. Ruukkuporras sopisi täydelisesti uuden kotimme parvekkeelle. Nykyinen ratkaisu ei ole läheskään yhtä tyylikästä eikä yhtä käytännöllinen.

  ReplyDelete
 146. Anonymous20/1/13

  Vau, Kekkilä, nyt ovat menossa kyllä oikeaan suuntaan :) Yksinkertaisen tyylikkäitä kaikki ja toivottavasti jatkavat samalla linjalla tulevaisuudessa!

  Monikäyttöisin on kyllä tuo ihana ruukkuporras, kasvit näyttää mukavan runsailta ja siistiltä noin yhteen kerättyinä. Meillä ainakin ovat kasvit vaeltaneet pitkin pöytiä ja hyllyjä muuton jälkeen etsien omaa paikkaansa, tuntuvat silti olevan aina vähän tiellä.
  Tuollainen ruukkuseinäkin olis tosi viehättävä ja käytännöllinen, jos uskaltaisi tärvellä vuokrakämpän seiniä, iik!

  Subvi

  ReplyDelete
 147. Vihervalo ehdottomasti kauneuden ja käytännöllisyyden vuoksi. Kesällä totutin tyttäreni syömään kiinteitä ruokia tuoreilla yrteillä maustettuna, nyt pakastetut yrttikuutiotkin on loppu. Ei auta muuta kuin äidin kantaa yrttejä kaupasta, vihervalolla ne saisi jaksamaan talvenkin yli!

  ReplyDelete
 148. Suosikkini on vihervalo. Sen avulla yrtit pysyisivät hengissä kauemmin kuin sen kaksi päivää, mikä niillä on nykyään tapana tässä kämpässä. Lisäksi Vihervalon avulla voisin patistaa mieheni viimeinkin aloittamaan chilien kasvatuksen, josta hän on haaveillut jo ties kuinka kauan, mutta ei saa mitään aikaiseksi aloittaa.

  ReplyDelete
 149. Tuo vihervalo on ollut haaveenani siitä hetkestä, kun sen ensimmäisen kerran näin! Olisi ihanaa voida kasvattaa yrttejä sisällä keittössä!

  ReplyDelete
 150. Oih, minäkin fanitan näitä tuotteita täysillä! Ovat vain valitettavasti kukkarolleni hiukan liian tyyriitä.
  Vihervalo olisi meidän urbaaniin kotiin aivan unelma, sillä viimeisessä muutossa jouduimme luopumaan parvekkeesta – ja palstapuutarhuriksi olen liian laiska. Ahkerana kokkina kuitenkin arvostaisin sitä, että tuoreet yrtit ovat käden ulottuvilla.

  ReplyDelete
 151. Pauliina20/1/13

  Vaikea valmta, kun kaikki näyttää ihanilta ja käytännöllisiltä. Suosikkini on kuitenkin vihervalo, sillä haluaisin jatkaa yrttien kasvattamista sisällä. Olosi ihanaa kasvatella korianteria, basilikaa ja timjamia kotosalla talvellakin.

  ReplyDelete
 152. Ruukkuporras miellyttää esteettisyydellään. Pidän kovasti vihervalostakin, mutta nyt kun olen vastikään muuttanut uuteen kotiin ja odottelen parvekekautta alkavaksi, olen jo ehtinyt vähän haaveilla ruukkuportaasta parvekkeellemme (jonne tulen rakentelemaan ihanan pienen keitaan hyötykasveineen). Odotankin kevättä malttamattomasti!

  ReplyDelete
 153. Anonymous20/1/13

  Uuden kotimme keittiön tasolle sopisi hyvin kaunis taimihylly (nro 2)... Ehkäpä sen innoittamana malttaisin esikasvatella kasveista innostuneen esikoiseni kanssa kesän kukkia ja vihanneksia jo ennakkoon. Inhoan nimittäin taimilaatikoita niin paljon että olen kylvänyt siemenet suoraan maahan ja tietäähän sen miten siinä käy... Ei hyvin! Taimihyllyyn saisi myös soman rivin erilaisia kuiva-aineita tai mausteita kauniissa lasipurkeissa. Sormet ristiin ja peukut pystyyn ja kaikki mahdolliset poppakonstit, että onni suosisi tällä kertaa.

  Salla J

  ReplyDelete
 154. Kokoelma on mielestäni hieno veto Kekkilältä!
  Näistä vaihtoehdoista valitsisin kuitenkin vihervalon.

  Olemme poikaystäväni kanssa intohimoisia ruoanlaittajia, ja vihervalo saisi kunniapaikan keittiössämme yrttien suojelijana. Olen alkanut perjantaisin ostamaan viikonloppukukkien sijasta yrttejä maljakoihin. Kun ylimääräistä rahaa on vähän, tuntuu joskus siltä, ettei kukkia raaskikaan enää kovin usein ostaa. Yrteistä saan tuplasti iloa, sillä rakastan niiden vihreää väriä ja ne luovat keittiöön oman kivan tunnelmansa tuoksuineen. Napsin niitä maljakoista milloin minkäkin ruoan sekaan.

  Ruoan ohella intohimoihini kuuluu ehdottomasti koti ja sen sisustaminen. Kekkilän vihervalo on esineenä itsessään tyylikäs. Muistuttaa minua itseasiassa hieman eräästä lampusta, johon usein blogeissa törmää. Lyhyesti sanottuna olisin vain tosi iloinen, jos saisin vihervalon oman keittiöni ikkunalaudalle :)

  ReplyDelete
 155. Kirjoitin hirvittävän pitkän sepustuksen, mutta se katosi ihmeellisesti jonnekkin. No mutta, koitetaanpas uudelleen!

  Ensinnäkin hieno veto Kekkilältä tämä kokoelma!
  Kaikki sarjan tuotteet ovat sekä käytännöllisiä että kauniita, mutta omakseni toivoisin ylitse muiden tuota vihervaloa.

  Olemme avomieheni kanssa intohimoisia ruoanlaittajia. Olenkin alkanut perjantaikukkien sijaan ostamaan kotiimme yrttejä. Kun ylimääräistä rahaa on vähän, tuntuu joskus siltä, ettei kukkia raaskikaan enää kovin usein ostaa. Siksi maljakoistamme löytyykin yhä usemmin yrttejä kukkien sijaan. Rakastan niiden vihreää väriä ja tuoksua, joka jo kauppakassista kaivaessa levittyy koko keittiöön. Kirkkaissa korkeissa maljakoissa on sulassa sovussa vierekkäin basilikaa ja persiljaa :)
  En saa yrttejäni kuitenkaan kestämään hyvinä kovinkaan kauaa, ja siksi vihervalo olisi loistava lisä pieneen keittiöömme.

  Esine on käytännöllisyytensä ohella myös kaunis. Elämäni suurimpiin intohimoihin kuuluvat ruoka ja sisustaminen ja ne yhdistyvät vihervalossa hienosti. Vihervalo muistuttaa minua Flossin Tab T -pöytälampusta, joka omaleimaisella designillaan on jäänyt tiukasti mieleeni.

  Lyhyesti sanottuna, olisin todella iloinen saadessani tällaisen keittiökaveriksi yrttejäni suojelemaan :)

  ReplyDelete
 156. Apua! En osaa valita, että tuo porras vai vihervalo; molemmat olisivat nimittäin tarpeen tässä pienessä ja pimeässä asunnossa, jossa asuu vihreänrakastaja! Yrtit, kukat ja viherkasvit ovat minulle kauneutta ja antavat happea tässä kaupunkielämässä. Vihervaloon ehkä päätyisin nyt, siksi, että se muistuttaisi minua auvoisista opiskeluajoista; Meillä on kun oli Rauman OKL:ssä opetuspuutarha! Aivan ihana paikka, johon välillä livahdin kesken päivän ihmettelemään erilaisia kasveja (toiset lintsasivat kun eivät jaksaneet herätä tai halusivat luentojen sijaan juoda kahvia), minua se puutarha rauhoitti. Keväällä-kesällä-syksyllä oli myös ulkona ihania istutuksia ja ihan hyötykasvimaakin (josta kerran hain salaa perunat kun oli rahat loppu..). Tuo vihervalo saisi mielini palaamaan sinne kasvihuonelamppujen turvallisen valon alle, toisi nostalgisuutta tähän elämään ja saisi ehkä minulle niin rakaat vihreät voimaan paremmin täällä meidän kotona.

  ReplyDelete
 157. Anonymous20/1/13

  Vihervalo! Keittiön ikkunasta ei tule yrteille tarpeeksi valoa ja me rakastamme tuoreen korianterin ja basilikan makua! Olisi myös hauska tapa opettaa pojalle (4v) miten kasveja hoidetaan.
  heidiw.

  ReplyDelete
 158. eevaj.20/1/13

  ehdottomasti taimihyllyn! kevät tulee noepammin kuin kukaan ajattelee katsoessa lumikinoja :-)

  ReplyDelete
 159. Ruukkuporras: Koska: Kävin kähvellysreissulla isäni kodissa ja vein hänen rottinkisen kukkahyllynsä, 50-lukulaisen. Lupasin ostaaa uuden tilalle. Vielä en ole sitä tehnyt. Isä saisi tähän kaikki kasvinsa, niistä on hänelle paljon iloa, kun asustaa yksin, rintamamiestaloaan.

  ReplyDelete
 160. Anonymous20/1/13

  What a lovely give away :) I would like to have them all, but if I must choose I like the plant step the most :) #fingers cross

  //Mari
  marilier@online.no

  ReplyDelete
 161. Vihervalon minäkin tahtoisin :)

  ReplyDelete
 162. Aivan ihania tuotteita, joista haluaisin kaikki! Vaan kun yksi pitää valita ja koti on ahdas ja parvekkeeton niin haluaisin voittaa tuon taimihyllyn. Olen aloitteleva palstaviljelijä ja taimihylly mahdollistaisi useamman taimen kasvattelun ennen kuin niitä uskaltaa viedä ulos. Ja talvella siinä voisi kasvatella keittiöyrtit..

  ReplyDelete
 163. Selailin tuota Kekkilän sivustoa ja päädyin, että kaikista käytännöllisin kodissani olisi tuo taimihylly. Se on näppärä ja nätti! Mietin uskallanko myöntää, että olen puutarhurien jälkeläisiä. Taidoista se ei näy, mutta innosta kyllä. Olen valmis kokeilemaan uutta ehdottomasti :)

  ReplyDelete
 164. Anonymous21/1/13

  vihervalo, jotta voisin kasvattaa täydellisen basilikan!

  -eeva j.

  ReplyDelete
 165. Fanny21/1/13

  I'd love to have the plant step because my windows are totally stripped from plants so our cat can hang around without turning one of them over :) (fanny_valentin@hotmail.com)

  ReplyDelete
 166. Ninnu21/1/13

  Vihervalolle olisi käyttöä! Tulisi säästöä rahoille ja hermoille, kun yrtit olisivat kotona nätisti ja kasvaisivat, eikä niitä tarvitsisi metsästää eri kaupoista ja huomata, että "taaskin minttu on kaikkialta loppu!" Niin ja meillä ei ole tällä hetkellä yhtään viherkasvia (jostain syystä...:D)ja kaipaan jotain vihreää = palan luontoa sisään, olkoonkin sitten yrttejä.

  ReplyDelete
 167. Anonymous21/1/13

  Haluaisin ehdottomasti voittaa valon! Asumme 70-luvun pimeässä asunnossa, johon on aikoinaan jätetty kattoikkuna rakentamatta (voipi olla toisaalta hyväkin asia näin jälkikäteen..)
  Viherkasveista olen luopunut jo aikapäiviä sitten ja yrttien kasvatus on kivuliasta, kaupankaan valmiit yrttiruukut eivät kauaa sitkuttele.

  t. Myu

  ReplyDelete
 168. Ehdottomasti Ruukkuporras. Monikäyttöinen sisälle ja ulos. Sopisi loistavasti 70-lukulaiseen talooni isojen ikkunoiden eteen tai uudelle terassille katoksen alle.

  ReplyDelete
 169. Anonymous21/1/13

  Hieno arvonta!

  Meillä tarvittaisiin kipeästi noita Viherseinä-"hyllyjä". Olen joutunut viemään suuren osan kasveista pimeään makuuhuoneeseen kaapin päälle turvaan yksivuotiaan tahmatassuilta. Jotain muuta olisi kuitenkin keksittävä, jotta kasvit eivät kärsisi pimeästä. Kotihoidontuella elävälle nuo kauniit ratkaisut ovat kuitenkin hieman kalliita.

  Mukavaa keväänodotusta!

  Mustahukka (mustahukka@gmail.com)

  ReplyDelete
 170. Anonymous21/1/13

  Kaikille olisi käyttöä, mutta eniten tykkään ruukkuportaasta, sopisi meidän parvekkeelle tosi hyvin!

  /Elina

  ReplyDelete
 171. Blogiton Tonton21/1/13

  Ruukkuporras tai taimihylly. Mie en osaa päättää. Molemmat ovat niin mainioita. Mmmm... Mmmm... Mmmm... Ruukkuporras! Taimihylly! Mie sanon, että taimihylly! Joo. Taimihylly!

  ReplyDelete
 172. Anonymous21/1/13

  Vuoden alkuun on jo joitakin vuosia tullut perinteeksi hommata jotai vihreää kasvien muodossa. Tuo valo olisi super!


  /A.Elisa

  ReplyDelete
 173. Anonymous21/1/13

  Ruukkuporras olis mukava, vaikka yrteille ja salaatille. Nam!

  Topukka

  ReplyDelete
 174. Anonymous21/1/13

  Ihana arvonta! Mieluusti ottaisin tuon ykkösen...
  Toivottavasti onni potkii!!!
  -ana

  ReplyDelete
 175. Jotta eläisin pidempään tarvitsisin ehdottomasti taimihyllyn!! Lehtivuhreä omalta osaltaan pelastaisi minut hitaalta hkuolemaltaa mutta keittiön ikkunalla oleva kukkalauta on ihan liian pieni.Näppärästi saisin lisää itua monella kerroksella..syyn voit käydä lukemassa..http://bikkenpilttuu.blogspot.fi

  ReplyDelete
 176. Ihana arvonta!

  Ruukkuporras ratkaisi upouuden keittiöni sisutuksellisen ongelman täydellisesti! Keittiö on väritykseltään musta-valko-hopeinen, ja olen miettinyt miten saisin sen yleisfiilistä hieman lämpöisemmäksi ja "ystävällisemmäksi". Yhdellä seinällä olisi paikka ruukkuportaalle, jonka voisin täyttää viherkasveilla ja yrteillä - kontrasti olisi upea! Uskon, että keittiöni fiilis muuttuisi paljon tämän avulla.

  /Maija

  ReplyDelete
 177. Anonymous21/1/13

  Ehdoton suosikkini on tuo Vihervalo! Asumme sellaisessa paikassa, että talvisin aurinko ei paista meille lainkaan, joten lisävalo on tarpeen...
  t. Marjuska

  ReplyDelete
 178. Anonymous21/1/13

  Vihervalo olisi kyllä tosi kätsy yrttien kasvatukseen

  - Kavvi

  ReplyDelete
 179. Oi mikä ruukkuporras! Kaunis ratkaisu pienelle parvekkeellemme ja sopisi upeasti yhteen puisten ruukkujemme kanssa. Ei tässä parvekkeenlaittointoilu ainakaan lievity. Tule jo kesä!

  ReplyDelete
 180. Ruukkuporras olisi ehdottomasti valintani. Saisi terassin kertaheitolla järjestykseen ja siistimmän näköiseksi. Yleensä kun siellä on jaloissa kukkaruukkuja siellä sun täällä. Voi kun arpaonni suosisi, niin pääsisi terassikauteen uusin mukavin tuulin :)

  minnapo1@gmail.com

  ReplyDelete
 181. Anonymous21/1/13

  I live in the UK and have been trying to work out how to buy these beautiful products since I saw them on your blog, but no joy! I would love to win them so my home is one step closer to Finnish design heaven! Anja Johansen, Leeds

  ReplyDelete
 182. Ruukkuporras ehdottomasti. Kaipasin viime kesänä samanlaista parvekkeelleni ja näköjään Kekkilä on vastanut toiveisiini :)

  ReplyDelete
 183. Vanhan, karmeasta kunnosta hiljalleen elvytetyn rivitaloasuntoni piharemppa on vielä aloittamatta ja onkin lähinnä odottanut inspiraatiota. Näistä kuvista sitä löytyi! Toivoisin pitkille terassin puukansille muutaman keveän ja ihanan katseenvangitsijan. Kun pohjatyö on tehty kunnolla, on yksinkertaisten elementtien tuominen pihaan oikea ratkaisu. Pienessä pihassa täytyy panostaa myös käytännöllisyyteen, jotta voisin aloittaa kauan haaveilemani pienviljelyn omassa pihassa. Siksipä Ruukkuporras toimisi loistavasti yrttien, salaattien tai vaikkapa manttelimansikoiden kasvattamiseen suojaisalla ja aurinkoisella pihalla, aivan siinä terassilla seinän vieressä. Olisiko ihanampaa kuin napsaista hyllyltä oksa basilikaa paahtoleivän päälle tomaatin seuraksi, ja viettää kesäinen iltapäivä omassa pihassa.

  ReplyDelete
 184. Ihana arvonta! Haluaisin ehdottomasti 2.taimihyllyn. se sopisi aika moneenkin paikkaan. Reeta

  ReplyDelete
 185. Really love all of them, but as I live in a little flat, I think the second one will suit perfect near kitchen windows, or maybe the first one at living room or the last one, in....

  ReplyDelete
 186. Nämä ovat upeita! ottaisin ulkonäön perusteella minkä tahansa.
  mutta koska pitää perustella, ruukkuportaalle olisi eniten käyttöä. kukkivista kukista en sisällä niin välitä, mutta parvekkeella niitä on kesällä oltava. nyt siellä on iso määrä ruukkuja epämääräisissä paikoissa, mutta toiveena on saada pienelle ja epäkäytännöllisen malliselle parvekkeelle värikäs kukkameri(hylly), joka vielä olisi itsessään hyvännäköinen, käytännöllinen ja muuallakin hyödynnettävä.

  ReplyDelete
 187. Ihania uutuuksia! Tähän arvontaan tulen mukaan mielelläni. Sekä viherseinä, että ruukkuporras ovat suosikkeja. Viherseinä voisi nyt olla se suosikki. Joululomani ajan kukkijani kastellut "varamies" oli hoidellut kukkani siihen malliin, että nyt on hengissä enää yksi pieni seinällä oleva köynnös ja altakasteluruukkuinen palmu. Hih :) jos arpa potkaisi niin saisin hyvän syyn ostaa uusia kukkiakin :)

  ReplyDelete
 188. Anonymous21/1/13

  Oih, tämä on vaikein kilpailu ikinä. Ottaisin mielelläni ne kaikki. Tosin kaunista ruukkuporrasta en saa nyt mielessäni sijoitettua kotiin enkä mökille, jäljelle jää kolme kaunokaista. Viherseinä sopisi meidän valko-mustaan uudenkarheaan keittiömme kuin nakutettu. Vihervalo antaisi toivoa yrteille myös pimeänaikaan. Syvyyskin mahdollistaisi sen laittamisen kapealle ikkunalaudalla. Taimihylly on jo mielessäni mökin ikkunalaudalla täynnä reippaita kasvinalkuja, K:lle chiliä ja W:lle paprikaa. Ehkä nyt lasten ilo menee äidin edelle, taimihylly olisi meidän valinta!

  Sessan

  ReplyDelete
 189. Anonymous21/1/13

  Olen jo pitkään unelmoinut vihervalosta, kun tykkäisin kasvattaa itse yrttejä muulloinkin kuin kesällä. Valo ei Suomessa siihen riitä ilman apuja muulloin. Ja luulen, että muutama lempikukkakin saisi talvella nauttia valosta.

  Ansuli

  ReplyDelete
 190. Oi mikä arvonta! Vihervalon ottaisin kaikkein mieluiten. Sille olisi sopiva paikkakin olohuoneen leveällä ikkunalaudalla.

  Tuosta ilahtuisi ikihyviksi myös poikaystävä, jonka kanssa ollaan väännetty jo monta vuotta kasvatusvalon ostamisesta. Tässä on ensimmäinen yksilö, jonka kotiini olisin valmis (ilosta hihkuen) ottamaan.

  Meillä mies on se, jolle yrtit ovat sydämen asia. Kasvit saavat jopa enemmän hellyytä kuin minä. :) Esimerkiksi hernepurkkeihin istutetut chilinalut keikkuivat mukanamme kesän purjehdusreissulla Suomenlahdella ja Tallinnassa. Ne otettiin mukaan myös joululomalle Turkuun ja pakattiin huolella villasukkiin. Raukat eivät ole kyllä kovasti kesästä kasvaneet juuri valon puutteen takia. Epätoivoissaan se mies on kyllä valaissut niitä tavallisella työpöytävalaisimella. En henno kertoa, ettei siitä varmastikaan mitään hyötyä ole.

  Siinä siis syitä! :D

  ReplyDelete
 191. Vihervalo näyttäisi todella hyvältä...

  ReplyDelete
 192. Ruukkuporras on mainio! Sisäkasvit kesänviettoon pienenellekin parvekkeelle ja talveksi ikkunalaudattoman olohuoneen viheriloksi. Näistä syistä haluaisin sen!

  ReplyDelete
 193. Anonymous21/1/13

  I would love the plant stept to make my plants look fancy!!
  Thanks for the giveaway.
  Olympia

  ReplyDelete
 194. Ihkuja ovat jokainen. Vihervalo olisi mulle kaikista passelein. Meidän kodin uusi keittiö valmistui juuri hetki sitten ja mun olisi tarkoitus kasvatella siellä yrttejä, mutta kun keittiön tasot ovat kaukana ikkunoista eikä yrttikasvatusta varten otollisia ikkunalautojakaan löydy. Tuo vihervalo olisi toivottu apu vihreille nuppusille. :) Tosi linjakkaan näköinenkin on hän! :)

  yhteys:
  valentinesafternoon@gmail.com

  ReplyDelete
 195. Valitseminen on vaikeaa, koska kaikki ovat kiehtovia, ajattomia ja monikäyttöisiä...

  Siispä ruukkupuutarha terassille vai vihervalolla pelastus lapsiperheen kasvittomaan kauteen, jolloin kukkaruukut on nostettu pienten kätösten ulottumattomiin, kaappien päälle, paikkoihin joissa ne eivät jaksa kukoistaa...

  Siis vihervalon valitsisin.


  ReplyDelete
 196. Anonymous21/1/13

  Oih, kauniita.

  Minulla on ollut elämän ilo hukusissa viimeisen vuoden aikana ja sitten täytyy iloita niistä muutamasta ihan pienestä asiasta, joista jaksaa. Voimat ovat pikuhiljaa palanneet pikkulintuja ruokkimalla ja niiden touhuja seuraamalla sekä kasveja kasvattamalla. Noissa on jotain terapeuttista. Kasvatin itse jouluksi sipulikukkia ja nyt on jo siemeniä odottamassa kevättä varten.

  Haaveita kirsikkatomaattien kasvun seuraamisesta edistäisi siis kasvivalo.

  Kiitos kauniista blogista :)

  T. Nipsu

  ReplyDelete
 197. 3. the plant step, please :)

  ReplyDelete
 198. Ruukkuporras! Sopisi kuin hanska käteen meidän uuteen, pieneen kasvihuoneeseen!

  ReplyDelete
 199. Hi,
  I really wish to have Plant step, because i have in my new flat a lot of plants (I love them) and no place to put them.
  Marketa
  (marketa.koropecka@volny.cz)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!