o
o

Feb 15, 2013

annika & ruska


Annika and Ruska, my friday couple from 60´s and 70´s. Anna comes from Sweden (Röstrand) and Ruska is Finnish classic from 60´s Designed by Ulla Procopé for Arabia. I collect these from flea markets to our cottage.

***

Annika ja Ruska on perjantain pariskuntani. Annika tulee ruotsista (Röstrand) ja Ruska taas on se vanha tuttu, joka mökin hirvitys, johon oma sydämeni sykkii niin lujaa että kerään kuppeja jo kotiinkin. Mutta eikö ole kauniita? Joku fiksu lukijani sanoi että Ruska muistuttaa japanilaista keramiikkaa ja totta.

10 comments:

 1. Minusta Ruska on aina ollut yksi Arabian kauneimmista sarjoista ellei kaunein.

  ReplyDelete
 2. Naku: Minä olen pitänyt sitä jossain vaiheessa ihan mökkijuttuna mutta nyt kun olen itsekkin ihan mökkikamaa niin se on taas i h a n a. Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 3. Meillä oli lapsuuden kodissani tuota ja tykkäsin siitä jo silloin kovasti, MUTTA tee ja kahvi saavat metallisen sivumaun juotuna näistä kupeista. Muistan jo lapsena ihmetelleeni, miksi tee maistui niin pahalta, aina kun join sen Ruska kupista.
  Unohdin asia vuosiksi kunnes kupit tulivat vastaani uudestaa yksissä juhlissa viime vuonna ja pääsin testaamaan uudestaan kahdenkymmenen vuoden jälkeen, pitikö asia tosiaan paikkansa. Ja kyllä! Kahvi maistui metallisen kitkerältä. Mistä ihmeestä tämä voi johtua ja maistaako joku muu tämän vai onko mun suussa (päässä) jotain todella vialla?!?

  ReplyDelete
 4. Anonymous15/2/13

  Kivan näköisiä todellakin, mutta aika jännä tuo Tuijan kertoma juttu! :)

  Entä kuvittelenko minä vai oliko täällä ilmankuivain tms. -postaus aiemmin?

  Tiina

  ReplyDelete
 5. Tuija: jaa, enpä ota kantaa. Minun teeni maistuu ihan hyvältä.

  Tiina: oli ja meni, poistin sen. Oli liiaan mainos vaikkakin halusin vain vinkata hyvästä tuotteesta. Joskus omat jutut ärsyttävät ja blogin ihanuus on se että ne voi poistaa ;) Viikonloppuja!

  ReplyDelete
 6. Hyvä pari! Ruska lautasia olen monesti ihastellut.

  ReplyDelete
 7. Kauniita ovat todella!
  Tykkään! Itse ostin kirpputorilta ns. ruskeita teboilin kuppeja, mutta en tiedä sarjan nimeä. Arabiaa ovat, kiiltäviä ruskeita joissa mustia pieniä lasitusroiskeita.

  ReplyDelete
 8. Anonymous16/2/13

  OK, ymmärrän. :) Toisaalta olis ollu kiva nähdä millaista keskustelua siitä olisi syntynyt, aihe kiinnostaa.

  Hyvää viikonloppua!

  Tiina

  ReplyDelete
 9. love the mugs, they are too beautiful!!


  january, x
  jessicajanuary.com

  ReplyDelete
 10. Heippa! Mulla on samanlaiset kokemukset tuosta mainitusta sivumausta! Meillä oli kotona täysi sarja tuota ruskaa teeastiastona, mutta sitä ei tosiaan tullut käytettyä kun tee maistui niin kummalliselta niistä. Lopulta laitoimme sarjan kirppikselle myyntiin. Voikohan niissä olla jotain pinnoite-eroja tms. jos kaikilla ei ole vastaavia ongelmia ollut? Hurjan kaunis astiasto, joten harmitti luopua siitä... :(

  H

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!