o
o

Feb 19, 2013

winter holiday --------------- pulkkaloma

Greetings from the country side. We are here in our (summer) cottage with skies and sledges enjoying the winter holiday. It´s really peaceful here. Yesterday we had some visitors, deers. See you soon!

***

Mökkiterkut! Täällä ollaan pulkat ja sukset mukana. Lähitallit on jo testattu kuten myös jättimäinen pulkkamäki. Selkää vähän kolottaa mutta huomenna taas hevosen selkään. Aamutuimaan saatiin myös vieraita, metsäkauriita.
Kevythirsinen (kesä)mökkimme pärjäilee ihan hyvin pikku pakkasissa mutta nyt täytyy lähteä hakemaan halkoja taas takkaan. Palaillaan pian!

10 comments:

 1. it seems so funny!

  ReplyDelete
 2. Lovely place to relax and get far away from noise and everyday movements...
  And to play...

  ReplyDelete
 3. Voi miten kaunista - kauriineen kaikkineen kuvat ovat kuin satukirjasta!
  Mukavaa lomaa!

  ReplyDelete
 4. Ihana toi vika kuva, miten on sulla kamera ollutkin tolla hetkellä kädessä :) Talvilomat on parhaita, jos saa viettää ne mökillä! :) Naattikaa!

  ReplyDelete
 5. Komeita vieraita! Hesarin juttu tyttäresi huoneesta oli myös oikein mukavaa luettavaa ja katsottavaa.

  ReplyDelete
 6. olivilla: the winter here or the deer?
  Well, both are nice :)

  ibb: yes, this really is a place where you can relax.

  Hanna: kiitos, talvisesta ihmemaasta. Tosin on tällä ihan arkikin. Lapset tappelevat ja kiukuttelevat ihan siinä missä kotonakin ;)

  Riikka -hunajaista: kuva on ikkunan läpi. Peura oli n. 10 metrin päässä ja kamera oli sattumalta pöydällä. Tämä on meidän perheen eka talviloma.Kiitos!

  onshore: Joo, noita pomppii tällää koko ajan.
  En ole ehtinyt lukea vielä juttua, katson vasta kotona.

  ReplyDelete
 7. Amazing pics! Lovely.

  ReplyDelete
 8. Anonymous22/2/13

  Tämä kysymykseni menee nyt aivan ohi aiheen, mutta kysynpä kuitenkin, kun olet melkein alan asiantuntija. ;) Muistanko oikein, että teillä on joskus ollut Tapiovaaran Kiki-tuolit ruokapöydän ympärillä? Oliko ne ihan alkuperäisessä asussa vai verhoilitko ne? Olen nimittäin iskenyt silmäni eräisiin Kiki-tuoleihin, mutta niissä on järkyttävä oranssi kangas, joka ei kyllä passaa mitenkään meidän kotiin. Mietinkin siis, että olisiko ne helppo verhoilla itse uudelleen? Istuinosa lienee ihan piece of cake, mutta selkänoja mietityttää, se pitäisi vissiin saada aika siististi tehtyä?

  Karoliina

  ReplyDelete
 9. karoliina: Oli meillä ne aikoinaan. Ostin edullisesti kirppikseltä mutta niissä oli originaali tekoahka verhoilu jolle en tehnyt mitään. Istuinosa on tosiaan helppo on mutta selkänojasta sanon vaan -tsemppiä tai sitten vie ammattilaiselle :)

  ReplyDelete
 10. The place looks wonderful. That is how I always imagine finnish holidays...;- )love the light too.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!