o
o

Feb 24, 2013

Cottage Kitchen ---------- Mökkikeittiössä
Sorry about all these country house posts. I am just so trilled every time we go there. Life here at archipelagoes is just so simple. No running water, no showers just the sauna and so on, but in a way this is luxury living to us.
Kitchen is slightly unfinished but some progress again. I find this Ikea´s side table. It gives little bit extra storage and work space in to this 3 square meter kitchen. Rest of the stuffs hangs on the wall. 

***

Joo tiedän sen. Nämä 70-lukulaiset mökkipostaukset -taas. Mökiltä kun tullaan on kamerassa aina kasa kuvia ja pitäähän tännekkin aina muutama livauttaa, joten kestäkää tovi. Palaan kyllä kliinisiin kotikuviin taas ;)
Keittiö on ollut hieman kesken ja on yhä, mutta taas pieni askel. Tuo Iksun Förhöja apupöytä. Mahtuu hyvin keittiöön joka on mitoiltaan palttiarallaa 3 neliötä. Eli seinälle tavaraa niin paljon kun mahtuu. Kesällä kuitenkin on uutta perunaa, porkkanaa ja sun muuta pussia & nyssykkää joille pitää löytää paikka ja toimiihan tuo työtasona myös mallikaasti kun on umpipuuta. Tällä kertaa oli plussaa myös tuo koottavuus. Kun viisi ihmistä sulloutuu autoon hiihtolomakimpsujen kera, ei tilaa ole pahemmin, eli kompaktista paketista oli melkein iloa. 

27 comments:

 1. No need to feel sorry, I love your country house!!!

  ReplyDelete
 2. Please don't be sorry - these posts from the cottage are very inspirering!

  ReplyDelete
 3. Ihanan simppeli ja kaunis mökkikeittiö!

  Mökkijutut alkavat olla kohta ajankohtaisia mitä keväämmälle päästään. Itselleni tuli ihan kesämökin tuoksu nenään näitä katsellessa, lähtisipä lumet pian pois, hus hus!

  Minna.K

  ReplyDelete
 4. planktonfisher: I´m still so exited about this place but I know most of readers likes bit more modern style ;)

  Tine: Now I have two cottage lovers here :)
  We will spend as much as possible time here so there are more posts coming.

  Minna k: minulle tämä on sellainen runsas maalaiskeittiö ;) Oma tyyli kun muutoin on niin yksinkertainen. Kiitos. Ja joo, lumet pois ja äkkiä!

  ReplyDelete
 5. Ei kyllästytä mökki jutut yhtään, vaikka omasta mökistä en haaveilekaan. Kaunista! Eikä ollenkaan tunkkaista, vaikka puuta on niin paljon.

  ReplyDelete
 6. Keep posting about your cottage! I love it!
  I'm too wimpy to stay at our cottage during the winter as I cant deal with no water (we have to switch it off during winter cause the pipes can burst) or heat!

  ReplyDelete
 7. Anonymous25/2/13

  I love your cottage too - especially all the wood! =)

  I’m dreaming of a wooden home/cabin myself – until then, I’m really enjoying following the transformation of your cottage. Think it’s a really good thing that your blog is standing out – there is enough blogs with "modern style" out there! =)

  ReplyDelete
 8. Möksäkuvia vaan. Saanko muuttaa teitin mökkiin ;)

  ReplyDelete
 9. Ei mitään hätää, mökkijutut uppoaa mukavasti! Eli, jos kamera pursuaa näin ihania kuvia, niin pliis lisää! Kyllä kevät ja kesä kutittaa, pelargoniat odottavat uudelleen istuttamista alkavalla viikolla. Mukavia puuhia sinullekin!

  ReplyDelete
 10. Anonymous25/2/13

  Voi miten kaunista! :) Mistä tuo valkoinen vaneri(?)laatikko, kätevän kokoinen.

  ReplyDelete
 11. Anonymous25/2/13

  Voisitko tehdä pelkän mökkiblogin, niin hyvältä näyttää? Oletko maalannut lattian valkoiseksi ja miten se toimii? Itse pähkäilen vanhan mökin uuden lattian kanssa; maalaanko vai vahaanko. Valkoinen sen olla pitää. Saisiko vielä siitä saunan uudesta ovesta kuvia. Itsellä sama juttu edessä. Ihana mökki. Kuukauden kuluttua alkaa taas mökkikausi 2013 :-)

  ReplyDelete
 12. Rakastan teidän mökkiä, joten anna tulla vaan! Niin on nättiä!

  ReplyDelete
 13. Katja: Puuta on paljon mutta myös valkoista. Kiva kuulla, en halua luopua täysin tästä 70´s meiningistä.

  Lisa Kjellerod: I know what you mean. We carry the drinking water here in a canisters. The rest comes from the well. We use the fire place as much as possible but we have electricity also here so radiators are working as well. This is so nice contrast to city life to us and kids.
  So more county side posts coming :)

  Yvonne: I love the modern style but here it´s no point to use it. This is traditional 70´s cottage (with lot´s of pine wood) so want to decorate and keep that style.

  Retromederni: hyvin tähän n. 48-neliöisen mökkiin vielä yksi alivuokralainen mahtuu ;)

  Villis: arvaa odotanko jo kevättä ja ulkotöitä mökillä.

  naa: Thank you!

  Anonyymi: sieltä mistä sivupöytäkin, ei aikoinaan ostettu Ikeasta. Minulle on näitä kaksi tuohon alle ja kaksi mustaa isoa vielä kotona lasten leluille. Nämä kuuluvat siihen "hitto miksi lopetitte taas näiden tuotannon" ryhmään Ikean valikoimasta.

  Anonyymi: on kyllä ollut ajatuksissa -ihan tosissaan.
  Ovesta on kuvia mutta ei kovin hyviä jos klikkaat läpi nuo summer house postaukset, pitäisi löytyä joku. Laitan koko saunasta lisää kuvia kunhan saan uuden objektiivini ja ehdin kuvat kunolla.

  Rillirousku: voi kiitos ihanuus. Omat innostuksen kohteeet kun ei aina ole niitä lukijoiden innostuksen kohteita ja sen välillä unohtaa ;) Kiitos.

  ReplyDelete
 14. Anonymous25/2/13

  Minä nimenomaan odotan juttuja ja kuvia mökistäsi. Mökkisi on seitkytlukulainen, mutta tämän päivän hengessä ja yleisilme on raikas ja kaunis.Itselleni valmistuu mökki ensi kesänä ja olen saanut hyviä inspiksiä sisustamiseen. Mahtavaa on aina nähdä miten saat taiottua jostain vähän kulahtaneesta jutusta jotain tosi kaunista.

  ReplyDelete
 15. Anonyymi: Hei ihan mahtavaa. Ei mene siis omat touhut ihan jorpakkoon ;) Kyllä tässä projektissa sarkaa on vielä, eli juttua tulee. Kiitos!

  ReplyDelete
 16. I love how this place is turning out, cannot get enough of it! /maria

  ReplyDelete
 17. That was what I discovered some years ago, when I rode the Archipielago Ring in august. A perfect place, i fell in love with...need to return...and all those photos reminds me a lot what i see.
  Lovely kitchen, really!

  ReplyDelete
 18. Anonymous26/2/13

  it has become a BEAUTIFUL PLACE you are so creative....good job and enjoy it

  ReplyDelete
 19. Jatka ihmeessä näitä, on niin hyvää inspistä omalle mökille, josta keväämmällä revitään keittiö ja laitetaan uutta tilalle!

  ReplyDelete
 20. Eiku nämä mökkikuvat on just ihania. Oikein odotan, että pääset näyttämään kesäisempiäkin kuvia :)

  ReplyDelete
 21. Floor Number Four/ Maria: Thank you. This is our "dream come true" project :)

  ibb: you have drove the Archipelago Ring -so then you´ll really know what I´m talking about. Thank you :)

  anonyymi: thank you. We really enjoy doing this.

  Maiju: No sepä kiva kuulla. Jostain syystä nämä mökkirempat on sellaista "lomaa" vielä kun joku rahoittaisi tämä "lomailua" -heh. Meillä on vielä niin paljon tehtävää ja budjetti olematon.

  Jutta: Näiden mökkipostausteni myötä on lukijoita ropissut pois jonkun verran, tosin uusiakin tullut tilalle. Sen takia piti vähän kysellä. Kiva kuulla ja kesää tulee.

  ReplyDelete
 22. Tämä sinun mökkiprojektisi on ollut pitkästä aikaa parasta seurattavaa mitä sisustusblogiskenellä on ollut tarjota, joten älä vain himmaile tahtia.

  Ollappa itselläkin se mökki, josta voisi tehdä temmellyskentän salaiselle retrorakkaudelleni. :D

  ReplyDelete
 23. Cinabaria: ooh, mahtava kuulla. Tämä sisustusblogin pääsääntöisesti omilla kuvilla pyörittäminen on aika paljon samojen kulmien rullaamista joten onhan tämä itsellekin aika antoisaa rempata tällaista paikkaa. Viikkonloppuja!

  ReplyDelete
 24. Anonymous1/3/13

  No nama mokkijutut ovat syy miksi seuraan blogiasi =)
  -ellu-

  ReplyDelete
 25. Ihana mökkikeittiö! Ihana Minna! Lisää vaan möksäjuttuja. Itsekin postailen niitä koska mökki on niin iso osa meidänkin eloa. :)
  Ps. Meidän mökkiköökissä on sama Förhöja, ja sen erinomaisuus on huomattu täälläkin!
  Pps. Olen lukenut blogisi kaikki jutut, ja nyt vasta jätän ekan kommentin. Olet todellinen inspiraatiopakkaus, tykkään sun rennosta otteesta.

  ReplyDelete
 26. Vantine: Voi kiitos. Kätsyhän tuo Iksun apupöytä on, sitä ei voi kiistää. Ei hätää, kommentit ovat kivoja, mutta huono minäkin niissä olen ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!