o
o

Apr 11, 2013

collections -------- keräilyerät


Some stuff to our cottage. Plan was to leave tomorrow but youngest is now sick and I´m following him and fast... The whole spring has bean like this. Renovating with three kids is not very easy, If I´m honest... But after two months it should be summer though we still have snow here... Tea towel is from Marimekko and grey canister with a tap (I finally found a one) is for hand washing (we don´t have a running water). And when the summer holiday arrives, we will move to our cottage and that´s really something to wait for.

***

Ehdin jo kasata taas mökkijuttuja, näitä kun kertyy. Nyt kuitenkin nuorin on kipeä ja minä taidan seurata perässä. Koko kevät on ollut tätä, aina joku sairaana. Kolmen lapsen kanssa rempaamisessa on omat haasteensa. Mihin muuten se aika meni kun ei ollut lapsia? Mutta olen optimistinen (siis koitan olla...) ja kohtahan on kesä. Vaikea sitä nyt on uskoa, mutta kaksi kuukautta menee nopeasti ja kyllä me se tönö jossain välissä rykäistään kasaan. 
Harmaa, hanallinen kanisteri on käsienpesulle (huussin seinään) Kodin Ykkösestä, pyyhe on uutta Marimekkoa, kesäkassi löytyi Pentikin outletista Arabiasta ja sitruunaruohosaippua on Pinosta. Näillä -kohti sitä kesää.

13 comments:

 1. Oliks sul toi kangas siel kassissa? Luulin et kaikki sai samanlaiset! :)

  ReplyDelete
 2. Kivoja ostoksia...ja toivottavasti et tule kipeäksi....muuten,tuollainen käsienpesu kanisteri laitettiin viime kesänä veljeni mökin vessaan...ihan vessan sisälle tehtiin hylly kanisterille...pesupöytä alle,johon sinkkisestä pesusoikosta allas...tietysti reikä soikkoon,johon laitettiin hanatulpppa ja letku ulos...vielä kaunis peili seinälle...peilauspaikka ja käsienpesupaikka ihan kuin vessassa pitääkin olla:)

  ReplyDelete
 3. Riikka-hunajaista: tämä tuli Marimekon pressikassista.

  PikkuBertta: hieno idea mutta ehkä meille hitusen fiini. Pääty varmaan huussin ulkoseinälle ihan ilkosillaan ;)

  ReplyDelete
 4. Love the Marimekko towel, would like nice stapled on a frame! Great now to live in Helsinki with easy access to so many Marimekko stores! Get well soon!

  ReplyDelete
 5. Raikkaita juttuja, eritoten tuo kesäkassi kutkuttaisi omaakin kättä; haeskelen just torikassia nääs :)

  ReplyDelete
 6. planktonficher: Just damn flue. Oh, did´t know that. I hope we can have a real spring here soon.

  suvi sur le vif: olen etsinut just tuollaista, yksinkertaista ilman jotain home tai beach tekstiä. Tämä maksoi 8€ joten ostin pari ylimääräistä kesätulkkariksi vielä.

  ReplyDelete
 7. Anonymous15/4/13

  Nuo Muutosn Dotsit ovat aivan ihania, mutta se hinta... Onko tuollainen kuvan setti (kaksi lootaa) oikeasti pari sataa euroa? Vai onkohan ne kalliit jotain isompia eriä...blondi minä ;)

  ReplyDelete
 8. Michaela: Thank you :)

  Anonyymi: kummatkin olen ostanut alella mutta ovh hinta pienille on kyllä alle 20€ Isoimmankin hinta taitaa olla alle 30€

  ReplyDelete
 9. Hienoja juttuja mökille! Kiitos tuosta käsienpesukanisterin ostopaikasta, en ole nimittäin harmaata löytänyt mistään! Sinkkisiä ja valkoisia kyllä löytyy...

  ReplyDelete
 10. Riikka Sisustus-inredning: löytyipä sieltä vielä kaunis tummanvihreäkin.

  ReplyDelete
 11. Anonymous15/4/13

  Kiitos :) pitää mennä hypistelemään livenä, jos vaikka löytyisi alesta jossain kohtaa. Nämä sun mökkipostaukset ovat tosi ispiroivia, kiitos niistä!
  t. tuo aiempi(kin) dots-anonyymi

  ReplyDelete
 12. Dots anonyymi: Helsingissä ainakin Stockmann ja Armas my dotseja . Netissä Finnish design Shop, jolla oli just -20% kaikki. Kyllä näitä löytyy. Kiitos ja mukava kuulla.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!