o
o

May 31, 2013

For your bad hair daysSun shines and wind blows so one tip...  I bought the bottle from my hair dresser  few months ago ( so this is not an payed ad !) and just one drop is enough. Ad says: A luxury oil, but bottle looks like a basic market product, still this really works (at least for me). My hair is shiny and no more straggly.

***

Kesällä blogi elää, vähän siellä täällä. Ulkona on mukavaa ja koneen äärellä ei paljon ehdi istua eli aihepiirinkin laajenee, leviää kuin vanha Elanto.
En ole kova kosmetiikan kuluttaja. Omistan mieluusti vain pari purkkia, mutta sellaisia jotka aidosti toimivat. Jäin koukkuun tähän luksusöljynä mainostettuun, mutta lähinnä markettituotetta muistuttavaan Maroccanoilin pari kuukautta sitten. Haksahdin kampaajalla, enkä kadu. Tippa riittää latvoihin. Vähän hintavaa, mutta myös hyvin riittoisaa. Tukka kiiltä, takut oikenee ja tuuheutta piisaa eli suosittelen.
Koitin myös tilata öljyä Lookfantasticin kautta. Oli reilusti halvempaa, kuten myös nuo aijemmin vinkaamani Dermalogicat, mutta eivät toimittaneet Suomeen tätä. Erikoista, mutta vinkatkaapa jos olette löytäneet tätä jostain netin syövereistä huokealla.

11 comments:

 1. On kyllä hyvä tuote! Ja kaunis kuva!

  ReplyDelete
 2. Mulla on tuota Moroccanoilin shampoota ja olen kyllä niin koukussa sen tuoksuun. Kaipa se myös ihan hyvin hoitaa kun vaalennetut hiukset pysyvät suht kuosissa. Vielä taitaa kyllä käydä kalpaten ja lankean tuohon öljyyn..

  ReplyDelete
 3. Tibs: käytän tätä tyttäreni karheaan tukkaankin.

  Suvi sur le vif: Minulla on seuraavana ostosliostalla se shamppoo ;) Ainakin kesällä kun aurinko kuivattaa ja tuuli tekee takkua, on tämä loistotuote.

  ReplyDelete
 4. I only use Moroccan Oli products nowadays! The whole range with shampoo, conditioner, hair mask and oil. My hair has NEVER been better. No use for any styling products, love that!

  ReplyDelete
 5. Benita: Same here, these just works. Happy, happy summer to Sweden :)

  ReplyDelete
 6. Sopiikohan tuo myös ohuille hiuksille? Mulla on sellaiset ja luonnostaan aika liukkaat. Mutta ajattelin että jos kuiville latvoille...

  ReplyDelete
 7. Moroccan Oil = Argan oil = Marokossa kasvavan pähkinäpuun öljyä. Espanjassa hieroja käytti sitä 'kaikkeen', myös hierontaöljynä. 100% Argan oilia saa mm. Sokoksesta. 50 ml:n pullo ei paljon maksanut, en muista tarkaan, ehkä 10-15e.

  ReplyDelete
 8. Anonymous3/6/13

  Itselläni käytössä shampoo ja sellainen kevyt hoitonaamio, johon en kyllä ole tyytyväinen. Täytynee investoida vielä öljyynkin..

  ReplyDelete
 9. Espanjassa: no sitä arvelinkin... että kyseessä on joku aika perusjuttu joka on pullotettu uudestaan ;) Täytyy testata. Thänks!

  ReplyDelete
 10. Anonymous13/6/13

  Meillä Nudgessa, Yrjönkatu 30, Helsinki, on erilaisia argan-öljypohjaisia tuotteita eri kokoisissa pulloissa. Argan-öljy on juuri loistava hiuksille, myös hoitona kasvoille tai kropalle.

  ReplyDelete
 11. Anonyymi: kiitos :) Poiketaan siis sinne. Nudge on ihana. Kaunista kesää!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!