o
o

Jun 4, 2013

on my wishlist -------- toivelistalla


These I just want (for summer)... apc cork high heels I already found -80% sale from here. Great summer bargain. Grey linen sheets from Merci and bikini tops from COS. Outdoor shower will be my next summer (cottage) projects. Sauna is nice but outdoor shower is pure luxury. Picture: Bo Bedre / Andreas Mikkel Hansen

***

Tarpeellista tai ei, mutta nämä ovat toivelistalla.
No, nuo apc:n korkkikiilakorot nappasin jo -80% alella täältä. Loisto ostos kesälle. Harmaat lakanat Merci ja biksun yläosa COS. Ensi kesän mökkiprojektipakettiin olen jo lisännyt ulkosuihkun. Millaisen? Se vielä muhikoon, mutta tämä Bo Bedren sivuilta löytämä kuva on aika lähellä täydellistä.

4 comments:

 1. Jos teillä on lämminvesivaraaja, kytkekään se myös ulkosuihkuun. Om ihanaa, kun suihkusta tulee lämmintä vettä. Lapsetkin ovat innoissaan, kun pääsevät lämpimään suihkuun lämmittelemään kylmä uimareissun päätteeksi. Sekoittaja pitää vain muistaa ottaa sisälle talveksi.

  ReplyDelete
 2. Ulkokylpy syreenien tuoksussa...oijjoij!

  ReplyDelete
 3. Vekarus: eipä ole mutta koitan keksiä onkun ratkaisun, olishan tuo ihan luksusta.

  Riikka -hunajaista: No, sanos muuta ;)

  ReplyDelete
 4. ihana ratkaisu, tuo pitääkin laittaa mietintään omalle mökille :) Saisiko postauksesi jotenkin tilattua suoraan sähköpostiin? Kivaa kesäpäivää!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!