o
o

May 7, 2013

Plant shelf -------- TaimihyllylläKekkilä (a Finnish company specialised in growing mediums and mulches) sent their Plant Shelf to me. I´m fan of these multipurpose products, which of course, are made for pots and plants but here in our summer house this also works perfectly as a side table. Tomorrow we´ll drive back to country side and continue our renovating work there but this time I also booked a horse riding lesson to me and my daughter. Exiting. I´m an old horse rider but she´s first time on saddle. 

***

Sain tovi sitten Kekkilältä heidän Taimihyllyn. Kaunis ja käytännöllinen. Toki se on tehty kukille ja ruukuille, mutta minusta se menee myös simppelinä sivupöytänä. Harmi että mökkimakkarimme on niin pieni, siirtäisin sen mielelläni sinne yöpöydäksi. Mutta, luuletteko että ens viikonloppuna vois jo vähän istutella, tai mullata sormet? Enkä. Oma aikani taitaa vaan vielä mennä pensselin jatkeena. Tai no, varasin ratsastustunnin, kera tyttäreni. Siitä tulee kivaa. Minä olen vanha tallityttö, mutta tyttäreni kapuaa ensi kertaa kunnolla hevosen selkään. 

3 comments:

 1. Kiva taimipöytä, siinähän voi aluksi ulkoiluttaa pieniä taimia, jotta tottuvat ulkoilmaan. Voi sitten yöksi nostaa sisälle. En ihan vielä istuttelisi ulos ja varsinkaan kun et ole siellä mökillä kaikenaikaa peittelemässä harsolla kylmien ilmojen aikaan. Jotenkin vaan tuntuu, että maakin on veilä melko kylmä pienille juurille, vaikka perennoja laittaisitkin. Orvokit kyllä kestävät ja niiläkin saa kodikkaan sisääntulon. Kysäsepä taimikaupasta aikataulua istutuksiin. Teille tulee mukava yhteinen harrastus tyttären kanssa, hauskaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 2. I haven´t ride a horse ever,but it is that kind of thing that i have always on mind....
  Looks great, that summer not exactly just for summer cottage...multipurpose

  ReplyDelete
 3. Villis: Yhteinen harrastus tuli -siis ratsastuksesta. Tytär hurahti ihan täysillä. Ei ollut aika taimille taikka sormien multaamiselle. Toisaalta peurat taitaa syödä ne, eli mietitään tovi mitä istutetaan.

  idd: I started horse riding when I was nine, like my daughter now. She took her first lesson on friday and she crazy about riding. We have shared bobby now :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!