o
o

May 12, 2013

Todays outfit and new patio -------- Päivän asu ja uusi patio.

Happy but exhausted. Most of the painting is now done and also summer houses sauna´s new patio is almost ready. One step and bannister are still unfinished but you can already see what´s coming. Best part, of course is the sea view.
Past four days went fast and most of the time I wore this painting overall.
Friday I had time to take a horse riding lesson with my daughter (she´s nine) and now she´s totally addicted to horses. We have now a shared hobby and that´s nice.
We have mothers day here, so congrats to all mothers!

***

Onnellinen mutta uupunut. Viisi ohutta ikkunankarmia ja vajan takaosa on vielä maalaamatta. Muuten -pensselin heilutukset on tehty. Vaja oli tarkoitus jättää kesäksi, mutta kun aloitin, oli vaikea taas lopettaa.
Äitienpäivän konkreettisesti hot asu, tai oikeastaan viimeisten neljän päivän onepiece. Hyvä hankinta, tämä sepaluksesta revennyt maalauslaahari. Mies kutsui  saaristoteekkariksi. Kattojen alaosien maalaminen oli tuskaa. Naama oli täynnä maalia ja haalarinhuppu suojasi sentään pahimmilta roiskeilta.
Saunan terassikin on nyt melkein valmis. Pala porrasta puuttuu ja tuo kaidepuu vaihdetaan vähän leveämpään. Etuosaan pitäisi vielä nikkaroida säleikkö. Mutta hyvällä mallilla me ollaan. Enkä ens viikonloppuna ehdin kuvaamaan paremmin. Vaikka sen maalatun mökin, huussin ja vajan. Maalin peittämänä, kameraan tarttuminen on hitusen hankalaa. Nuo pallolamput, päätin vielä vaihtaa. Saa nähdä ehtiikö uudet ens viikonlopuksi. Ja hei, oiiiiiikein hyvää äitienpäivää!
P.S Lisäsin just saunamökkimme Tikkurilan muuttumisleikkiin, käykää äänestämässä.

8 comments:

 1. Ihan uskomatonta kyytiä pistätte paikkoja kuntoon :)

  ReplyDelete
 2. Jes, hyvä sinä! Mäkään en voi ikinä jättää mitään toiseen kertaan, jos vähäänkään on aikaa tehdä kaikki kerralla :)

  Ihastelin myös mökin hiilenharmaata sävyä - saanko udella mikä maali ja sävy on kyseessä? Meidänkin pitäisi maalata kesämökki ja joku tummanharmaa on pyörinyt mielessä..

  ReplyDelete
 3. Anonymous13/5/13

  Hieno tuli, saankos kysyä mistä olette löytäneet tuolle rakennuksen taustalla näkyvän tummanharmaa sadevesitynnyrin ? Kiitos etukäteen.
  T
  Anna

  ReplyDelete
 4. Aivan mahdottoman komeaa!! Hienoa työtä ja todella nopeasti. Kannattaa kyllä olla ylpeä kättensä jäljestä.
  Saaristoteekkari :)

  ReplyDelete
 5. Mertsi: Joo, aikataulu on aika reipas mutta kesällä on kiva vähän lomailla sitten ;)

  maiju: Jos aloitan jotain, pystyn lopettamaan vasta kun on valmista. Se takia asiat välillä myös "odottavat" kun tiedän tämän oman tapani tehdä töitä ;) Maali on Tikkurilan Vinhaa ja sävy 612X Se on tuossa toiseksi edellisesä postauksessa.

  Anna: Hitsit sinulla on tarkat silmät. Piti mainita siitä ihan erikseen jutussa, mutta ajattelin että ei tuollaiset ketään kiinnosta ;) Lähes saman värinen tynnyri kuin talo, löytyi Paraisten bensikseltä, sattumalta. Siellä joku vanha ukko möi noita. Tuossa on päällä siivilä johon vielä asensimme sellaisen rosteriverkon eli hyttysetkään ei mene nyt tuosta läpi. Alaosassa on vielä hana. Ihan täydellinen sadevesikerääjä.

  onshore: Saaristoteekkari on kiittää ;) Olen minä :D

  ReplyDelete
 6. Hei sä olet shampanjasi ansainnut! Mun täytyy vihdoin joskus nakata sulle pullo, kun et ole remppailemassa.

  ReplyDelete
 7. Essi: No sehän maistuu -aina ;) Ollaan yhteydessä.

  ReplyDelete
 8. Vau reipasta duunia! Sä se oot niin ihanan inspiroiva mami saan susta voimaa:)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!