o
o

Jul 8, 2013

At the jetty -------- Laiturilla
Our cottage´s jetty is just crap but the view it´s gorgeous, unbeatable. On a sunny days you can imagine you are somewhere at the Mediterranean Sea.
Yesterday was one of those "let´s pretend we are at the Mediterranean "days. Sun shined, sailboats passed by and kids swimmed like seals and I had pile of my favorite magazines. A luxury moment.
And by the way, I love the Deko magazine´s Maja which was just presented at the Housing Fair Finland 2013. It´s fab.

***

Laituri kelluu ja hyvä niin, mutta näköala -se laittaa aivot lomalle aika nopeasti. Parhaina päivinä voimme leikkiä "ollaan Välimerellä leikkiä". Purjeveneet lipuvat laiskasti ohi ja välillä joku iloisen värinen rahtilaiva piristää päiväämme. Tätä en tajunnut viime syksynä, siinä vesisateessa, kun kävimme katsomamassa vinoa ja vähän rujoa mökkiämme. Ja johon rakastuimme heti ja muuta emme edes katsastaneet. Näin että joku ranta on ja lähellä tallit. 
Lapset uivat niin, että muuttuvat kohta hylkeiksi. Tulee vaikeata kun pitää palata arkeen. Pukea päälle (kunnolla), unohtaa uiminen sekä hevoset ja tehdä taas oikeita (tylsiä) asioita. No, sen aika ei ole vielä. 
Ai että, tykkäsin tuosta Majasta, joka on Dekon kohde asuntomessuilla. Kaunis, kaunis.

11 comments:

 1. Odotan että pääsen näkemaan Majan torstaina! Upea!

  ReplyDelete
 2. Oh, that looks so much nicer than the Med, believe me :-)

  ReplyDelete
 3. Working mum8/7/13

  Te olette kyllä löytäneet ihanan mökin. Oikea hiomaton timantti. Onnea! Messuille olisi kiva tosiaan päästä piipahtamaan. Ovat kivan lähellä nyt.

  ReplyDelete
 4. Tuo on aika upea kyllä. Löysin äsken Elle Decorissa julkaistuja kuvia, muistuttavat tätä etäisesti. Hauskaa lomaa, nauttikaa. Mekin päästään ensi viikolla laiturinnokkaan, lainattuun, mutta silti.

  ReplyDelete
 5. Teillä on kyllä melkoinen lomaparatiisi! Ihanaa kesän jatkoa! Nuo hepat omassa pihassa kruunaavat kaiken!

  ReplyDelete
 6. Anonymous8/7/13

  Saaristomertako paikka on? Niin tutun näköistä seutua :)

  Nelli

  ReplyDelete
 7. Riikka - Hunajaista: kerro sille terkut ;)

  Kickcan & Conkers: and I´m dreaming about traveling (abroad) somewhere like Med... I try my best ;-)

  Working mum: jep, todella raffi dimangi ;) Minulta taitavat jäädä välistä. Ihailen netin kautta.

  Terhi: kiitos, taisi olla toka kerta tässä laiturilla, kera lehtipinon jne. Aika haipakkaa oli alkuloma ;) mutta nyt jo ehtii vähän lepuuttamaan silmiä ja mieltä. Kaunista ja hyvää kesää! Sekä mökkilomaa.

  Nonna: Ne on suloiset kaverit. Tuijotellaan kaikki illat niiden touhuja mökin ikkunasta. Laidun on tuossa parin metrin päässä. Ei ehdi edes nettiin kun on oma luonto tv ;-)

  Nelli: sitähän tämä on :)

  ReplyDelete
 8. Nämä kuvat jo rentouttavat! :)

  ReplyDelete
 9. Maisemat ovat todellakin kuin etelän mailta!

  ReplyDelete
 10. Anonymous11/7/13

  Olette mielettömän onnekkaita ja tietysti myös "oman onnenne seppiä". Blogin äärellä taas 1 vuoden tauon jälkeen ja aivan uskomattomia juttuja!

  Ihania ideoita ja toteutuksia, mutta varmasti useimmilla (vai vain minulla?) eivät riittäisi rahat. Tosin blogin lukeminen ja haaveileminen on ilmaista. Ja on upeaa huomata, miten sinulla on energiaa 3:n lapsen äitinä puuhata, rakentaa, sisustaa, ideoida ja luoda uutta. Ihan mieletöntä! Ja vielä nuo hevosetkin, kuin sadusta :)

  ReplyDelete
 11. Anonyymi: kiitos ja ihan todella "oman onnen seppiä" tässä ollaan eli känsäisillä käsillä tätä romua on rempattu minibudjetilla. Kiitos, hevoset olivat kyllä ihana kesäbonus meillä. Kaunista kesää!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!