o
o

Jul 10, 2013

10--07--03

Finally we have rain here in the country side. After two weeks burning sun it feels refreshing. Today  we are riding our summer horses back to their home stables, through fields. 

***

Vihdoin -sadetta. Lomalla sitä harvoin toivoo, mutta nyt se tuntuu aika ihanalta, virkistävältä. Ratsastamme kohta kesäheppamme kotiin, sateista viljapeltoa pitkin kotitallille. Heitä tulee kyllä ikävä. 
Sivupöytänä Kekkilän Taimihylly (Saatu blogin kautta)


6 comments:

 1. Mäkin ootan sadetta. Sitä, että on hyvä syy möllöttää kotona sisällä, siirrellä kalusteita, renkuttaa Bassoradiota ja jopa polttaa kynttilää lyhdyssä! :)

  Sanni

  ReplyDelete
 2. fox: heh, juuri näin, paiti että Basso ei kuulu näillä leveleillä. Ja kaikki kynttilät palaa sekä lyhtykin, juuri nyt. Sadeillan hämärää, ihanaa.

  ReplyDelete
 3. Beautiful images!!
  ;)

  ReplyDelete
 4. Voi kun ihanaa, löysin blogisi vasta äskettäin ja täällä itse tuoreen mökin omistajana inspiroidun ihan älyttömän paljon näistä sinun mökkikuvistasi.

  Erittäin kaunista ja teidän mökissänne nuo sisähirsiseinätkään eivät tunnu liian hirsisiltä - kuten meillä. Valkoinen lattia on kyllä ihana myös. Onko teillä kattokin valkoinen? Meillä on nimittäin edessä sisämaalaukset ensi kesänä ja täällä pohdin, että valkaistuuko seinät vai lattia/katto :)

  Ihania mökkipäiviä toivottelee Maria / At Maria's

  ReplyDelete
 5. Maria: Maalasin vain lattian mökissä Uulalla. Meillä seiniä ei ole käsitelty vuosien varrella mitenkään joten mänty on patinoitunut kauniisti. Saunamökissä maalasin seinät ja katon Uulalla, tila on niin pirun pieni ja siellä mänty tuli jo korvista ulos. Kiitos ja sitä samaa :)

  ReplyDelete
 6. Here we are having also a lot of hot days...imposible to sleep....a bit of rain would be great!
  Enjoy your days
  Love the details.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!