o
o

Jul 14, 2013

Last details -------- Viimeiset yksityiskohdatThis weeks holiday project was to make grills in front of the house so now the last part of our cottage renovation is done and as you can guess -feels great! When we started last autumn, our poor summer cottage looked like this.
This has bean a fun project and even the main renovations are now done, I have lots of new plans...

***

Tämän viikon remppaprojekti on hoidettu, tuo säleikkö mökin rujojen, korjattujen perusten eteen. Se piste iin päälle, sanotaanko vaikka näin. Käsisaha, akkuporakone, rimaa, talomaalin jämät ja ihan ok:t tuli. Tässä se taitaa sitten olla, mökkiremppa niinkö kasassa? Ei tietenkään. Kokoajan keksimme lisää. Tonttia pitäisi vähän raivata, ens kesäksi hurahdan varmasti kasvimaahaan ja vaikka mitä. Sehän on tämän koko touhun i h a n u u s. Välillä voi istua hetken laiturilla, mutta eihän terve ihminen sitä kauan jaksa. Siinä istuessa usein välähtää -ne uudet ideat. Ja voishan tuon roudarinteipillä korjatun rännikin vaikka korjata... Mutta kyllä me lomaillankin. Tekeminen vain on osa lomaa ja oppiipahan lapsetkin muutakin kun iPadin käyttöä.
Se mistä lähdimme liikkeelle,viime syksynä, löytyy täältä.

6 comments:

 1. Just kommentoin Sukille että se on aikaansaava nainen mutta jösses niin oot sinäkin! :D Mä helposti uppoudun tunneiksi tuijottelemaan järvelle eikä ole mikään kiire remppahommiin mökillä :D props! :) :)

  ReplyDelete
 2. Rikka - hunajaista: Heh, tämä on mun tapa lomailla, tehdä remppaa ajan kanssa ;) Hyvää lomaa! ja kukin tyylillään laiturilla tai sen alla (vasara kourassa) :) :)

  ReplyDelete
 3. Upealta näyttää. Toi harmaa väri on tosi onnistunut ja loistava idea kätkeä perustukset.

  ReplyDelete
 4. Anonymous15/7/13

  Tosi upea, tuo on just "mökki" ! ei liian hieno ja moderni mutta kuitenkin laitettu/sisustettu kauniiksi ja viihtyisä. Mulle kans! T:Ansku

  ReplyDelete
 5. Hyvältä näyttää! Säleikkö viimeistelee kokonaisuuden. Ja hei toi mökin maalin väri on tosi kaunis!
  Mukavaa loppulomaa! =)

  ReplyDelete
 6. Anonymous18/7/13

  Wow, what a dramatic change! I love how it turned out! all the elbowgrease you put into this house showed off!

  I'm also in the middle of a renovation... keep my fingers crossed that the house will be as beautiful as yours!
  from vienna with love,
  Katharina

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!