o
o

Aug 28, 2013

Flip & II´ve been looking for a simple table mirror for ages. Last week my waiting was rewarded. We found each other - me and Flip. Its just perfect.

***

Kun ei kovasti etsi, niin se kävelee vastaan. Uskokaa vaan. Tämä ainakin päätee useisiin kodin hankintoihin. Tiedän mitä tarvitsen ja odotan. Joku päivä me sitten törmäämme. Kiire on pahasta ja kärsimättömyys. Ne tulevat, kun vain jaksaa odottaa. Viimeviikolla me sitten törmäsimme - Flip ja minä. Rakautta. Onhan se just sopivan yksinkertainen (kuten minäkin), mutta myös käytännöllinen (kuten minäkin).
Normann Copenhagen Flip-peili // Formwerk


10 comments:

 1. Tuo Flip on kyllä ihan mielettömän kaunis, onnittelut hyvästä hankinnasta! :) Kauniita kuvia taas!

  ReplyDelete
 2. Maija / Pihkala: Niin on ja grattis. Hyvää peiliä olen etsinyt pitkään. Tässä ei hintakaa ole pahimmasta päästä. Kiitos ja mukavaa loppuviikkoa!

  ReplyDelete
 3. Odottelinkin, milloin saan nähdä stailauksesi peilin kanssa!! Kaunista! Kyllä nyt munkin pitää tuo saada, ei tässä muu auta :)

  ReplyDelete
 4. fox: Se oikea versio tulee vasta loka-marraskuussa ulos ;-) Peili in aika passeli.

  ReplyDelete
 5. Flip is also on my wishlist. Love it and you marble tray styling too :-)

  ReplyDelete
 6. Onko toi normi peili vai suurentava? Tarvitsisin sellaisen joka suurentaa ainakin 10X, mutta kaunis sen pitäisi olla niin kuin tuo löytösikin on.

  ReplyDelete
 7. Anonymous30/8/13

  Ihana! Ja ihana on ruskea pumpulipurkkikin, mistähän se on? Kuitenkin vanha eikä mistään saa ja mä HALUUN! :)

  ReplyDelete
 8. It is really nice and the tray it carries is great to keep things...perfect!

  ReplyDelete
 9. Se on täysin totta! Koskaan ei saisi olla liian kärsimätön sisustushankinnoissa. Kyllä se sieltä tulee ja tuli nytkin. Kaunis peili ja vihdoinkin joku vaihtoehto sille iänikuiselle pyöreälle peruspeilille, joka on varmaan ollut halpistuotannossa jostain 40-luvulta lähtien!

  ReplyDelete
 10. by. bak interior & lifestyle blog: Thank you

  Tsupukka: tämä on ihan normipeili.

  Anonyymi: jep, parineuron kirppislöytö.

  Karoliina: Hyvät jutut tulevat aina ajan kanssa vastaan, turha hötkyily on aina pahasta. Pitihän se tänne ihan kirjoittaa että muistan sen itsekkin ;-) No ei vaiskaan, mitä vanhemmaksi tulen sitä paremmin tietää mitä todella haluaa.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!