o
o

Sep 17, 2013

Lundia drawer ------- Kasari Lundiaa

We have a place called the Reuse Center here in Helsinki. You can dump there things you don´t need or like anymore. From there I found this 80´s Lundia drawer for boys toys. Someone´s trash is someone´s treasure! My first plan was to paint this to white, like the one I bought to our cottage, but let´s see. I´ve started to like this 80´s pinewood against white it looks nice. Probably I´ll just sand the surface.

P.S Go here and vote for Deko´s October issue´s magazine cover. Nice to see which one is your favorite magazine cover.

***

Kasari Lundiaa. Ensin mökille ja nyt vielä kotiinkin. Tämä taisi vilahtaa jo jossain lastenhuone kuvissa. Loppukesän löytöjä Kierrätyskeskuksesta. Someone´s trash is someone´s treasure! Kun poika näki tämän, hihkaisin hän -Hei, meil oli ihan samanlainen eskarissa leluille! Niimpä. Tänne uppoaa niin leikkiautot, robotit, dinosaurukset kuin muutkin pikku aarteet. Parasta on tietysti se, että tähän kaverukset osaavat lelunsa itsekkin siivota. Ensin kasariretale piti maalata, mutta aikapulassa se jäi ja nyt olen jo tykästynyt tuollaisenaan. Taidan vain hioa tuon vanhan kellastuneen lakan pois.
P.S Käykääpä vaikuttamassa. Scandinavian Dekon puolella voitte nyt äänestä kolmesta eri vaihtoehdosta Dekon lokakuun kansikuvan. Jännä nähdä, minkä te valitsette.

12 comments:

 1. Joo...meilläkin on tuollainen päikkärissä leluille...mut ottaisin kyllä kotiinikin:)

  ReplyDelete
 2. What a great find, and it's perfect for all the kids toys!

  ReplyDelete
 3. PikkuBertta: Ainakin Kyläsaaren Kierrätyskeskuksessa noita on tasaisesti.

  Leah: yes, it is.

  ReplyDelete
 4. Epävirallinen ääni ykköselle täällä, kun ei ole facebooktunnuksia. Kakkonen on liian samansävyinen, kuin syyskuunnumero. Ykkösessä näkyy ihanaa puuseinää ja ihanan pirteänvärinen peitto. Värivaloa syksyyn, ei överiräiskettä kuitenkaan, kiitos puuseinän.

  ReplyDelete
 5. Mun lapsuudenkodissa on noita lundian laatikostoja ja olen ruinannut niitä äidiltä tänne meille, toistaiseksi tuloksetta. Kellertyneisyys on musta mahtava asia! Kyl mä sieltä vielä sen nappaan mukaani! ;)

  ReplyDelete
 6. Ihan mahtava. Meillä on kesämökin keittiössä tämä samankokoinen laatikosto. Vielä jätimme auki jätämmekö remontin yhteydessä sinne vai otammeko ihan kotikäyttöön. Todella tilava, monikäyttöinen ja ajaton. Niin noh, Lundiahan yleensä on. :)

  ReplyDelete
 7. Oi, aika mahtis löytö! :) Meillekin kyllä tahtoisin vastaavat niin kovin mielelläni!

  ReplyDelete
 8. Lovely treasure. Maybe you could just paint in white de surface of the drawers letting the rest in natural wood.
  Love not painting option too.

  ReplyDelete
 9. Hei ja kiitos ihastuttavasta blogista!

  Tuo teidän ihana vaaleanharmaa lattia taitaa olla luonnonkumimattoa(?), jos oikein blogiasi selaamalla olen ymmärtänyt. Suunnittelen samanlaista ratkaisua tulevaan kotiini, ja ajattelinkin nyt tiedustella lattianne maton värisävyä sekä sitä, mistä maton hankitte ja kuinka se on toiminut etenkin lastenhuoneissa?

  Kiitos tuhannesti jo etukäteen vastauksestasi!

  Aurinkoista syksyä.

  ReplyDelete
 10. Alisa´s worderland: Jep, juuri sitä. Asensimme sen 7-vuotta sitten kun muutimme tännä. Yläkerrassa oli aijemmin huonokuntoinen origaali linoleum ja tämä oli minun moderni versioni siitä. Ostin n. 6mm paksun luonnonkumimaton firmasta nimeltä Italiankaakeli jota ei enään ole, joten en osaa auttaa ostopaikasta. Värejä oli monta, tosin harmaata vain kaksi. Tämä ja muistaakseni se tummempi.
  7-v. sitten, keskimmäinen oli vauva ja vanhin 3-v ja hoidin rempaa heidän kanssa, eli varmaan ymmärrät että moni detalji on vähän hämärtynyt tai täysin jo kadonnut ;-) Googla mattoa en oikein muuta osaa sanoa. Sen muistan että aikoinaan tämä ei ollut kallista, mutta päälle tulee tietysti asennus joka täytyy tehdä tosi hyvin. Hyvin tämä on toiminut kaikissa makkareissa. Viikonloppuja!

  ReplyDelete
 11. KYllä näyttää hyvälle. Köpiksessä kesällä oli huomattavissa että mäntypuu tekee paluutaan, tosin täällä vasta parinvuoden viiveellä on taas niiiin hoooot;)

  ReplyDelete
 12. retromoderni: Tanskalaiset ovat aina käyttäneet paljon valkoista ja mänty siellä on varmasti eksoottinen. Meille mäntyjen keskellä kasvaneille asia vaatii varmaan vähän kypsyttelyä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!