o
o

Sep 11, 2013

Moving downstairs -------- Muutto alakertaanI moved my work corner downstairs, away from the bedroom. Our house is in three levels so lot of going up and down... This is better even the room isn´t totally my office. We call this a TV-room. Originally (our house was build 1959) this room´s name was the crafting room... What a name. I love it! On my left there´s the back yard door and on the right, behind the glass doors is the hall. But this is fine, at least when I keep this looking like no one´s working here :-)

***

Kotitoimisto muutti alakertaan. Vihdoin. Yläkerran makuuhuone on nyt vain makkari  ja tämä, alkuperäiseltä nimellä askarteluhuone, on yhditetty tv- ja työhuone. Kyllä sitä 50-60 - luvulla osattiin. Askarteluhuone! Suhteeni telkkariin on etäinen, vaikka se tuossa oikealla nyt jököttää. Haaveilen uudesta, tai siis pienemmästä, mutta elektroniikkaa ostetaan vasta kun vanha hajoaa. Vasemmalla on takapihan ovi (minne karkaan kohta kahville) ja eteinen on tuossa lasiseinän takana. Hyvää vaihtelua tämä. Kotitoimiston pyörittämisessä on plussat ja miinukset. Usein pyörii pyykkikone ja kun työt sakkaavat, siirtyy aika helposti blogin ääreen ;-) Hyvää viikkoa!

16 comments:

 1. Askarteluhuone :)
  Sellaista minäkin kaipaisin.

  Mutta mikäs puupurnukka tuota hyllyä koristaa?
  Ihana!

  ReplyDelete
 2. Laura: Puupurkki on alkuperäisesti 50-luvun jääpala-astia. Siinä on sellainen muovinen sisuspurkki. Nyt se toimii tiekoneen johto tms. härpäkkkeiden säilytyspurkkina. Kirpputorilöytö. Joo, askasteluhuonetta minäkin kaipaan ;-)

  ReplyDelete
 3. Oooo. Upea on ja vanhakin vielä. Hyvä!

  Mun täytyy pitää kirppareilla silmät auki, jos sattuisi vastaavaa löytymään :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous11/9/13

  Hei,

  teetkö oikeasti töitä (istut koneella) tuolla jakkaralla vai onko se valittu siihen kuvaussyistä?

  Anna

  ReplyDelete
 5. Anna: kyllä , selkä suorassa kun lauta. Harvemmin kotikuvissa vaihtelen huonekkaluja vain kuvaa varten. Enkä jotain sälää mutta rajansa tälläkin hulludella ;-)

  ReplyDelete
 6. Anonymous12/9/13

  Hei,

  Mistä olet löytänyt tuon kattolampun? Tarvitsen juuri tuollaisen.... :)

  ReplyDelete
 7. Anonyymi: se on Yki Nummen ja alkuperäinen eli on ollut tuossa kaiketi vuodesta 1959. Kirpparilta tai huutiksesta, siellä niitä on näkynyt.

  ReplyDelete
 8. Love all the green in your beautiful home!

  x

  ReplyDelete
 9. Meillä askarteluhuone on kellarissa, siellä on höyläpenkki ja betoniseinillä koukkuja työkaluille. Olisipa meilläkin vähän naisellisempiin tarpeisiin sopiva :)

  ReplyDelete
 10. Mariela: Green makes you feel good ;-) Have a nice week!

  Jutta: omg, ihan kunnon askarteluhuone. Ihanaa. Tämä huone on aina ollut vähän sellainen "jämä". Siellä on tv- ja sohva mutta koska huone on pitkä, kapea ja siihen on kaksi ovea, on sisustaminen ollut jotenkin hankalaa.

  ReplyDelete
 11. Noin harmonisessa ja rauhallisessa työnurkkauksessa luulisi työaatoksien lentävän kuin tuuli :)

  ReplyDelete
 12. Looks perfect, with natural light, view outside and with the heater near!
  Lovely corner in the craftroom

  ReplyDelete
 13. Hanna: aatokset kyllä lentävät mutta eivät aina oikeaan suuntaan :D

  ibb: thank you! Actually this is our tv-room. In the 50´s when this house was built this room was called the craft room.

  ReplyDelete
 14. Hanna: aatokset kyllä lentävät mutta eivät aina oikeaan suuntaan :D

  ibb: thank you! Actually this is our tv-room. In the 50´s when this house was built this room was called the craft room.

  ReplyDelete
 15. Hei aivan ihana tuo työpöytä hyllyineen! Olen nähnyt sen muuallakin. Mutta kysymys kuuluu, mistä se on hankittu? Samoin olen ihastunut yhteen hyllykköön kuvissasi: musta seinähylly, jossa on kaksi hyllyä sekä lehtiteline alhaalla. Mistä nämä ihanuudet on hankittu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Se on String-hylly työtasolla ja ostin sen aikoinaan Room 21.stä kun näitä ei silloin vielä Suomessa ollut.
   Nyt näitä on mm. Artekissa, Vepsäläisellä ja Finnish Design Shopissa.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!