o
o

Oct 8, 2013

Knowing and the knowledge -------- Tieto ja sen tajuaminenKnowing and the knowledge, two different things, at least if you ask me... Seven years ago when we bought this house, we knew that someday there will a massive pipe renovation. And now, probably in January it starts. Not nice, that´s one thing I can say. Even though we have renovated our bathroom and it´s pipes. Kitchen cabins we still have to take down and probably do some other renovations. And of course we have to escape for a few weeks, we can´t use water. Let´s just hope winter is mild so we could go to our summer cabin.
Saana and Olli send their new Villi Pohjola (Wild north) tea towel. Thank´s sweets! Some comfort.

***

Tieto ja tiedostaminen, kaksi kaukana toisistaan olevaa aihetta meikäläiselle. Tiesin kyllä 7-vuotta sitten, kun tänne muutimme, että putkiremppa tulee. Pakko vain alkaa tiedostamaankin asia, sillä tammikuussa se nyt alkaa. Arvatkaa olenko innoissani - EN. Meillä kylppäri ja sen putket jo tehty ja itse putkiremppa tehdään pinnoituksella, mutta silti. Remppakiintiöni on kohtalaisen tapissa. Koitan nyt keksiä jonkun karkin, millä inspiroin itseni taas tähän touhuun. Jos vaikka keittiöön, joka joudutaan purkamaan, asennetaan vaikka marmorilevy, kliinisen lasin paikalle. Ainakin vain ajatuksissani... Ja joo, asuntoilmoituksetkin ovat taas alkaneet kiinnostamaan... Täytyy   kuitenkin ensin keksiä joku parin viikon pakopaikka. Toivotaan että talvi on leuto, pakenisin mieluusti mökille.
Lohduketta tuli postista, Saanan ja Ollin Villi Pohjola-keittiöpyyhe. Kiitos ihanat!

9 comments:

 1. Pipe renovation is pretty hard I can't imagine that happening to my new home. Please do an inspiration board for 1000 thread count sheets or bedroom style inspiration!

  ReplyDelete
 2. Putkirempan keskelle joutumista halusimme välttää viimeiseen asti kun asuntoa ostimme. Tuntuu vain, että koko Helsinki on menossa putkiremppaan.. Tsemppiä sen kanssa! Marmorilevy sopisi kyllä teidän keittiöön mainiosti. Onneksi haaveilu ei maksa mitään (:

  ReplyDelete
 3. Elegant Ground Homeware: It´s hard and we gonna have it.

  R // omasohva: sitä se on ja varsinkin tämä kulma jossa talokanta on 50-60 - luvuilta. No, onneksi tehdään sukituksella, mutta silti... On se tiedossa ollut koko ajan, mutta nyt vaan täytyy todella alkaa tiedostamaan asiaa. Marmori olisi mahtava ja ainakin ajatuksissani, kuten moni muukin idea. Pintaremonttikin pitäisi tehdä.
  Jatketaan nyt sillä halvimmalla linjalla - eli haaveilulla. Mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 4. I changed all when come to home...and now had insulated better the home...have to paint and feel lazy...so can understand you perfectly.
  Love the teatowell, and love the patterns...really beautiful!

  ReplyDelete
 5. ibb: Right now, I´m just tired of renovating. All renovate/ restore works in our country place are fine but here at home I just want to relax.

  ReplyDelete
 6. I really want to see the change

  ReplyDelete
 7. deleite: Probably there won´t be big changes even I have big plans ;-)

  ReplyDelete
 8. Näin nyt vasta tämän postauksesi. Me elämme juuri nyt putkiremonttievakossa. Ja meidän remppaa ei tehdä sukittamalla, päinvastoin - koko alakerta on vedetty auki ja maainekset ulos ja uudet sisään jne... Keittiötä vielä vähän suunnitellaan ja tuumitaan, vaikka pääosin tiedetään mitä halutaan. Mutta esim välitila on vielä ihan auki eikä haluttaisi kaakelia eikä lasia... Ideoita?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä tämä turhan kliininen lasi menee peittoon ja uusi pinta tulee päälle kunhan saan remppamiehet kiinni. Vaihtoehtoja on monia, vähän liian monia. Auttaisin jos osaisin, mutta ilman muita faktoja, vähän vaikeaa.
   Marmori on aika pinnalla nyt.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!