o
o

Oct 1, 2013

Wood festival -------- Puufestarit


Every friday we drive here to our cabin. It takes about two and half hours to get here.  And on sunday, back home. These picks are from last weekend. We had little wood festive... Raking, burning leaves and chopping wood. Fall things. On saturday lumberman also made a visit. He cut down three massive birches and now you can see those old and beautiful  black alders better, plus we have loads of wood to burn in a sauna and fireplace. And full moon with swans... I have followed this birdie family since last fall.

***

Harvavointia, lehtien polttamista, halkojen hakkaamista ja puupöllien pinoamista. Kolme massiivista koivua myös kaadettiin eli kutsutaann tätä vaikka puufestareiksi. Oli myös metsuri. Uskomaton kaveri. Suu kävi kun moottorisahalla, mutta jok´ikinen puu kaatui sentilleen sille kohtaan kun hän sen määritti. Piha oli vähän tukossa ja nyt upeat vanhat tervalepät pääsevät kunnolla esille. Ennen kun moottorisaha upposi runkoon, kertoi hän onko puu mätä vai ei. Kaksi kolmesta oli. Kantamista riitti puupölleissä, mutta ompa nyt koivuklapia saunaan sekä takkaan. Laajennettiin myös tuolla merinäköalaa. Illalla joutsenperhe, jota olen seurannut viime keväästä, tuli illalliselle kuun siltaan.

6 comments:

 1. Ihania möksätunnelmi!

  Erityisesti kiinnitin huomiota kuvaan jossa lapsen kasvot pilkistävät (yllättäin) lehtien seasta. Fiilistä! :)

  ReplyDelete
 2. Gorgeous pictures!!

  ReplyDelete
 3. Anne Koti Kolmelle: poikien tapa auttaa pihatöissä, oli kaivautua lehtikasoihin ja pomppia niissä. Ärsyttävää... mutta toisaalta aika ihanaa. He nauttivat todella syksystä.

  tove: Thank you! We had lot of outdoor works to do but weekend was great.

  ReplyDelete
 4. such a beautiful place, lucky you
  & these pics are amazing, especially the last one
  have a nice day

  ReplyDelete
 5. Anonymous11/10/13

  Wau, mitä kuvia!!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!