o
o

Nov 27, 2013

La Case de cousin Paul winner ------- Serkku Paulin valopallojen voittaja310 comments for Gaudete´s La Case de cousin Paul giveaway. Wow! You really like cousin Paul´s light ropes.  But sadly, just one is the winner and this time it was MS Ordinary (number 48). Please send me email aquariusblog@gmail.com

And finally you can also follow my blog from Facebook

***

Gaudeten sponsoroimaan Serkku Paulin pallovalot arvontaan tuli peräti 310 kommenttia. Te todella piditte näistä! Niin kyllä arvelinkin. Mutta, valitettavasti voittajia oli vain yksi ja se oli numerolla 48 / MS Ordinary Mukana ollaan, koska russelinryökäle söi edellisistä pallovaloista johdon poikki heti uutuuttaan :(  Laitatko yhteystietosi aquariusblog@gmail.com niin pallot saapuvat postitse. 

** Gaudetesta ilmoiteltiin että valkoista ja harmaata valosarjaa on tulossa kohta lisää. Ne ehtivät jo hyllystä loppumaan. **

Laitoin vihdoin blogini myös Facebookiin eli sitä kautta on nyt myös mahdollista seurata. Nimimerkillä: se joka ei pahemmin päivittele mitään. Blogin kautta lupaan olla aktiivisempi.

6 comments:

 1. Vitsit, kylläpä voi yhdet valot tehdä onnelliseksi :)

  ReplyDelete
 2. MS Ordinary: Näiden arvontojen tarkoitus onkin tehdä teidät lukijat tai satunnaiset kävivät onnelliseksi. Onnea vaan voittajalle! ja tietosi lähtivät jo Gaudeteen.

  ReplyDelete
 3. Onko nämä sitä uutta Tukesin tarkastamaa sarjaa? Stockaltahan nämä vedettiin viimeksi pois, kun eivät olleetkaan paloturvallisia. Jokin aika sitten sanoivat, että uusi ja tarkastettu sarja on tulossa. Kenties siis myös Gaudeteen?

  ReplyDelete
 4. Pia: veikkaan että on. En kyllä keksi mitää syytä miksi eivät ole paloturvallisia…

  ReplyDelete
 5. Anonymous13/12/13

  on muuten linkki väärin suomenkielisessä tekstissä :( ei vie mihinkään

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pahoitteluni, nyt on korjattu. Ulkoasua on muokattu ja en tiedä onko linkit vähän heiluneet siinä.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!