o
o

Nov 12, 2013

Let´s welcome Christmas! -------- Tervetuloa Joulu!
Soon it will be Christmas again. Are you ready yet? I’m not, although I started my preparations early in the year. But that’s just the way it goes... We just finished one of our best partner campaigns together with Iittala and with a Christmas theme. It was all about how we see it and how it makes us feel. Susanna and Rilla were also involved in the campaign. We will have a steady stream of posts, four from each of us but from very different perspectives. My own styling started off at home although we were not shooting in our own home but in Iittala's beautiful Christmas Home where we were given free reign with our cameras for one whole day. I wanted the pics to show what my Christmas is all about; relaxation and comfort. My Christmas doesn’t include glittering Christmas balls or loud music; instead, I like genuine Christmassy scents, delicious flavours and a feeling of being together. I don't want to have a performance-driven Christmas. Although I always try to clean a bit before the Holidays, just so that I feel good and can relax. Welcome!

Red lamp - Aero. Felt boots - Kankurin Tupa. Coat rack - Artek     Pictures: Minna Jones


***

Kohta se joulu tulee taas. Oletko jo valmistautunut? Minä en, vaikka aloittelin fiiliksiin pääsemisen jo alkuvuodesta. Näinhän se aina menee.
Yksi mukavimpia yhteistyökamppiksia tehtiin Iittalan kanssa, teemalla - Joulu. Miten sen itse näemme ja koemme. Mukana olivat myös Susanna ja Rilla. Näitä postauksia tulee nyt tasaiseen tahtiin, neljä kultakin, mutta hyvin erilaisista näkökulmista. Oma stailaukseni lähti ihan kotoisista kuvioista, vaikka kuvauspaikamme ei suinkaan ollut oma koti, vaan Iittalan kaunis joulukoti, jonka neliöissä saimme kameramme kera rellestää yhden päivän.
Halusin tuoda omaa fiilistäni joulusta joka, rehellisesti sanottuna, on rento ja melko vaatimatonkin. Siihen ei kuulu kimaltevat jättipallot, eikä torvisoittokunnat, vaan ihan aidot jouluiset tuoksut, hyvät maut ja yhdessä olo. Suorittamisen tällä saralla - jätän muille. Tosin pienen joulusiivouksen koitan aina tehdä. Sellaisen että itsellä on hyvä mieli ja pystyn rentoutumaan. Tervetuloa!

Punainen lamppu - Aero. Huopikkaat - Kankurin Tupa. Naulakko - Artek     Kuvat: Minna Jones

Blogiyhteistyö

16 comments:

 1. Oletpa tehnyt kauniit asetelmat taas!!

  ReplyDelete
 2. Minäkin kannatan stressivapaata joulua! Kauniit kuvat :)

  ReplyDelete
 3. Tanja Lehtinen: Ilohan tätä oli tehdä

  Iisa: Vähän lahjoja (lapsille) ja ei turhia joulusekoiluja ;-) Kiitos.

  ReplyDelete
 4. Oi huopikkaat, ne kun näkee niin tulee lapsuus mieleen.

  ReplyDelete
 5. Anonymous12/11/13

  Pidän tyylistäsi ja siitä, että kykenen sen tunnistamaan. On se sitten kotisi, mökkisi tai työsi puolesta stailaamasi tila tms., niin kädenjälki on tunnistettava - se on arvokas juttu.

  Blogisi parasta antia on myös hötkyilemättömyys hankintojen teossa, siitä olen ottanut oikeasti sinulta oppia. :)

  terkuin turkulainen lukijasi

  ReplyDelete
 6. Those boots bring back fond memories. I used to wear them when I was little! I remember them getting heavy in wet weather and snow caking onto them when playing. When we moved to Sweden none of my friends had ever seen boots like that :). Makes me really want a pair now!

  ReplyDelete
 7. onshore: Minulla oli punaiset ;-)

  turkulainen lukijasi: Oi mikä sydäntä lämmittävä kommentti -kiitos. Kun itse tekee virheitä - oppii. Ja ostosten kanssa olen varsinkin oppinut - osta harvoin ja juuri se mitä haluat, vaikka se veisi vuosia.

  Benita: I had these when I was child (in red).
  You can buy these in black, grey and red and also for adults. I think even Stockmann sells these nowadays.

  ReplyDelete
 8. kaunis tuo ylin kuva, ihana projekti teillä ollut :) oli hauska nähdä gaalassa, tuli vaan oltua aika "hyvissä" :DDD

  ReplyDelete
 9. Riikka -Hunajaista: No niin oli ja eiköhän me taas taas törmätä. Häh, turha tollasit huolehtia ;-)

  ReplyDelete
 10. Anonymous15/11/13

  Lovely pics. Can you please tell me the name of the wall color.

  ReplyDelete
 11. Anonymous16/11/13

  Hei! Onko tuo naulakkokin Iittalan vai kenen? Kiitos!

  ReplyDelete
 12. Anonyymi: heippa, se on Artekin ja tekstin alla on linkki ja lista rekvisiitasta.

  ReplyDelete
 13. Anonymous29/11/14

  Nauratti hieman tämän postauksen kohdalla, koska eteisessäni on niin Vakka-laatikko kuin tuo Artekin naulakkokin - olen tainnut varastaa idean täältä, mutta en sitä muistanut, kun idean sain ;)

  Lueskelen nyt siis läpi vanhoja postauksiasi hakiessani inspiraatiota Artekin 83 pöydän kunnostukseen. Pöydän pinta on niin pahasti vaurioitunut, että uusi lakkakerros tuskin sitä pelastaa, ja nyt blogia lukiessani mietin, että josko maalaisin sen hieman pastellisen metsän harmaanvihertäväksi, harmaaksi, tai valkoiseksi. Hmm. No, ensin pitää yrittää poistaa vanha lakkaus viilutusta tuhoamatta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinulla on sitten hieno eteinen ;-) Tuo naulakko on tosi hieno. Se löytyy lapsuuden kodistani ja meni tovi että aloin arvostamaan sitä uudestaan. Ja Vakka-säilyttimet ovat kyllä käytännöllisiä.
   Jos maalaat, suosittelen käyttämään ammattilaista. Ruiskumaalaamalla pinnasta tulee upea, ihan uuden veroinen. Itse olen käyttänyt Tattariosuon Taximoa. Jos satut asumaan Helsingissä tai lähiseudulla - suosittelen sitä. Ei tule kovin kalliiksi. He voivat myös hioa lakan kevyesti pois. Hyvää ja kaunista loppuvuotta!

   Delete
 14. Anonymous29/11/14

  Vähitellen tää koti tässä muotoutuu ;) Naulakko on itseasiassa viimeisimpiä löytöjäni nettihuutokaupasta, koska uuden hinta ylittää ymmärrykseni. Kyselin jo tarjouksia muutamasta paikasta pöydän kunnostamiseksi, mutta hinta oli 780€. Sisälsi tosin uudelleen viilutuksen, koska pinta kuulemma ei juuri kestä hiomista, koska on vain 0,6mm paksu. Kysynkin vielä tarjouksen suosittelemastasi paikasta, kiitos!

  Rauhaisaa joulun odotusta myös sinulle, ja kiitos hyvästä blogista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maalautin juuri kaksi Artekin hyllyä (roskiksesta löytyneitä) joissa vähän lohkeillut viilu jäi näkyviin - ei haitannut minua ja kaksi ritiläpenkkiä, hinta oli yhteensä 120€, tosin siinä oli ehkä vähän kantistarjousta. Eli kannattaa kysellä ;-)
   Tattista ja kiitos itsellesi. Ilma teitä lukijoita ei ole blogia :D

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!