o
o

Nov 13, 2013

Nämä Shop giveaway winners and SOS ------ Nämä Shop arvonnan voittajat ja SOSThank you for your sweet comments for Nämä Shop giveaway. Here are the giveaway winners: cherry blossom and Satu. Congrats! 

cherry blossom blog said...
Impossible to choose only one favorite product from the lovely Nämä Shop...! I simply adore the whole range of round wooden cutting boards, especially "mia" and "matti", and of course "pekka" - they all put a smile on my face. Would love to win the "pekka" board, he would become an honorary member of our family here in Norway :)Thank you for this lovely give away!

Satu said...
Ihania kuvia koko shoppi pullollaan: kauniisti stailattu puoti :)Valkoinen VAJA Finlandin purkki olisi aika ihana mihin vaan kattaukseen, samoin Tipat-tarjotin.. ja retro-Arabiatkin aina houkuttelee :)Nämän Designin omista tuotteista suosikkejani ovat mustavalkoiset Tipat-, Aallot-ja Loviisa-tarjottimet, joten jos onni suosii rohkeaa, niin Loviisa laitetaan pitopöytään :)


And one more thing... I opened a RED CROSS donate box for people in Philippines. 
Our situation here is damn good, but people in Philippine´s they really need help, especially the children. So donate and help!  Thank you.


***

Yllä Nämä Shop arvonnan randomisti arvotut voittajat (eli numerot 20 ja 128) ovat: cherry blossom ja Satu. Kiitos osallistujille ja laitatko Satu vielä yhteystietosi aquariublog@gmail.com niin saat postia.

Avasin pari päivää sitten sivupalkkiin Punaisen Ristin keräyslippaan. Aijemmin olen ollut vain lipaskerääjänä, nyt kokeillaan näin. Oman elämän aallon pohjat tai pienet taloushuolet ovat aika pientä verrattuna tilanteeseen Filippiineillä. Etenkin lasten hätä koskettaan. Auttakaa! ja tietysti omien resurssienne mukaan. Asetin aika vaatimattoman keräyssumman, mutta eiköhän me ylitetä tuo!

4 comments:

 1. Just aamulla päätin että meen joku päivä lipaskerääjäksi. Hienoa että olet laittanut tuon tuonne! -Sanni

  ReplyDelete
 2. Sanni: Mene ihmeessä. Olen ollut pari kolme kertaa ja ihan itsekkäistä syistä; saan niin hyvän mielen kun koen auttavani.
  Alla on Punaisen Ristin keräysviesti.

  Keski-Helsingin osasto on organisoinut lipaskeräyksen Filippiinien taifuunin uhrien auttamiseksi.

  Keräyspaikka on Walkers-nuorisotila Lasipalatsilla (entinen Linja-autoasema)

  Keräyskeskus on auki lauantaina 16.11. klo 10.00-17.00

  Muista ottaa kuvalla varustettu henkilökortti mukaan, kun menet noutamaan lipasta.

  Keräysterveisin

  Kosti Kankare
  Keräysjohtaja
  050-364 89 27

  ReplyDelete
 3. Anonymous14/11/13

  Hei Minna!

  Ilahduin tästä lipaskeräyksestäsi, jossa oli itse määriteltävissä summa. Minulle ainakin on helpompi antaa pienempi summa kuin se 20 euroa, joka on yleensä esillä niissä puhelinnumeroissa, joihin voi soittaa lahjoituksen. Mikään ei tietenkään estä etsimästä tilinroa pienemmän summan lahjoitukseen, mutta mitä helpommaksi lahjoittaminen on tehty, sitä varmemmin se tulee toteutettua.

  Tuota summan valintaa pidän tärkeänä, koska vaikka koen asian tärkeäksi, niin moni muukin asia on minulle tärkeä ja jokaiseen en voi antaa 20 euroa, vaikka haluaisin. Liian korkealle asetettu valmissumma luo helposti (ei varmasti tarkoituksella) tunnetta, että pienempi summa on liian vähän tai länsimaisen ihmisen ahneutta tms.

  Olen tätä asiaa ajatellut eri keräysten yhteydessä ja nyt ilahduin sinun tavastasi kerätä, joten siksi kommentoin.

  Voit jättää tämän julkaisematta, jos koet että parempi niin. :)

  Kiitos, että teit itselleni asian kanssa pähkäilyn helpommaksi ja pystyin osallistumaan.

  terkuin turkulainen lukijasi

  ReplyDelete
 4. turkulainen lukija: Tietysti julkaisen kommenttisi, palaute on aina tärkeää.
  Tälläiseten keräysten olennaisin asia ei ole kilpailla sillä kuka antaa eniten, vaan se että ihmiset antavat juuri sen mihin on varaa. Minusta jo muutamakin euro on lahjoitussumma. Olen ollut katu lipaskerääjänä esim. Afrikan nälkää näkeville lapsile ja lipauskeräyksessä keskimääräinen lahjoitussumma on 2€. Kun aikansa odottaa, kerääntyy kuitenkin jo pienistäkin summista iso eli KIITOS. Monelle 20€ on aivan liian iso raha pois annettavaksi kun rahat riittävät just ja just ruokalaskuihin.
  Arvostan näitä kommetteja. Ja terkut Turkuun!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!