o
o

Nov 21, 2013

Notes from life -------- Jotta muistaisin
I need a calendar and preferable a big one. Yesterday I sent birthday congrats to my dear friend and she replied "Thank´s honey but they were a month ago". Same was with my mother... I´m so lousy. Well, few days ago Erik sent me his Year Calendar 2014. And I can just say - perfect. Thank you!

***

Eilen laitoin ystävälleni synttärionnittelut. Oikein heti aamusta, ettei unohdu. Illalla tuli vastaus "Kiitti, mut ne oli kuukausi sitten"... Sama oli äitini kanssa. Siis muistin - melkein. 
Eilen posti kiikutti Erikin suunnitteleman 2014 kalenterin* ja ei voi sanoa muuta sanoa kun - Täsä se ny o. Täydellinen. Jos tästä menee asiat ohi niin, himpulat vinkukoon. Erikin kalenteria voi tilataa täältä
*Tuote saatu bloginäkyvyyttä vastaan.


Kiitos kaikille Punaisen Ristin hätäapua Filippiineille keräykseen osallistuneille. Tavoite oli melko vaatimaton. Avasin lippaan heti kun kutsu tuli ja nimeksi valikoitui todella mielikuvituksellinen "Minna". Se ei todellakaan tarkoita että keräysrahat menevät minun nimissäni. Ei. Kukin lahjoittaa ihan omalla nimellään. Jatkan silti keräystä. 300€ riittää viiden hengen hätäaputelttaan ja koitan saada sen vielä kansaan eli mukaan vaan!

6 comments:

 1. aivan kalenteri !

  ReplyDelete
 2. I also need a calendar for home...that´s looks great to have all under control ;)

  ReplyDelete
 3. Anonymous4/12/13

  Minkä kokoinen se kalenteri on? Onko se se pienempi vai isompi versio?

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: tämä on se pienempi ja ihan sopivan iso ;-)

  ReplyDelete
 5. Anonyymi: tämä on se pienempi ja ihan sopivan iso ;-)

  ReplyDelete
 6. Petra4/12/13

  Ihana! Taidankin tilata 😊

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!