o
o

Nov 19, 2013

Shoud I wrap that up for you? -------- Pistetäänkö pakettiin?


Do you want to give lots of presents or just a few carefully chosen ones? I favour the second alternative. Iittala’s Christmas post, part 2 is being wrapped up as we speak.I like wrapping gifts, you see. Especially when I can really focus on it and have a few fab ideas in store. Beautiful wrapping can make even a small gift seem big and meaningful.What about what to give? What can you give those who already have everything? Well, you have to do some research and pay attention. But still, I feel you can never go completely wrong with a classic. Choose a series that they are already collecting and add to it. You can get them a small pitcher or a slightly more modern version of the traditional candle holder.
Gift wrapping papers: Papershop / Pictures: Minna Jones


***

Pakettiin paljon vai mielummin muutama laatulahjaa vain? Liputan sen jälkimmäisen puolesta. Iittalan joulupostaus osa kakkosta kääritään nyt pakettiin.
Paketoiminen on näet kivaa. Silloin kun siihen vähän varaa aikaa ja pari kivaa ideaa. Pienestäkin lahjasta voi tulla kauniilla paketilla suuri. 
Entä ne lahjaideat? Miten keksii meille - joilla on jo kaikkea jotain kivaa. Pitää vähän nuuskia ja tunnustella. Silti, minusta ei voi mennä ihan ohi reitiltä, jos päätyy johonkin klassikkoon. Vaikka sellaiseen minkä paloja jo löytyy. Ainahan sarjaa voi jatkaa vaikka pienellä kannulla tai ostaa perinteisten kynttelikköjen kaveriksi vähän modernimman version.
Lahjapaperit: Papershop /   Kuvat: Minna Jones

Blogiyhteistyö Iittalan kanssa.

4 comments:

 1. Niin kauniita kuvia jälleen!

  ReplyDelete
 2. Pistetään!
  Muutama laadukas ja ajaton monen krääsän sijasta. Tosin meillä pistetään hyvin vähän mitään joulupaketteihin.

  Kauniita kuvia!

  ReplyDelete
 3. Hienot kuvat! Ja ihana oli muuten se videokin. :) <3

  ReplyDelete
 4. Rillirousku: No niin on sinullakkin ihana Rilla.

  Ilona / Keskeneräinen: No rehellisesti sanottuna, joululahjat ovat lapsia varten, mutta jos jotain ostain niin mieluusti ajatonta laatua. Me hukumme krääsään.

  Kaisa NHWY: Joo, se tuli vähän takavasemalta ja kun katsoin sen, muistin oikein hyvin missä on oma paikkani -kameran TAKANA.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!