o
o

Dec 3, 2013

Iris Hantwerk giveaway winner ------ Iris Hantverk arvonnan voittaja


Iris Hantverk giveaway is now closed and winner is number 6 / Hanna. Thank you all and congrats to winner! Please, send me an email aquariusblog@gmail.com

***

Ihastuttava Iris Hanteverk arvonta on jo suljettu ja voittajaksi tuli nro. 6 / Hanna kommentilla: Oi ja voi. Ihan voisin lausua samat sanat kuin tyttäresi. Imurointi tympii :) Tuolle on todella tarvetta! Mukana! 
Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajalle!
Laitako s.postitse yhteystietosi aquariusblog@gmail.com niin pääset käyttämään omaa kihveliä ja harjaa :-) Hieno se on ja toimiva. Heitin vanhan, surkeasti toimivan rikkaimurin juuri roskiin. Tätä pitää ilolla esillä.

Arvonnoissa on yritetty vähän huijata... Yhdellä samalla henkilöllä on eri nimimerkkejä ja näillä eri nimimerkeillä sitten osallistutaan useasti. Ai ai... En julkaise nimiä, mutta koittakaapas olla reiluja jatkossa. Jookos!!

8 comments:

 1. Sama huomattu arvoinnoissa, jätin automaattisesti pois laskuista tämmöset.

  ReplyDelete
 2. Retromederni: tylsää eikös! Rehti peli pitää olla.

  ReplyDelete
 3. Wohoo! Kiitos, kiitos! Laitan sulle postia :)

  ReplyDelete
 4. Tämähän on melkein kuin omasta keittiöstä :)

  ReplyDelete
 5. On ne vain kauniita!
  Mistä näitä saisi ostettua...?

  ReplyDelete
 6. Tanja Lehtinen: Tässä on maahantuojan lista jälleenmyyjistä Suomessa:http://hrliving.hakaradio.fi/retailers/
  Ja juu, kauniita ja käytännöllisiä :-)

  ReplyDelete
 7. Anonymous7/12/13

  Mulla ollut tuollainen jo vuoden päivät. Kaunis ulkonäkö ihastuttaa edelleen, mutta valitettavasti rikkalapio on kovin kiikkerä, kaatuu todella helposti. Harja tippuu varresta hipaisustakin. Harmittavaa, ettei hyvä design kohtaa käytännöllisyyttä. Plussaa silti harjaksista, ne ovat tuuheat ja pehmeät, siistiä jälkeä yhdellä vedolla.

  ReplyDelete
 8. AM: voisiko luuta olla kasattu väärin, tämähän tulee osina laatikossa? Ja useimmiten myydään koottuna. Omani on ainakin hyvin ryhdikäs eikä keiku/ kaatuile. Ihan ei hyvä ulkonäkö riitä jos tuote ei toimi eli harmillista jos näin on.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!