o
o

Jan 29, 2014

Curtains


We never have had curtains in our living room so I wanted to test how these light ones would look. They are fine, thought I get some hotel vibes... But we are going some reorganizing here, so I´ll start with these.

***

Meillä ei koskaan ole ollut kunnon verhoja. Arvostan olohuoneessa luonnonvaloa enemmän kun yksityisyyttä. Mutta, tässä kevään mittaan on tarkoitus tehdä vähän uudelleen organisointia kodin suhteen ja ajattelin myös testata verhoja... Vähän pitää nyt totutella tähän "hotellifiilikseen" joka verhoista tuli. Ja vaikka valoa on vieläkin, siivilöityy se aika kauniisti sisään.
Cara-verhokangas lyijynauhalla (3m leveä) / 8.90€ Eurokangas.

22 comments:

 1. Ei tuo nyt ole hotellifiilistä ollenkaan! Hyvältä näyttää vaan.

  Meillä on tällä hetkellä yksi huone jossa ei ole verhoja, ruokahuone nimittäin. Siellä on aika voimallinen tapetti ikkunaseinällä, joten olen jättänyt verhoasian muhimaan. Ehkä jotain hyvin luonnollisen väristä pellavaverhoa voisi ajatella. Muuten kyllä tykkään verhoista, ja minusta huone on aina hiukan alastoman näköinen ilman niitä. Ellei sitten ikkuna itsessään ole niin upea ettei verhoja kaipaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä ei upeat ikkuvat ole, ainostaan isot mutta verhot tekevät omaan tyylini aina sellainen liian sisustetun fiiliksen. Arvostan ajatonta karuuutta ;-) Mutta... ai että miten kauniisti valo siivilöityy nyt sisälle. Taidan ommella toisenkin verhon isomman ikkunan sivuun vielä. Hotellielämä alkakoot!

   Delete
 2. Anonymous29/1/14

  Ei kyllä hotellilta näytä. Taikka sitten joltakin tukholmalaiselta tosi styleltä ;). Onko vinkkejä kaikumisen ehkäisyyn avaralla sisustamisella ja verhottomuudella? Vai pitäisiköhän vain opetella sietämään sitä pientä kaikua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä näin suoralta kädeltä kun en tiedä tilaa, mutta iso matto voi auttaa ja muutenkin toimia vaikka tyyli olisi minimalistinen. Jep, jep - terkut täältä Tukholmasta ;-)

   Delete
 3. Anonymous29/1/14

  Probably that question was asked many times before, but where is that coffee table from?

  ReplyDelete
  Replies
  1. I made it about ten years ago. Frame I bought from junk shop (and paint it to white) and then I ordered the custom made marble top. So called DIY table ;-)

   Delete
 4. Minusta "hotellityyli" on ihana! Tai sitten tarkoitamme sillä eri asiaa, mikä on mahdollista :-) Mutta noilla verhoilla et kyllä mielestäni siihen hotellityyppiin pääse, edelleen on "ajatonta karuutta" (mikä on myös mielestäni kaunista).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aikoinaan kun remppasimme kylppärimme sain kommenttia " hyi kun hirvee, ihan kun hotellissa. Ei tollanen kuulu lapsiperheelle" Mua alkoi naurattamaan ja paljon. Siitä tämä hotelli siteeraus on varmaan jäänyt ;-) Ottaisin palan hotellielämää ihan koska vaan ja myös kotiini ;-) Mukavaa viikkoa Tanja!

   Delete
 5. Hotellivibat :D
  Jos tuo on se kohta olkkarista, jossa ennen oli se Cole & Sonin tapetti, niin näyttää kyllä eriltä verhojen kanssa! Mulla myös vähän vaikeuksia aina verhojen kanssa, mut just tuollaiset pitkät vaaleat menee oikein hyvin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cole & Son oli eri nurkassa ;-) Jep - verhot on haasteelliset.

   Delete
 6. Lovely curtains and I like the hotel-feeling!

  ReplyDelete
 7. Here is very common to use curtains. Those are similar to my bedroom ones. Like the effect into the light

  ReplyDelete
  Replies
  1. Well, I think it´s common also here, but I´ve always loved light. Thank´s!

   Delete
 8. Tuollaiset verhot ovat kuitenkin ajattomat ja sopivat vaikka tapetti vaihtuisi tms. Hienot! Omatkin ikkunat kaipaavat uusia verhoja ja jotain tälläisiä! Ongelma on lähinnä se, että valon pitäisi siivilöityä läpi, mutta verhojen läpi ei saisi näkyä liikaa (sillä naapuritalon ikkunat suoraan edessä). Suojaavatko nämä verhot eli otanko suunnaksi Eurokankaan? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, niin on meilläkin mutta ei ole koskaan elämää haitannut.
   Halusin läpikuultavat, mutta kyllä niitä vähän paittävämpiäkin kankaita sieltä löytyy.

   Delete
 9. Kylläpä tällaista "verhoihmistä" (vaikka meillä ei olekaan kotona myöskään ollut suoria verhoja, kai laiskuudesta johtuen, mutta siis periaatteessa) ilahdutti tämä sun kokeilu Minna! Tuo verhojen läpi siivilöityvä valo, se on kaunista! Kevätaurinko! Kunhan kiireet helpottaa, nähdäänkö...?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti Piia. Lounas kevätvalossa. Se on kaunista, niin kaunista et mietin just jaksanko ommella 5-6 metriä pitkät verhot makkarin sälekaihtimien eteen :D

   Delete
 10. Anonymous30/1/14

  Hienot. Mä laitoin just pari päivää sitte kanssa verhot. Ja valkoset kanssa. Ehkä meillä oli sama intuitio. Ei oo aiemmin häirinny mua mutta alko tuntuu että vastapäiset miehet joutu kattelemaan mun viuhahtelua. Ja meillä on taas uusi osoite ja nimi. Räsymatto jadekukka...eikös kolmas kerta toden sano nyt me ollaa apinoita meandmymonkeysss.blogspot.fi :D Naura vaan. Muaki naurattaa.

  ReplyDelete
 11. Ja sitte taisin laittaa kommentinki miehen profiililla. Sen verran apina oon.

  ReplyDelete
 12. Vai hyvä ihme tuliko se edes. Täällä yks apina huuteli vaan että hienot verhot just laitoin itekki ikkunaan valkkoset läpikuultavat. Että sama intuitio ehkä? ja että sama apina joka huuteli räsymatto ja jadekukka osoitteilla...että nyt ollaa virallisesti apinoita meandmymonkeysss.blogspot.com :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi sua kukkanen, räsymatto ja meandmymonkeyss… Ihanaa nettisähellystä, tuntuu ihan omalta ;-) Aurinko on ihana mutta valkoisten läpikuultavien verhojen kautta viel kauniimpi. Hyvää ja parempaa viikonloppua muruseni!

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!