o
o

Jan 16, 2014

NightlightsThe effect of snow - what we have now, is light and I love it. And maybe because of this brightness I´ve done some reorganizing like these Tisdag led-lights for boys. They are perfect for reading  and as a night lights.

***

Oi tätä valoa. Sen on taas unohtanut miten ihana on aloittaa aamu auringonpaisteessa ja tulla iltapäivästä kotiin valon saattelemana. Tänään tuli jo sellainen pakko rynnätä kukkakauppaan fiilis, mikä enteilee jo pahasti kevätsykleille siirtymistä, pakkasista huolimatta. Toinen enne on orastava järkkäily ja kotikuntoon innostus.  Pojille sain vihdoin hankittua kunnon luku- ja yövalot eli nämä Tisdag-lamput

7 comments:

 1. Just eilen näitä pyörittelin Ikeassa, mutta eivät vielä lähteneet matkaan, lukuvaloiksi myöskin! Näin ensimmäisen kerran kunnolla auringon moneen kuukauteen kun ajelin Lahdentietä, ehkäpä tämä tästä taas valoksi muuttuu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ostin nämä aikoinaan mökille lasten lukuvaloiksi ja nyt myös kaupunkiin. Aika vaikea löytää edullisia ja yksinkertaisia seinävalaisimia, joten oli pakko kurvata Ikeaan. Tämä valo - ihanaa. Pimeä aika ei sovi minulle. Hyvää ja valoisaa viikonloppua!

   Delete
 2. Mie löysin meille Torista nuo samaiset lamput uutena ja himppasen Ikeaa edullisemmin. Toissapäivänä laitettiin ne seinään ja eilen testattiin niitä tositoimissa. Hito hyvät, niiko meil on tääl tapan sanoo :) näyttävätkin hyvältä musteensinistä seinää vasten. Arvonnassa voitetut pauliserkut ovat myös jo päässeet paikoilleen, kiitokset vielä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loistavaa! Kierrättäen hyvä. Valolla on niin iso vaikutus, niin luonnon kuin myös keino. Poikienkin sänkyyn tuli ihan eri fiilis kun (vihdoin) sain nuo valot sinne. Musteensininen maali on minullakin odotellut autotallissa. Enkä jokupäivä sit seinälläkin. Ei sit muuta ku hito hyvää viikonloppua ;-)

   Delete
 3. Anonymous4/12/14

  Hei!
  Etsin musteensinistä maalia makuuhuoneeseen, olisiko sinulla suositella jotain?
  T: Laura

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Tikkurilan värikartasta löytyy sellainen sävy kun demin. Sitä olen käytäänyt kuvauksissa ja se vastaa aika hyvin sävyä musteensininen. Viikonloppuja Laura.

   Delete
 4. Anonymous5/12/14

  Heippa ja kiitos nopeasta vastauksesta. Denimin (N429) ja Mustekynän (N350) välillä käydään varmaan tämä maalitaisto.
  Hyvää viikonloppua ja joulun odotusta, Laura

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!