o
o

Jan 20, 2014

Thank You!
I seems to have some kind of winter coma, at least what comes to blogging. Sorry! I have little home projects going on and I´m so addicted to reading (right now Chad Harbach´s The Art of Fielding, last week it was Ron MacLarty´s The Memory of Running - and both great books).
But, while I was renovating and reading books my blog exited over 3 million visitors and Thank You! Nice to know you´re still here. 

***

Koitan ravistella näitä talvikooman rippeitä. Jotenkin tämä tammi- ja vähän vielä helmikuukin on hidas. Ollaan jäässä, tai jotain. Kotona on kuitenkin pikkuprojektit pitäneet mukakiireisenä ja se että olen täysin jumissa lukemiseen. Nyt menossa on Chad Harbachin Pelin Henki ja viimeviikolla Ron MacLartyn Polkupyörällä ajamisen taito. Ihania kirjoja ja välillä hyvä näin. Mutta, ihana silti huomata että jaksatte roikkua tämän vanhuksen parissa (puhun vain blogistani, minähän olen ikiteini) Viimeviikolla meni 3 miljoonaa kävijää rikki. Eli ISO kiitos teille! Lupaan kasata luuni tästä sohvalta ja tehdä kevään korvilla jotain kivaakin. Maalata, sisustaa, mönkiä multaa ja sen sellaista. 

16 comments:

 1. Oi. Huikea luku. Onnea vaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vaan teille. Kornin kokoinen luku.

   Delete
 2. Äläpä, mun mielestä tää on oikein eläväinen ja aina yhtä ihana blogi <3 Tuskin maltan odottaa, että pääsen seuraamaan mökin kevättä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaaa, nostin just peppuni tuolta sohvan uumenista. Tämä tammikuu kun on vähän hidas. Kiitos suloinen! Eikös ole ihanaa kun se kevät taas koittanee.

   Delete
 3. Hieno luku, onnea sinulle, joka sen olet sen saanut aikaiseksi, omalla osaamisellasi!!! Nolottaa, etten aina kommentoi, vaikka täällä kotona aina ukkokkullalle ääneen kommentoinkin kaikki tekemisesi ja osaamisesi:) Lukeminen on mukava hengähdystauko kaikelle tekemiselle, oikein mukava tapa relata välillä. Keväänodotusta sinulle ja inspiraatioillesi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei, ei, ei tämän tarkoitus ollut mikään kommenttien kerääminen eli ei tarvitse olla nolo sitten yhtään.
   Lukeminen on ihanaa, mutta kuten vähän kaikissa tekemisissäni - en osaa lopettaa hyvissä ajoin ;-) Hyvää ja lumista viikkoa!

   Delete
 4. Ihania kuvia kuten aina <3 Terkkuja sinne <3 <3

  ReplyDelete
 5. Mahtava luku, onneksi olkoon! Välillä on kiva lekottaa niitä luitaan ja olla tekemättä mitään, eikä me uskolliset lukijat täältä mihinkään kadota :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ajoittain täytyy vähän potkaista itseään persuksille että keksii jotain uutta ja inspiroivaa tänne. Varsinkaan kun mitään uutta ei ole ja inspiraatiot hitusen jäässä ;-) Kiitos!

   Delete
 6. Anonymous21/1/14

  Onko se 3 miljoonaa kävijää vai käyntiä? Eri juttu, mutta tosi iso luku kuitenkin! Onnittelut. Kyllä on mun blogini tippuneet tuollaisesta kelkasta kauan sitten:)
  Piilomajan Kati

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käyntiä, ei missään nimessä uniikkeja kävijöitä. Ei se kovin paljon ole kun jakaa neljällä vuodella ;-)

   Delete
 7. Oih, Pelin Henki oli mielestäni ihastuttava kirja. Lukuputken jatkoksi voisinkin suositella kirjaa Kani nimeltä jumala.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä. Pelin Henki loppui eilen ja nyt alan metsästää suosittelemaasi.

   Delete
 8. Anonymous7/2/14

  Sinun blogisi on aivan ihana ja niin kauniita kuvia. Kiitos inspiraatioista.

  -S-

  lloveyourselff.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos itsellesi. Blogi ei kauan elä ilman lukijoita :-)

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!