o
o

Feb 25, 2014

Eden / Orthex


I´m lousy with fresh herbs. I don´t remember water them regularly and they die... Now I´m testing Finnish Orthex Eden pots which promises keep my herbs alive without constant watering. These pots have the self watering system. Material is plastic (like all Orthex products), tray is made from bamboo. 
Our youngest one is growing and fast, but still he needs the basic Orthex stool when he´s washing his teethes. And both - simple and practical, which I like.

***

Kevättä ilmassa, ei voi kieltämään. Viimevuonna kahlattiin vielä hangessä ja nyt viherfiilistellään. Olen testaillut kotona Orthexin uutta Eden kestokasteluruukkua. Omat yrtit unohtuvat useimmiten kuivumaan, en vaan muista kastella niitä tai kastelen liikaa ja ne mätänevät. Tässä on pienet "kastelukanavat" ja pohjassa sellainen huopatassu joka pitää pohjan kokoajan tasaisen kosteana. Ruukut ovat muovia, eli helppo pestä ja tarjotin bambua. Ruukkuja saa myös ostaa erikseen ja ainakin Kodin Ykkösta viikonloppuna kiertäessä huomasin Edenin olevan jo hyllyssä.
Nuorimman lapsen arjen apuväline on yhä perinteinen Orthex-jakkara. Ilman sitä, ei kaveri vielä ylety lavuaarille. Yksinkertaisia, edullisia ja toimivia tuotteita, niistähän me pidämme. // Tuote saatu blogin kautta //

5 comments:

 1. Voi kiitos tästä vinkistä! Keittiömme kaipaa jotain. Yrttejä olen sinne haaveillut, mutta kun on tämä kukantappajan maine, on asia vähän jäänyt. Tarvitsen ehdottomasti jollakin vastaavalla mekanismilla olevat purnukat. Nämä näyttää hyviltä. Tuollaine kolmen setti olis varmaan aika jees!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, tämä vaikuttaa hyvältä - tosin testaaminen on kesken. Myös ollaakseen muovia, ei ole suinkaan liian muovinen. Ruukuja on myös mustia, mutta minusta valkoinen on paras.Hinta oli alle 30€

   Delete
 2. Mine are growing slowly...trying to catch a bit of sun
  lovely pots

  ReplyDelete
 3. Kiitos minunkin puolesta vinkistä, en onnistu ikinä pitämään mun yrttejä hengissä joten tässä apu!
  Kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En minäkään - unohdan sen kastelun ;-) eli eip kestä!

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!