o
o

Feb 21, 2014

Keeps us warm

 

First thing what we have to do, when we come to our country place is start to worm up the place. We have the radiators and big fire place but still, it takes time. But not any more. Thank´s to our new Dyson Hot +Cool  heater. When we came here, inside temperature was +6°C and after on hour +24°C  I love this machine and I don´t love machines - normally. And after the worming work is done,  I move the heater to my "household" corner were I also keep the 70´s dark green vacuum cleaner (inside the  splinter basket), it´s also essential here but not so small and stylish. 

Collaboration post with Dyson
***

Dyson Hot + Cool on nyt testattu ja aiva kuten arvelin, kauan ei ollut mökki kylmänä. Sisälämpötila oli +6°C kun saavuimme tänne, pikkupaussin jälkeen. Väänsin patterit kunnolla päälle ja pistin tämän pikkuisen pöhisemään. Käytiin kaupassa ja takaisin tullessa, mökki oli lämmin. Ja onhan meillä takka, iso avomalli, mutta sen kanssa hommaan menee koko päivä. Tunnelman tuoja - sitä se ajoittain on.
Kesällä, kun täällä taas hohkaa kuumuus, toimii homma toisinpäin. Kätevää - sanon minä. Ja vaikka kone puhaltaa kuumaa, ei tuo keraaminen levy (platinanvärinen osa) kummemmin kuumene. Olennaista ja tärkeää, kun on lapsia.
Käytön jälkeen, kaveri  menee kaapin nurkkaan, tai meidän tapauksessa tuonne takan kulmalle, missä säilytän myös vuoden -70 mallista tummanvihreää pölynimuria pärekorissa. Toinen, täysin välttämätön vekotin mökillä, mutta valitettavasti ei ihan näin pieni ja tyylikäs.
Dysonin teknologiasta ja tuotteista kiinnostuneille on juuri avattu oma Facebook sivu - Dyson Suomi. Käy tykkäämässä, jos tuotteet kiinnostavat.

Yhteistyössä Dysonin kanssa.21 comments:

 1. Your cabin is beautiful and the heater looks stylish!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Heater works really well here.

   Delete
 2. Niin hieno mökki. Ihan sairaan mageeta että oot maalannu vaan lattian. Matto pikku jakkara ja valkonen rullisverho näyttää niin hyviltä. Ei voi ku ihailla. Tykkään sun muotokielestä :) tarkottaakse se sitä mitä mä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti muru. Kaikki mitä täällä tehdään tehdään minibudjetilla ja mökin omaa 70-luvun tyyliä viipaten.

   Delete
 3. Beautiful cabin! What type of wood is the paneling? Did you treat it with anything?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Our cabin is build 1977 and when we bought this about year ago, I just paint the floor. Wood is pinewood.
   Thank you!

   Delete
 4. Beautiful cabin! Can you tell me the type of wood on the paneling? Is it Spruce? I am doing a home project and I love how your cabin looks!!

  ReplyDelete
 5. That is a lovely cabin. I want a Dyson Hot and Cool!!!

  ReplyDelete
 6. Anonymous22/2/14

  Hei Minna! Olen yrittänyt tuloksetta etsiä, myykö jokin taho Suomessa Carl Hansen & Son Y-tuolia, osaatko sinä sanoa? Googletellessa päädyin Musta tuntuu-blogin kirjoiukseen aiheesta, jossa sinä kommentoit ostaneesi ko. tuoleja 8kpl asiakkaallesi. Mistä hankit niitä tuolloin? Jos Suomesta ei saa, osaatko mainita jonkin luotettavan ulkomaisen tahon, josta voisin tlata (jokin muu kuin Lämna mobler)? Kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ostin aikoinaan tuoleja Aerosta mutta veikkaan että Artek myy niitä nykyään. En osaa sanoa ulkomaisista toimittajista, valitan.

   Delete
  2. Anonymous23/2/14

   Kiitos vastauksesta! Täytyykin katsastaa Aero ja Artek.

   Delete
 7. Hi Minna. Your cabin looks fantastic! I know the magazine rack was in your house before, but can you tell me who makes it? I am from Canada and I would love to get one exactly like it.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I´ve bought it from Design Torget (from Sweden) few years ago. Thank you!

   Delete
 8. Jenny24/2/14

  I love your blog and your summer cottage! I have one question regarding the wood on the walls/the ceiling - did you sand polish the walls in order to make them less "orange" - I think the colour looks beautiful and not as orange as some pine wood tend to look.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, walls and ceiling were just like this when we bought this place (a year ago). It´s the lacquer which turns pinewood to yellowish but these are just "au natural" No lacquer or nothing. Thank you Jenny :D

   Delete
 9. Anonymous24/2/14

  What a good combination of useful and beautiful !! The heater is on my wish list, for my two children who have a room on the attic where winters can be very cold. Thanks for the inspiration ! Marie

  ReplyDelete
  Replies
  1. This really is. During the winter - a heater and during the summer - a fan. Thank you Marie!

   Delete
 10. What a slick thing the Dyson is! This post reminds me of when we had a weekend chalet in the mountains 35 yrs ago and every Friday evening we would arrive to freezing cold - we always made cheese fondue to eat and bundled up warm in our sleeping bags for the night and by next morning, the little old oil stove would have warmed up the whole house, it was lovely :)

  ReplyDelete
 11. Anonymous22/1/17

  Hei, aivan ihana mökki! Sain vihjettä, että sinun blogistasi voisin löytää vastauksen oman seinähyllyni historiaan ja tuollahan samanlainen näyttäisi olevan seinällä, paitsi omani on tiikin(?) värinen, osaisitko kertoa mitään hyllyjen taustasta? Monelta olen saanut vastausta, että olisi peräisin 50-luvulta, mutta kukaan ei tiedä/muista valmistajaa :)
  -Heidi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, tämäkin on ollut koivun värinen, ei näitä tiikistä tietääkseni ole valmistettu. Hylly on muistaakseni vanha Askon tms. mutta kuitenkin kotimainen.

   Delete
  2. Anonymous22/1/17

   Kiitos vastauksesta, kiva kuulla että olisi suomalainen, kun joku ehdotti että olisi ollut jopa tanskalainen hylly kyseessä. Oman hyllyni väri täsmää aika hyvin tiikkisen lipastoni kanssa, mutta voihan se tosiaan olla koivuinenkin, niin en ole näistä perillä :)
   -Heidi

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!