o
o

Mar 2, 2014

Monkeys and leaves of eucalyptus

Sunday snapshots. First two from miss F´s "new" room (our eldest). New in our case means there´s nothing new, just that her room moved downstairs. This room - our old tv-room is bigger. Bed is old, I found it home from Recycle Center few years ago and paint it to grey. Bedlinen is from H&M home and stool is from Habitat (Ingvar Kamprad´s design, also painted to grey. Lamp is from flea market and Artek´s classic shelf is from -50% sale. Monkeys are old hand puppet heads. And my new flower love - eucalyptus. Have a nice sunday!

***

Pari harmaassa valossa otettua räpsyä. Lapsonen, siis esikoinen, majailee nykyään alakerrassa, jossa on tilaa ruhtinaallisesti. Huone on kaksi kertaa isompi kuin edellinen. Tyttären toiveena oli - "tee ihan mitä haluat, siitä tulee varmasti kiva, mutta ei mitään pinkkiä". Ja yllättäen, mikään ei ole uutta. Laverisängyn ostin aikoinaan Kierrätyskeskuksesta muutamalla kympillä ja maalasin sen harmaaksi. Jakkara eli yöpöytä on Habitatin vanha, sekin jo uudella maalipinnalla. Lakanat Henkkamaukkaa, paitsi sininen tyyny, se  on itse ommeltu. Lamppu kirpparilta. Artekin hyllyn ostin aikoinaan -50% alesta ja apinat ovat minun vanhoja, alunperin käsinukkien päitä. Vähän haikeus iskee näitä muutoksia tehdessä. Lapset kasvat nopeasti. Tytär oli vähän aikaa sitten posket punaisina kotiin -"Äiti, äiti, mä näin Tomi Björckin ja sen se hymyili mulle"… En viitsinyt pilata esiteinini iloa kertomalla että on olemassa ihmisiä jotka vain hymyilevät aina. Ja sunnuntain kukka on nyt eucalyptus. Ei muuta kun lempeää ja letkeää sunnuntaita!

7 comments:

 1. Näyttää niin mukavalta, totesin itse, että vähän isompien lasten ja teinien huoneita on ihana laittaa, ei tarvitse miettiä enää sinisesti tai pinkisti ja voi antaa mennä rohkeammin kuin mitä muissa huoneissa...kierrättämällä vanhasta uutta saa melkein parhaat sisustusratkaisut nuoren huoneeseen...tykkään kovasti.
  XX

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tyttäreni ei ole oikein koskaan ollut tingelitangelien perään ja pitää hyvin selkeistä jutuista, ehkä jopa selkeimmistä kun äiti ;-) Eli on aikamoinen tyylipoliisi, tosin siivoaminen ei kiinnosta pätkääkään.

   Delete
 2. Hyvältä näyttää! Kaino toive, josko huonetta näkyisi enemmänkin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heti - kun ehdin siivota ja saadan huone valmiiksi. Meillä on kaikki vähän hujanhajan tällä hetkellä, sen takia vain paloja.

   Delete
 3. Anonymous2/3/14

  Nice and basic room ! It will last for years with these quiet colours ! Greetings, Marie

  ReplyDelete
 4. i love eucalyptus leaves! they are so charming!

  january, x
  jessicajanuary.com

  ReplyDelete
 5. Oi että rakastan noita harmaan sävyjä. Tekis mieli pujahtaa tonne peittojen alle ja ottaa päikkärit.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!