o
o

Mar 19, 2014

Wood, wood and white

I spend the last weekend with my daughter in our country place. Girls weekend. While my daughter was horse riding, I made some reorganizing. Surprise! Practical way to storage is essential when you have small space (48 square meters and 5 persons).
I moved old Lundia drawers to our bedroom and now finally, we have place for our clothes. Few weeks ago I restored this drawer to kids. So all our storage problems are solved now.  And as you can see, we have new drawer in our living room - Ikea´s PS. Next time when I have some extra time, I´ll paint it to white. I love our wooden hut but furnitures I prefer white.

***

Vietin viime viikonloppuna laatuaikaa tyttäreni kanssa. Sillä aikaa kun hän ratsasteli ja helli hevosia lähi talleilla, minä -ylläri, ylläri, vähän järkkäilin mökillä. Lunastin kuvauksissa käyttämäni Ikean PS-lipaston ja raahasin sen tänne (todella raahasin, sillä se painaa yli 50kg). Puunvärinen pinta on kaunis, mutta tänne puumajaamme sopii valkoinen eli maalaan sen. Eri puulajien yhdistelyssä pitää olla aika varovainen. 
Vanhat, olkkarissa olleet Lundiat nostin päällekkäin. Irrotin vain toisesta sokkelin ja nyt vaatesäilytys alkaa vihdoin olla hoidossa meilläkin. Lapsille kunnostin tämän lipaston pariviikkoa sitten. Pienessä tilassa, hyvät säilytysratkaisut ovat vaan niin A ja O.

Ja on muuten pirkuleen haasteellinen kuvauskohde tämä hirsipirtti, seinät ikäänkuin imevät kaiken valon. Napit kaakkoon ja ilman jalustaa, ei tule kovin skarppia kuvaa, mut näil mennään.

7 comments:

 1. ou mai kuinka hyvältä näyttää. ihana harmonia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos murusein. Harmoniast en tiedä, mutta iloinen oon kun vihdoin alkaa nämä säilytysratkaisujen kanssa pähkäilyt olla ohi. Aijemmin tungin vaatteet sängyn alle laatikoihin ja sieltä oli niin kiva penkoa niitä... Aurinkoista viikkoa!

   Delete
 2. Anonymous19/3/14

  Hei Minna, teillä on niin ihana keittiö, muistatko mikä kaappien valkoisen sävyn koodi on ja onko kaapinovet matta vai puolihimmeä tjs. Meillä pitäis kohta alkaa keittiöremppa ja keittiötoimittajlla mattavalkoinen ovi taittaa ihan keltaiseen! Apua, uuni tulee valkoinen eli vierekkäin olisi varmaan aika karmean näköinen

  Sittuli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi en. Olen aina luottanut puuseppäni värisilmään ja eli pyysin puolimattaa valkoisena. Vallitseva valokin taitaa usein valkoista keltaiseen.

   Delete
 3. Marvellous! Fantastic! Your cabin is so beautiful and cozy!

  ReplyDelete
 4. Anonymous19/3/14

  Tässä kuvassahan tuo lipasto ei paljoa näy, mutta sen perusteella mitä näkyy, niin minusta näyttäisi kivalta tuo vaaleampi puu puuseinää vasten ja tuon maton kanssa. Ja tuo ihana huonekuusi sen päällä :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous20/3/14

  What a nice cabin !! It is quite funny that in our home, all the walls are white and the all the furniture are wood.! We can not turn that around, because our walls are brick, althougt we could add wood of course. I wonder what effect that would be :d Have a nice week, Marie

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!