o
o

Mar 21, 2014

Office


Few snapshots from my "new" office, which is my daughter´s ex room. Luxury to have own work space (with a door). My previous versions were just corners. I don´t know how long this luxury will last because my son asks about once a week "when I can have this room?". Well, not today dear. Have a nice weekend!
***

Pari hämyisen päivän räpsyä kotitoimistolta, joka on tietysti tyttäreni vanha huone. Aika luksusta kuulkaas tälläinen "office" jossa ihan on ovi. Aijemmat kotitoimistoversioni ovat aina olleet pelkkiä nurkkauksia. Saa tosin nähdä kuinka kauan tätä luksuselämää kestää. Poikani käy ehkä kerran viikossa tuossa ovella kysemässä "Koska mä saan tän huoneen"... Et ihan nyt, äidillä on vielä töitä.
Hyvät viikonloput!

13 comments:

 1. Hei onpa hauskaa - tilasimme viime viikonloppuna vastaavan työpöytäsetin makkarin String-hyllyjen jatkoksi! Nyt siinä oleva työpöytä on tilaan nähden jotenkin turhan massiivinen... Mikä on sinänsä jännää, että yksiöstä se tuohon nurkkaan tupsahti :D Nyt pitäis vaan odottaa 6-8 viikkoa, että saamme yhtä hyvännäköisen ja keveän työnurkkauksen - näiden kuvien jälkeen taitaa tulla aika pitkäksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä oli aikoinaan tämä kokonaisuus sängyn vieressa kans ja vaikka huonekorkeus ei ole huima, toimi se oikein hyvin siinäkin. Sopivan ilmava ja onhan se tietty niin että 50-60 -luvun taloon sopii samalla aikakaudella suunnitellut kalusteet koska mittasuhteet ovat samat. Viikonloppuja Inke!

   Delete
 2. Alan myös lämmetä stringille. Pitäisi vain miettiä mitä tehdä nykyisen kaappimme sisällölle. Kaikkea kun ei voi laittaa esille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikelle ei tarvitsekkaan lämmetä, ainakaan blogeissa kiertäville jutuille ;-) Kivat säilytyslaatikot, sellaiset mitä voi pitää esillä. Viikonloput!

   Delete
 3. Kyllä kelpaa tehdä töitä tuossa työpisteessä. Ihanan kevyt ja ilmava!

  ReplyDelete
 4. Jestas kun on ihana!

  ReplyDelete
 5. Beautiful snaps!

  Have a lovely Saturday!

  ReplyDelete
 6. Anonymous22/3/14

  Please do defend your space, a woman needs that :-) !! Stick a "Keep Out" sign on your door :-D Have a nice weekend, Marie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaaah, I l o v e you comment. I will do that Marie. We need our own space and that´s SO TRUE!! No kids here ;-)
   You too!

   Delete
 7. Hello sweet lady. Thank you for your mail, it made me smile inside!
  I love these pictures, I love everything about them.

  Hope you'll have e fine weekend!

  Love
  an-magritt

  ReplyDelete
  Replies
  1. And you too An-Margit!! You have b e u t i f u l blog!! Hugs to Norway dear!

   Delete
 8. Love everything about your new office space, the beautiful shades of grey with the hint of salmon pink, the String shelving and all those beautiful pieces by Alvar Aalto! You should definitely keep that space for yourself! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I´m trying my best! Thank´s Chelsea and have a relax sunday!

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!