o
o

Mar 10, 2014

Work in progressI love studio projects. You start from empty studio and day later... Set up is ready for a shoot. Before this: final decisions and plans. Lot´s of running around, carrying around and well, loads of work. Still these are nice projects. I´ll show you later what´s inside of this box, when the commercial is ready.

***

Studiotyöt ovat aina mieluisia. Pidän valolamppujen loisteesta ja alkuun tyhjinä kaikuvista halleista, topakoista valomiehistä, taitavista lavasterakentajista ja catering kahvista. Työryhmistä ja toimistoista joilla on rohkeutta sekä hulluja ideoita. Aikataulut ovat aina tiukkoja ja pieni stressi siitä, onko paperilla tehty suunnitelma sittenkään toimiva, alati läsnä. Kaiketi juuri nämä, sekä tunne - nyt puserretaan, on se - mistä pidän. Kantamista on aina hulluna ja yleistä säätöä. Monta pikku asiaa pitää muistaa. Silti kukaan ei näe tai kuule sitä mitä kameran takana tapahtuu, olennaista on vain hyvä kuva tai filmi. Loppuviikosta, pääsen vielä näyttämään, mitä laatikon sisällä on, kun työ tulee ulos.

7 comments:

 1. Miksi noissa tukipuissa on pyörät alla? Liikkuva linna?! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis mitkä silmät - olet tarkka ;-) Odota hetki.

   Delete
 2. Jotain mageeta on selvästi tulossa :) Tsemppiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä kakku on jo kasasaa ja itse asiassa purettu pois. Studio on taas tyhjä ;-) Nämä menevät nopeasti.

   Delete
 3. Voi kun voisi lyödä vetoa! Melkein arvaan♥

  ReplyDelete
 4. Anonymous11/3/14

  Onko sulla yhtään majaa jonain 2-laatuna tai jotain tarjolla? On ihana mutta lompakko ei anna myöden...

  Lilli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, valitettavasti ei. Tästä ei tehdä 2.laatuista. Käytän kotimaista vaneria ja työvoimaa eli kyseessä on vähän ns. korkeaotsainen projekti, nämä ed. mainut kun maksavat. Ensisijainen kriteerini on kuitenkin laatu, en voi kilpailla Ikean tms. kanssa hinnassa mutta käytän puusepän yritystä joka teki aikoinaan Aallon kalusteita eli yritän pitää vähän kotimaassa tekemisen traditiota yllä. Mukavaa kevättä Lilli!

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!