o
o

Mar 12, 2014

My new friend - WoodyFinally I have a proper bedside table. My previous one moved to our entry. As you know, I love to move things around the house... So basic bedside tables, we never have had because they are so boring, they are just bedside tables. For this Hay´s Woody you can collect more parts or move it around the house, which I love.  I already know this would also look nice in our living room... 
And at least my Finnish readers wants to know, where I bought this? From Armas Design - one of my favorite shops in Helsinki. 

***

Olen kiertänyt tätä Hayn Woody hyllyä, kuin koira kuumaa makkaranpalaa jo ajat tovit. Mutta kun en ostele huvikseni, piti miettiä. Nyt tajusin (ajoittain ollaan hyvin hitaalla), että tämähän on oiva yöpöytä. Minulla näet ei ole ollut sellaista. Pyöritin taannoin edellisen yöpöytäni eteiseen ja sen jälkeen ollaan oltu lattiatasossa. Nyt sitten päräytin. Kelpuutan sellaiset huonekkalut millä ei ole selkeää funktiota, eli saan siirrellä niitä sitten ihan mihin vain. Perusyöpöytähän on tylsin kapistus mitä voi olla. Ei sitä voi oikein siirtää olkkariin tai sohvan vierelle, kun iskee se Minnan pieni muutoksen tarve. 
Ja mistä? - arvaan että kysytte sen heti. Turha pihtailla. Pienestä Armaksesta, yhdestä pikkuliikkeiden suosikeistani. Siellä muuten alkaa 31. 3 sellainen varastontyhjennys myynti. Kannattaa poiketa, jos asutte kulmilla tai heilutte Helsingissä.

On muuten ollut aika ihana törmätä teihin - muutamiin lukijoihin tällä viikolla. Kirpparistani on muutakin hyötyä, kun se että tavarat löytävät uuden kodin. Ajoittain arastelen kaikkia bloggarijuttuja. Teillä kun on ihan oma kuva meistä, sellainen mistä en itseäni tunnista. Ehkä ei tarvitsekkaan, huviahan tämä on. Muistakaa tekin se. Mutta, olisin voinut lähteä samantien kahville teidän kanssa kun tuntui siltä, että mehän tunnetaan jo entuudestaan. Auringon paistetta - teille kaikille, tutuille sekä tuntemattomille!

6 comments:

 1. Nice new friend :)
  A really amazing shelf!

  ReplyDelete
  Replies
  1. It´s nice because it´s so simple :-)

   Delete
 2. Kaunis hyllykkö. Sopii tosiaan yöpöydäksi mutta myös moneen muuhun paikkaan.

  ReplyDelete
 3. we also love to buy piezes that could be moved arround the house, is funny to change and move

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!