o
o

May 31, 2014

Fish saucer


My last weeks bargain - Finel´s saucer with Esteri Tomula´s gorgeous fish motif. This was without a lid but I don´t mind. Works just fine for boiling eggs here in our cabin. Bowl behind (with mushrooms) I bought ages ago and its also Esteri´s great design. 
And greetings from the countryside. We came here just for a short trip, tomorrow back to home and work. Two busy weeks still to go and the its hoooooliday!

- - -

Kirppariaarteita viime viikolta. Toinen käsi tyhjää hyllyjä ja toinen se täyttää… Balanssi, kaiketi? Iki-ihanan Esteri Tomulan kalakattila,  joka löysi jo paikkansa täältä mökiltä. Kansi puuttuu, mutta viis siitä. Kaunis on ilman sitäkin ja kananmunat kiehuivat hyvin ilmankin. Kiikutin samaisen suunnittelijan Tatti-kulhon myös tänne, tekee seuraa rouvan suunnittelemille sokeri- ja vehnäjauhopurkeille. Arkikauneutta ja Esteristä vaan huokuu sellainen hyvä henki.
Laskin juuri, että kaksi hyvin työntäyteistä viikkoa ja sitten -loma! Ehdinkö kaiken, toivotaan. En taas käsitä kuinka vauhdilla kevät ja alkukesä on mennyt. Tänään aloitimme jo moukaroimaan aitakeppejä maahan hesähepoille. Jännä nähdä millainen kesä tästä tulee. 
Viikonloppuja ystävät hyvät!


5 comments:

 1. Tuo kattila on mun lemppari. Niin kaunis! Säilytän sitä lasivitriinissä nyt, mutta kohta Se pääsee uudessa keittiössä paraatipaikalle. :) Viikonloppuja myös sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tästä tuli ihan käyttökattila mökille. Kiitos - vähän myöhässä, ja aurinkoista viikkoa sinne ;D

   Delete
 2. Voi, Tomulat ovat ihania. Hyvä löytö!

  http://muotoseikka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niissä on ihan oma hohtonsa.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!