o
o

May 12, 2014

Monday

My new plant - and sadly I can´t remember it´s name. If you know, place tell me. Houseplants has always been essential for me. When we moved into this house seven years ago, my first shopping was new plant - naturally. 

***

Uusin tulokas, tuo liuskalehtinen mikälie. Unohdin taas ottaa nimen ylös. Minulla ei ole ollut kotia ilman kasveja. Edes kun opiskelin, ja asuin vuokralla miniyksiössä. Ikkunalaudallani komeili iso peikonlehti joka muutti yhteen poikaystäni kanssa, minun mukanani. 
Muu siinä kasvien ympärillä on ajan saatossa vaihtunut. Kun hankimme tämän asunnon, ensimmäinen ostos uuteen kotiin oli viherkasvi. Luonnollisesti. 

4 comments:

 1. it's a fern, it's botanical name is microsorium diversifolium otherwise known as kangaroo paws fern. i was tempted to buy one from a garden center a while ago but they looked not so well, so I rather wait to find a smaller plant and helthy looking.
  enjoy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Alessandra! I knew someone would know this ;D

   Delete
 2. Kaisa13/5/14

  Hei, mikä onkaan tuo kaunis hyllysi? Joku Stringin esiaste/sukulainen? Kiitos tiedosta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hylly löytyi kurjassa kunnossa, meidän mökin liiterin halkovajasta. Maalasin se valkoiseksi kun halusin saada nuo kauniit messinkiset kannattimet esille. Se saattaa olla Paul Cadoviuksen hyllyjä, mutta veikkaan vain ajan henkeläistä eli kopioita. Joku lukijani osasi kertoa, että nämä olivat Islannissa 60-luvulla sellaisia "joka kodin" hyllyjä. Ja on näitä meilläkin tasaisesti kirpparilla näkynyt. Tosin ei valkoisena. Samanlainen on minulla mökilläkin. Täytyy muistaa laittaa jokunen kuva taas tännekkin.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!