o
o

May 7, 2014

Right now - inside the cottageLately we have worked with the cottage´s garden so nothing new or exiting inside the house. 
Behind the bat chair is view to place where our (two) summer horses will arrive again. Just before Midsummer we´ll start to build a fence to our buddies. So something nice to wait for.

***

Viime aikoina ollaan lähinnä möyritty pihamalla, eli mitään uutta tai ihmeellistä ei mökkisaralla taida olla. Vähän olemme miettineet keittiön siirtämistä. Saa nähdä riittääkö paukut pariskunnalla. Pitäisi ensin siirtää tuo daybed ja purkaa yksi seinä... Koppimainen keittiö aavistuksen ahdistaa ja kun tilaa on vähän, turhat seinäkin voisi purkaa. Katsotaan nyt. Näitä suunnitelmia on aika paljon. Olen mielessäni jo piirtänyt jatkopalankin mökkiin. Se lähtisi tuosta pöydän takana olevasta ikkunasta. Siihen oviaukko ja silleen... Parasta on tämä suunnittelu. Työ, toteutus, rahoitus... Ei nyt mietitä niitä.
No, yksi on varmaa. Meidän kesähepat! Ne tulevat tuohon lepakkotuolin takana olevan ikkunan taakse. Siinä on meidän mini metsälaidun, minne mahtuu hyvin kaksi kaverusta. Sitä siis odotellessa ja kesää tietysti.

29 comments:

 1. Kaunista ollakseen totta! Ja hepat laitumella on piste iin päälle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kiitos! Kyllähän ne kruunavat meidän alkukesän.

   Delete
 2. Kaunis valo kuvissa, kaunis mökki sisustuksineen. Muistan miten ihanaa oli aikoinaan kun saatiin hoitohevoset ja myöhemmin omat hevoset kuukaudeksi maalle laiduntamaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me pidättäydytään kyllä hoitohevosissa. Tuo hyvää vaihtelua kaupunkiarkeen. Tosin tyttäreni suunnitelee jo maalle muuttoa ;-)

   Delete
 3. Kaunista on! Saa haaveilemaan omasta mökistä. Vanhemmillani sellainen on ja sinne mahtuisi hyvin meidänkin perhe lomailemaan, mutta kun matkaa on yli 500 km suuntaansa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi pahus. Pienten lasten kanssa se on vähän pitkä matka. Ellei sitten mene koko kesäksi. Kyllä tänne meillekkin tovin ajaa, mutta ehtii silti vielä perjantaina töiden jälkeen. Kiitos Anna ja kaunista kevättä, tai alku kesää!

   Delete
 4. Hei, kivalta näyttää! Mistä tuo iso matto on, onko sisalia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Matto on itse asiassa kaksi Ikean sisal-mattoa. Sellaisia aika painavia. Siirsin toisen saunamökistä tänne, talvella lattia on niin kylmä. Nyt keväällä, palautan sen taas takaisin saunamökkiin.

   Delete
 5. Very nice, bright and cozy)

  ReplyDelete
 6. Ihan huikean kaunista!

  ReplyDelete
 7. Mattoa ihailin minäkin. Eli kaksi Ikean sisalia, ok. Hyviä mökkikelejä teille, täällä pohjoisessa odotellaan vielä maan kuivumista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep ja hinta on muistaakseni 99 ja varaudu kantamaan, matto on painava, ei mikään ohut rimpula. Tääl on rutikuivaa mutta vähän kylmä vielä.

   Delete
 8. Aivan ihanan seesteinen mökki. Kuvat huokuvat rauhaa. Kauniit noi puuseinät valkoisen sisustuksen kanssa. Voisit vuokrata vähän mökkiä ja kerätä sillä kassaa uusiin muutossuunnitelmiin. ;) Ei vais, eihän tuolta malta olla pois.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taisin saada jo vuosi sitten kysyä saksasta jos vuokraan mökkiä;-) hyvä idea ja varmasti sain vähän remppabudjettia kasaan mutta tässä rakkaudessa ei raha ratkaise ;-) kiitos :D

   Delete
 9. Anonymous8/5/14

  Kaunista on, kuten aina sulla! Satutko muistamaan millä olet maalannut teidän lattiat? Cati

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän minä muistan. Uulan puulattiamaalilla on kaikki lattiat maalattu. Kiitos cati.

   Delete
 10. what a calm and cosy retreat you have created!

  ReplyDelete
 11. Anonymous9/5/14

  Niin esteettinen! Varmasti nautitte siellä olosta. Lapset varmasti tykkäävät daybed -oleilusta, ja onhan se myös ideana ja toteutuksena loistava. Mökkinne on nyt täydellinen, mutta ammattilaisena sinua kutkuttaa kehitellä uusia ideoita.
  Hyvää mökkikesää ja äitienpäivää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo daybed on aika nappi. Siihen mahtuu koko perhe kirjojen, lehtien ja pelien kera. Joo, tämä suunnittelu on antoisinta - toteutuuko suunnitelman, katsotaan ;D Kiitos!

   Delete
 12. Ihanan simppeliä ja mutkatonta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Koitan pitää tällä vain sen mitä tarvitsemme, tilaa on niin vähän.

   Delete
 13. Anonymous11/5/14

  Very light, bright and inviting cosy cottage ! You really bring the outside in by choosing natural materials ! Very nice ! Marie

  ReplyDelete
 14. Anonymous12/5/14

  This looks so nice :) Can you tell my where you got the rug?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rug - or actually two rugs are from Ikea. I don´t remember the name but price was 99€ Thank you!

   Delete
 15. Anonymous20/5/14

  I love your magazinholder. Could you telle me where you got him?
  Thank you

  ReplyDelete
  Replies
  1. I bought it few years ago from the shop called Design Torget - from Stockholm

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!