o
o

May 22, 2014

Sideboard
When I bought this Woody shelf, I knew this would be one of these "travelers"  around the house.   We have tiny kitchen and there´s always been a need for extra table or trolley in this corner.  So Woody found a new place. Wooden box I found from Granit and its perfect for kitchen odds and sods.
Our flat´s pipe renovation is going faster and smoother than we expected. Original plan was that we should move a way for few weeks, starting this monday but here we are. Now I can say this loud - jeeeeeee! And soon this is over.


***

Keittiömme taitaa nykystandardeilla olla lähinnä keittökomero. Laskutilaa ja sellaista helposti esille saatavien tavaroiden paikaa, ei likaa ole. Tuohon kulmaan ajattelin joskus apupöytää tai ns. tarjoiluvaunua. Nyt ajatuksesta tuli teko. Yöpöytänä aijemmin ollut Woody-hylly toimii tuossa loistavasti. Strigit saivat väistyä, niin ja lamppukin. Granitista löytyi vielä sopivan kokoinen ja näköinen puuboksi keittiösälälle.

Nyt uskallan sanoa tämän jo ääneen. Meidän putkiremppa on mennyt t o d e l l a hyvin! Koko kevään on ollut sellainen varpaillaan olo, kun ei ihan tiedä mitä tapahtuu. Teimme kolmevuotta sitten kylppärirempan jonka suunnittelussa sekä toteutuksessa huomioitiin tuleva putkiremontti, eli putket uusittiin niin pitkälle kuin mahdollista. Palkkasin tuolloin myös LVI-insinöörin avukseni. Siitä oli hyötyä, mihinkään ei nyt kosketa. Pölyä on, poraamista ja vesikatkoja... Mutta hei! Moni joutuu muuttamaan puoleksivuodeksi pois. 
Tuulikaapin, tai siis lasten eteisen seinä siirtyy 15-senttiä kun uudet putket rakennetaan sinne. Kylppärin putken vedätään naapurin kautta, aivan kuten alkuperäisessä suunnitelmassamme oli ja keittiöön nousu porataan lattian läpi, niin että uudet putket jäävät siististi piiloon. Ei typeriä laskettuja kattoja eikä kamalia koteloita. Ja lisäksi remppamiehet ovat taitavia,  mukavia ja ahkeria eli ehkä jään ihan ikävöimään tätä aikaa...

P.S sain tuon sivupalkin blogilistan vihdoin toimimaan. Päivitin sitä ja paf... koko lista katosi, eikä blogger suostunut tallentamaan mitään. Nyt yht´äkkiä  - ei mitään ongelmaa. Ja varmaan viikkon testailin toimintaa.

5 comments:

 1. Huh, mikä helpotus tuon putkirempan suhteen! Olitpa kaukaa viisas aikoinaan, kun otit asiantuntijan mukaan omaan remppaan. Kivaa piristystä keittiössänne, vaikka minusta se on aina ollut kaunis!

  ReplyDelete
 2. Sanos muuta, nyt huomaa miten helpottuneita me olemme. Kiitos! Lisälaskutilalle on tarvetta pikku keittiössä.
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  ReplyDelete
 3. Puoltoista vuotta sitten putkirempan läpikäyneenä voin sanoa, että en osannut ennakoida, että mun kotiin tulee alaslaskettuja kattoja ja koteloita. Olisinpa tiennyt tän etukäteen! Todella typerän näköisiä ratkaisuja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rehellisesti sanottuna, aika vaikea näitä on ennakoida. Lisäksi urakoitsijalla on iso rooli. Mutta joo, en e i v ä t ole kivoja.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!