o
o

Jun 29, 2014

Just before the rain / Hetki ennen sadetta

Just before the rain started, the swan family came to eat their breakfast. Suddenly and so majestically. First looked like there was just two adults but then these tiny ones came out from mothers feathers. When the clam"dinner" was eaten and while storm was still raging, mom came to worm up the tiny youngsters. The end! Sunday´s nature film. We don´t have telly here… So this is mine.

- - -

Sataa. 90 asteen kulmasta. Ja juuri kun kunnon myräkkä alkoi, ilmeistyivät joutsenet. Ylväästi ja yhtäkkiä, kuten aina. Ensin näytti että heitä oli vain kaksi, kunnes emon höyhenpyyhka alkoi laajentua ja poikaset uivat esille. Kun dinner oli vedetty, vetäytyi mamma pesueensa kanssa maihin, kääri poikueen allensa ja lämmitteli heidät. Iskä jatkoi uhmakkaasti merellä keikkumista (kuten niillä tapana on - meilläkin päin). The end! Sunnuntain luontofilmi.

7 comments:

 1. Anonymous29/6/14

  Those stormy clouds are so beautiful!

  ReplyDelete
  Replies
  1. They were strong and d a r k clouds, but also pretty.

   Delete
 2. AIka mahtava tuo eka kuva! Voisin vaan tuijottaa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin minäkin tein, kunnes alkoi satamaan päälle.

   Delete
 3. vau mitä luontokuvia! en muista koskaan nähneeni tuollaista otosta jossa poikaset pilkottavat siiven alta. hienoja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alunperin joutsenen kaula oli kietoutunut vielä poikasten ympärille ja kaukaa näytti ihan siltä kuin joutsen olisi kuollut. Kun tulin lähemmäs, nosti se päänsä ylös ja tajusin se vain lämmittelevän poikasia. Luonto - on hieno. Harmi etten ehtinyt saada kuvaa siitä kun poikaset kömpivät emonsa untuvista esille merellä. Et tiennyt että ne seilaavat emon untuvissa.

   Delete
 4. Upeita kuvia. Mahtavan voimakas tuo eka kuva!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!