o
o

Jul 1, 2014

Cottage´s corner / Mökkinurkkassa

I´m back in the city for few days ( working). Just before I left from here, moved these splint chairs inside, it was way too rainy and these beautiful (outdoor...) chairs can´t stand the rain. Practical?  No!  Fortunately these look just fine inside the house. As I said - Wood makes you feel good ;D

- - - 

Kaupungissa hetki, töiden merkeissä. Ajoin kotiin Turun kautta, ihana kaupunki ja koukkaan sinne vielä uudestaan. Kävin mm. Finnish Design Shopin toimistolla - Kiitos Mikko ja Teemu!  Kurkkaamassa uutta kirjastoa ja kiertelin hetken - mutta palaan vielä sinne. Turku on kiva ja joenranta kaunis.
Ennen lähtöä siirsin kauniit ja ah, niin epäkäytännölliset lastutuolit sisään. Ranskalaisrouvat eivät  kestä tätä Suomen suven sadetta. Mutta, onneksi sopivat hyvin myös sisälle. Palailllan pian ja nauttikaa kesästä. Satoi tai paistoi.

5 comments:

 1. Kun menet uudelleen Turkuun, niin käy kurkkaamassa Gaggui kahvila Humalistonkadulla vaikkei se jokirantaa olekaan..symppis paikka!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä menen. Luin just kahvilasta Gloria-lehdestä ja mietin et tuol pitää käydä. Kiitos vinkistä ja muistutuksesta & säteilevän kaunista kesää :D

   Delete
 2. Anonymous6/7/14

  Hei,
  Mikähän tuo tuoli mahtaa olla nimeltään? Mistä olet tuolin löytänyt? Se on jotenkin yksinkertainen ja rustiikkinen samaan aikaan...ihana. :)
  -Eevi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Eevi, lastukorituoli on ranskalainen vanha klassikko joka tehdään yhä perinteisesti käsin ja jota jo Le Corbusier ja Alvar Aaltokin taisivat fanittaa. Ostin tuolin viime kesänä Armas Design nimisestä liikkeestä Helsingistä. Myyvätkö tuolia vielä, en osaa sanoa. Sitähän se on.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!