o
o

Jun 9, 2014

Something grey, something green / Harmaata ja vihreää


From the weekend: I started to build a kind of outdoor kitchen for dish washing and light cooking. I still need to buy simple table gas cooker. Table tops tin plates I found from the shed and trestles are Ikea´s Finnvard, I just paint them and color is same as the cottage´s ( Tikkurila´s 612X).
My tiny vegetable garden is growing and fast. We already had a tiny harvest. I love this contrast between black and  green.
And the cable drum... We are doing some electricity works here, more about that later. I was slightly shocked when I saw this tiny drum here. 

Black plant beds - Kekkilä.
Trestles, Finnvard - Ikea.
Tin can with a tap - Hong Kong.
Splint chair - Armas Design.
Black wash basins - Ikea (Same name but slightly different style / Boholmen.)
Steel wash basin - flea market find.
Brooms Iris Hantverk.
Green plant pot, Muuto - Finnish Design Shop.

- - -

Kaapelikeloja, kasvimaata, villejä lapsia ja yritystä kesäkeittiöön. Siinä lyhyesti viikonloppua. Pitkää versiotani kukaan ei jaksa lukea,  koitan vähän referoida. 
Joku pieni, fiksu tiskipöytä / kesäkeittiö katoksella olisi kiva. Sellainen joka ei iske silmään. Se on ollut ajatuksissa rakentaa, mutta aika, talous ja ajatukset eivät aina kohtaa. Tämän kesän versio on nyt tässä. Jonkun pienen kaasulieden ajattelin tuohon vielä hankkia ja tietysti pullon. Voi vaikka keitellä uusia perunoita ja vähän sellaista. Ja joskus sitten - ihan se ihan oikea ulko köksä. Jalat ovat Ikean Finnvardit ja löytyivät omasta autotallista. Vanhoja kuvausrekvisiittoja. Itse pöytälevy on keittiötason jämäpala ja ostettu aikoinaan Bauhausista. Läkkipeltilevyt löytyivät vajasta, suojaavat seinää ja tasoa. Ja maali on tietysti samaa sävyä kun mökki, eli Tikkurilan 612X. 
Kasvimaa kasvaa ja ekaa satoa jo popsitiin. En tajunnut millä vauhdilla herneet ja retiisit kasvavat. Kaupunkilainen ei pysy perässä. Ensvuonna täytyy olla hitusen kunnianhimoisempi. Nyt kontrastit mustan ja vihreän kohdalla ovat jo aika hyvät. Ja tuo kaapelikela... Pyysi tarjousta sähkötöistä.  Nyt en tiedä ehdinkö ottamaan sitä "ennen" - kuvaa tontista, muta ainakin sen "jälkeen" - kuvan. Ovat aika ripeitä täällä saaristossa. Poistamme tontin ja talon yllä menevän ilmalinjan.

Peltinen vesisäiliö hanalla - Hong Kong.
Viljelylaatikot ja musta koristekate - Kekkilä * Tuote saatu blogin kautta.
Lastukorituoli - Armas Design.
Mustat pesuvadit - Ikea (kuvan ei enää tuotannossa, mutta vastaa Boholmen löytyy.) 
Musta pesusaavi - Hyötykasviyhdistys.
Luudat, Iris Hantverk - Cilla´s.
Teräspesuvati - kirpputorilta
Vihreä ruukku, Muuto - Finnish Design Shop.

4 comments:

 1. Anonymous9/6/14

  Black goes really well with natural greens, indeed! Very nice and cheerful ! Here in the Low Countries we paid the price for the lovely weekend with a baking 30° Celsius : last night terrible thunderstorms blowing in from France, with hailstorms that destroyed thousands of roofs, conservatories and cars. Also at our place, the car is dotted with little hail prints, and our roof has 60 little holes, the size of a pingpong ball :-( Good news for insurance companies I guess... Greetings, Marie

  ReplyDelete
 2. Oh no! Sounds horrible. I really hope everything is fine for you and your family. These extreme weather changes are so frightening.

  ReplyDelete
 3. Ihana käydä kurkkimassa täältä sinun kauniita kuvia ja teidän mökki jaksaa inspiroida...miten ei itse saa taas irti...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Riikka - blogikooma on kesällä aika normaalia. Tahkon itse vielä töissä, joten tämä menee sellaisella sivuviralla ;D Kävin just aamulla sun blogissa - ja höh, aina pirteetä ja kivaa! Kaunista kesää sinulle ja perheellesi

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!