o
o

Jun 5, 2014

Weekly randoms / Sekavan viikon sekalaiset

This has been a shooting week so not much extra ideas or energy when I´m back from work. Yesterdays props herbs landed on the kitchen sideboard and my 15 minutes relax moment I spend with a new Residence - My latest magazine fave, by the way. And last but not the least, I finally bought new kilim carpet to our living room. For a change of white looks nice.
Tomorrow I´m heading to countryside with kids, so hopefully I have time to post something from there. 

- - -

Kuvausviikko eli aika sekä ajatukset vähän vähissä. Kova halua on aina tehdä kotona jotain, mutta kas! - Kello onkin jo kymmenen kun ehdin ekan kerran alas istumaan. Olen vakuuttunut että joillakin on vaan vuorokaudessa enemmän tunteja kuin minulla.
Mutta, en tullut tänne murisemaan näistä. Lupaan, että viimeistään loppukesästä tuotan jotain muutosjuttuja kotonakin. Keittiössä ja pikkueteisessä ainakin, paikoissa missä putkiremppa vähän myllersi.
Ostin uuden maton, olikohan viimeviikolla. Oli sellaisia Stockan aleseteileitä ja kovana aleseteli-ihmisenä laukkasin matto-osastolle ja ajattelin katsoa jos sieltä löytyisin jotain kivaa. Ja löytyihän sieltä vikan kuvan Bergen-villamatto ja vielä sellaisella ikeahenkisessä hinnalla, eli kannatti laukata. Oikein kiva, just sellainen mitä olen etsinyt. Pohjassa lukee 100% wolle ja kelim ja kokokin oli just passeli. Kuvaan lisää, kunhan ehdin.
Yrtit iskin pöydälle, kun tulin töistä kotiin ja siihen ne nyt jäi. Niin ja uusi Residence tuli, on muuten hyvä lehti, suosittelen. Että silleen täällä. Huomenna maalle ja nyt koitan tsempata kuvien kanssa. Viime viikonloppuna en jaksanut edes kameraa ottaa esille. On näet komiat rehut kohta istutuslaatikoissa ja hevosaitauskin kohta jo valmis. Kyl me kaupunkilaisetkin osataan. Helliä iltatuulia!

8 comments:

 1. Anonymous6/6/14

  Have a wonderful countryside-weekend!! Here in Antwerp region, we expect an amazing 30° this weekend, so we will live under the XL-sun Umbrella in order not to get boiled ;-) Greetz, Marie

  ReplyDelete
 2. We are expecting the same here :D Have a wonderful sunny weekend Marie!

  ReplyDelete
 3. Saara_hki6/6/14

  Mattokateus! Muistatko yhtään oliko siellä useampaa kokoa tuota mattoa? Pitäisi ryhdistäytyä ja saada hankittua...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tätä oli kaksi kokoa, tämä isompi, olisko n. 220 x 160 ja vähän pienempi n. 180 x 140

   Delete
 4. Välillä kyllä kelaan että aika dille laittaa sydämmiä toisen tekstiin kun ei oo ihmistä tavannu mutta iha sama laitan silti <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sä oot niin supermimmi - vaik ei olla edes tavattu :D Ja minä en osaa edes tehdä niitä ;-) viikonloppuja ja terkut mökiltä!

   Delete
 5. Tuo get your love juliste on ihana. Saakohan sitä enää mistään? Nauttikaahan mökillä, me tultiin juuri kotiin mökiltä.

  ReplyDelete
 6. Ihanan näköistä!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!