o
o

Jul 30, 2014

Quality time / Laatuaikaa


I´ve been a lousy summer blogger. But I have good reasons. First, my computer had some kind of  "summer stroke"but now it´s fixed. A quite a good reason, I think. Second is he - my 550kg summer love. A real good reason. Horses need time and I need horses. For me this is luxury life and own quality time here in the county side. Still few two days to go, then back to city. 

- - -

Surkea kesäbloggari. Mutta minulla on suht hyvät selitykset. Ensin hajosi kannettava, se on nyt korjattu ja sain jo tehtyä etätyöpäiväni. Onneksi. Melkein jouduin jo ajamaan Helsinkiin. Sitten toinen, ihan konkreettisesti raskas syyni on 550kg hyvin treenattua lihaa. Kesärakkauteni. 
Mikään ei ole niin hienoa kun ajaa seitsemältä aamulla talleille, vielä kun pelloilla vähän leijuu aamu-usvan jämiä ja kärpäsetkin vielä uinuvat. Heittää hevosille aamuheinät ja kuulla heidän tyytyväiset hörinät. Vetää vanhat ja ruttuiset saappaat jalkaan, satuloida oma suosikki ja kavuta selkään. Rakkaus vanhaan harrastukseen on noussut täällä aivan uusiin sfääreihin. Lupaan laskeutua täältä satulasta, sisustusasioiden pariin -hyvin pian. Toivottavasti kesä on ollut hyvä. 

1 comment:

  1. Anonymous2/8/14

    Animals need love... computers can do without :-) Marie

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!