o
o

Aug 2, 2014

Home sweet home


Back home. Yesterday we packed our car and left archipelago behind us. Holiday is over and now it´s time to wash laundry and drink espresso coffee while machine is running. Fast you forgot how easy the city life is. Shower, washing machine and dishwasher feels so luxurious. 
When we left for a holiday, we cleaned the house. So it was nice to come back to a tidy place. After ten minutes Logos conquered the entire house… Boys just love their toys.

- - -

Kotona. Eilen pakattiin autoon kolme lasta ja kaksi jättisäkkiä pyykkiä. Tuntui haikealta, kuten aina  mökiltä lähtiessä. Siellä tuntuu, että voisi asua ja kun kotiin tulee, muistaa kuinka helppoa elämä kaupungissa on. Suihku, pesukone, tiskikone. Painetaan vaan nappia ja espresso valumaan. Pyykkiä on niin paljon, että piti hakea autotallista työrekkini, jo jättimäisen, kuivaustelineen jatkoksi. 
Arki lähtee tästä taas rullaamaan ja kiireellä. Onneksi kuitenkin on viikonloput - maalla. Lähtiessä unohdin ottaa tuliaisrisuni, eli jonkun kauniin oksan mökiltä. Korvikkeeksi taitoin takapihalta villiniinin oksan. Parasta kotiin tulossa oli, kun kaikki tuntui niin raikkaalta ja siistiltä. Hetken. 10 minuutissa Legot olivat vallaanneet talon täysin.

Kokoontaittuva vaaterekki Lohikari / Ekobon korkkitarjotin  Artek/

7 comments:

 1. Anonymous2/8/14

  Just, ymmärrän, tiedän tasan tarkkaan tuon tunteen. Meiltäkin puuttuu vesi, pesukone, tiskikone...eli perinteinen mökki. Kummassakin on oma viehätyksensä. Mutta kaipuu mökille on aina suuri.
  Cati

  ReplyDelete
 2. Perinteinen on kyllä paras, eihän siinä synny mitään kontrastia kaupunkielämään muuten. Mut joo, eilen tais mennä 7 koneellista pyykkiä... Ja olihan se aika iloa latoa aamiaisastiat koneeseen ;-) Ei kotona huono ole, mutta kyllä me kaikki aina maalle vaan kaipaamme. Sunnutaita Cati!

  ReplyDelete
 3. Anonymous4/8/14

  Life with boys :-) my house is stuffed with Lego and computers too ... we have to learn and live with is, I'm afraid :-) Marie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes and I´m so used to this ;-)

   Delete
 4. Kauheeta, kun sä olit jääny pois mun blogrollista....uuh, onneksi huomasin! <3 Hyvältä näyttää kaikki <3 Ja niin samoja värimaailmoja diggailen <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ystävä hyvä, ei hätää. Kivoja blogeja on liikaa ja jos kaikki listaa, on sivunpituinen rimpsu. Ihastuttavaa loppukesää!

   Delete
  2. Juu mut sun täytyy olla siinä rimsussa ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!